Canım ne güzel motive ettin kendimin farkına varıyorum sayenizde, çok teşekkür ederim sanaNasil her bebek farkli ise her anne de farkli, kendini baskalari ile kiyaslama hic birsey icin gec degil, ayrica sen gayet iyi is cikardin cok yol katettin 3 ayda, uykusu hafif bir bebege bakim vermek herkesin yapacagi is degil.
Ben de tek basimayim, ilk 15 gun annem sonra 15 gun kv ve kp kaldilar. Dunyanin en iyi insanlaridir ama yok yani olmadi. Suan sukrediyorum tek basima oldugum icin. Istedigimi yapmakta ozgurum, mukemmel olmak zorunda degilim hesap vermek aciklama yapmak zorunda degilim.
Yapamadigim seyler icin stres olmayi biraktim, ben stres olmayinca kizim da cok sakin. Hersey duzelecek emin ol
Aa canım çok geçmiş olsun ya antibiyotik almak şart olduKızlar ateşim 40ların üstü ya ilaç içince duş alınca filan 39.4 e düşüyor en iyi ihtimalle. Gece 12.30 antibiyotik içtim bakalım inş çabuk işe yarar ya. Hayatımda hiç ateşim çıktığını hatırlamıyorum ;( tam da bebiş varken denk geldi. Herhalde bağışıklık düşüyor bu emzirmeden
Of canım ya , enfeksiyon geçmez ki antibiyotiksiz , mutlaka ilaçlarını düzenli al inşallah hemen atlatırsın , tabiki bağışıklık düşüyor vitamin falan alıyormusunKızlar ateşim 40ların üstü ya ilaç içince duş alınca filan 39.4 e düşüyor en iyi ihtimalle. Gece 12.30 antibiyotik içtim bakalım inş çabuk işe yarar ya. Hayatımda hiç ateşim çıktığını hatırlamıyorum ;( tam da bebiş varken denk geldi. Herhalde bağışıklık düşüyor bu emzirmeden
Canım geçmiş olsun, antibiyotigini hemen almaya başla.Kızlar ateşim 40ların üstü ya ilaç içince duş alınca filan 39.4 e düşüyor en iyi ihtimalle. Gece 12.30 antibiyotik içtim bakalım inş çabuk işe yarar ya. Hayatımda hiç ateşim çıktığını hatırlamıyorum ;( tam da bebiş varken denk geldi. Herhalde bağışıklık düşüyor bu emzirmeden
Ya ben cocuga bakmayıp evin işini paylaşmayıp sonra sürekli yakınlık beklenmesine sinir oluyorum, sanki bu cocugu kendim için yapmışım tek başıma yapmışım gibi. Mesela diyoruz ya cocuga bakarlarken evi topladık vs buna da sinir oluyorum, ben cocuga bakarken o toplamıyor mesela neden evi toplamak da cocuga bakmak da benim gorevim? Aşırı sinirleniyorum bu toplumsal cinsiyet rolleri meselesine biz de tartışıyoruz ara sıra ama şimdi detaya girsem iyice sinirlencemözetle teknik olarak meme vermek hariç her şeyi yapabilirler bebekle ilgili, evle ilgili de zaten öyle. Biz çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirelim de bi de lohusa kızım kocasının arkasını toplamakla ugrasmasın
Aa canım çok geçmiş olsun ya antibiyotik almak şart oldubol sıvı da almayı unutma inşallah çabucak toparlarsın
Aldım aldım. Antibiyotik aldıktan 2 3 sat sonra emzir dediği için geceyi bekledim bebek uyuduğu gibi aldım. Kaç kere duş aldım blli değil işe de yaramıyor. 39.7 ye düşüyor en fazla. Sen son alnımda ıslak bezle uyudum bi iki saat o düşürdü yada ila. Etki etti 39.5 şuanOf canım ya , enfeksiyon geçmez ki antibiyotiksiz , mutlaka ilaçlarını düzenli al inşallah hemen atlatırsın , tabiki bağışıklık düşüyor vitamin falan alıyormusun
Çağırdı aslında ama ben şehirdışında olduğum için gidemedim. Burada da başka doktora gitmek istemedim kaldı. Smear neden alınıyor ki?Sizi 40.gun kontrole niye cagirmadilar ben anlamadim? Smear falan yapmadilar mi + @ddlklc
Ben bebek 4 ay olana kadar saldım, düzen rutin kaos yetebilmek yetememek hiçbirini düşünmeyeceğim. Bebek 4 aylık olunca da yavaş yavaş bir rutin oluşturmak istiyorum. O yüzden kafam rahat.Eski ben olabilir miyim acaba, en mutlu olmam gereken zamanda bebeğe haksızlık ediyorum sanki. Bir de sürekli yetersiz hissetme hali var
Doktorumuz 5 kg'ı geçince demişti. Bize evde bulunması için aferin ve calpol yazdı. Nebulizatör varsa serum fizyolojik damlat içine bebeğine hava ver burnu en güzel o açıyor. Ve gece yatağının yanına soyulmuş bir adet soğan koy, o da çok güzel açıyorKızlar günaydın
Bebeğimin burnu çok tikaniyor o kadar açıyoruz ama yine hemen tıkaniyor. Arada hapşırma öksürme bile oluyor . bu yüzden uykusu bile verimli değil ne zmaan ilaç vermeye başlar doktorlar
Beni cagirmadilar, ben kendim gittim ama smear almadılar bile.Çağırdı aslında ama ben şehirdışında olduğum için gidemedim. Burada da başka doktora gitmek istemedim kaldı. Smear neden alınıyor ki?
Belki de öyle olmak lazım, ben yapı gereği mükemmeliyetci biriyim yorulurum o yüzden genelde ama annelik mukemmelik değildir bunu kabul etmek lazımBen bebek 4 ay olana kadar saldım, düzen rutin kaos yetebilmek yetememek hiçbirini düşünmeyeceğim. Bebek 4 aylık olunca da yavaş yavaş bir rutin oluşturmak istiyorum. O yüzden kafam rahat.
Aminnn inşallahİnşallah bulaşmaz bebelerimize ya antikorlarımız sütle bebeğe geçsin inşallah. Bi çorba yaptım kendime tavuk suyu. Ihlamur meyve filan halledelim inş.
Canım çok geçmiş olsun aynısı bana oldu 15 gün önce falan. Hatta buraya yazacaktım. Yazamadım.Kızlar ateşim 40ların üstü ya ilaç içince duş alınca filan 39.4 e düşüyor en iyi ihtimalle. Gece 12.30 antibiyotik içtim bakalım inş çabuk işe yarar ya. Hayatımda hiç ateşim çıktığını hatırlamıyorum ;( tam da bebiş varken denk geldi. Herhalde bağışıklık düşüyor bu emzirmeden
Calpol var ama o ateş düşürücü ağrı kesici değil mi ?Doktorumuz 5 kg'ı geçince demişti. Bize evde bulunması için aferin ve calpol yazdı. Nebulizatör varsa serum fizyolojik damlat içine bebeğine hava ver burnu en güzel o açıyor. Ve gece yatağının yanına soyulmuş bir adet soğan koy, o da çok güzel açıyorbir arkadaşım bu tavsiyem üzerine 2 soğan koymuş kebabçı gibi kokuyordu dedi sen o hatayı yapma
Evet calpol verme ama aferin burun tıkalıklığına da iyi geliyormuş.Calpol var ama o ateş düşürücü ağrı kesici değil mi ?
Nebulizatör yok maalesef.
Soğanı duymuştum ama denemedim açıkçası bu gece deneyim bi ortadan keser yarısını koyarım
2 yilda bir zaten smear testi yapılmali ya hazir rahim yumusakken yapılıyor iste, hasta acisindan daha az acili oluyor. Belki de benim hastanemin uygulamasidir bu sadece.Çağırdı aslında ama ben şehirdışında olduğum için gidemedim. Burada da başka doktora gitmek istemedim kaldı. Smear neden alınıyor ki?
Cok gecmis olsunKızlar ateşim 40ların üstü ya ilaç içince duş alınca filan 39.4 e düşüyor en iyi ihtimalle. Gece 12.30 antibiyotik içtim bakalım inş çabuk işe yarar ya. Hayatımda hiç ateşim çıktığını hatırlamıyorum ;( tam da bebiş varken denk geldi. Herhalde bağışıklık düşüyor bu emzirmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?