Gündüz sleepy gece yatmadan prima takıyorum benOrayalama 6 7 benim... ama gece almıyorum altını bir süredir.. ama kendim rahatsız oluyorum o kadar uzun süre durmasından artık alcam galiba. Çünkü uzun uyumaya başladı artık.
Böyle kafayı da kaldırmaya çalışıyor filanBenimkide yan yatarken bükülüp kalkmak istiyo bende duygulanıyorum
Çok geçmiş olsun berbat bir hastalık doğumdan sonra da beni bir hafta hafif şekilde yoklar gibi oldu sonra ilaçsız geçti ama korktum dedim bebiş emzirirken nasıl ilaç kullanıcamBende de düğün öncesi aşırı stresten ürtiker oluştu 2 ay kadar çektim hatta düğün öncesi ağda yaptırmıştım yaptırmaz olaydım her yerim döküntü oldu bende de çok zor geçti kortizon kullanmama rağmen , neyse ki 2 ay sonra bi daha tekrarlanmadı bende o sıra leviset kullanıyordum o biraz iyi geliyordu ve allerseti alerjik rinitim olduğu için hamileyken bile kullandım çünkü hapşırmaktan karnıma ağrılar giriyordu hamile hamileson aylarda bıraktım tekrar
Sırt üstü yatırınca başının altını biraz yüksektiyorum o arada kafayı kaldırarak ayağa kalkmak istiyor minik tırtıllar şindiden fenalarBöyle kafayı da kaldırmaya çalışıyor filanher anları çok özel ya
Aynen ben de prima kullanıyorum kaka hiç yapmıyor artık gece mesela. Çişte dolu oluyor normal o kadar saate. Ama benim kız geç uyanıyor ya kendim üzülüyorum.Gündüz sleepy gece yatmadan prima takıyorum benilginçtir iyice doyurup uyutmama ve bezin uzun kalmasına rağmen sabah değiştirdiğimde çokta dolu olmuyor bez uyanık olunca daha fazla çiş yapıyor
Ya dr zaten hamile kalmazsın demedi adet görmezsin dediDr. Banu Çiftçi'den bilgiler ile geldim.dikloron @Melikeben
Herkesin vücudu farklı. Herkes farklı dönemde adet olacak. Ama süt gebeliği engellemez aman güvenmeyin. O tamamen hurafe.
"Adet kanaması en erken doğumdan 6-8 hafta sonra başlayabilir. Yumurtlama ise ortalama doğum sonrası 6. Haftada geri gelir. Eğer emziriyorsanız, emzirdiğiniz sürece adet kanaması olmayabilir. Emziren annelerde adet kanaması ilk 2. Ay kadar erken görülebilirken, doğum sonrası 18. Aya kadar uzayabilir. Ama yine de doğum yapalı 1 yılı geçti ve hala adet görmediyseniz bir doktor kontrolünde fayda vardır.
Normal adet kanamalarının başlaması, yumurtlamanın başladığının bir belirtisidir. Her gün en az 7 defa ve ortalama 15 dk emziren annelerde yumurtlamanın geri gelmesi gecikebilir. Yumurtlama siz daha adet kanaması görmeden gerçekleşebilir. Bu durumda istenmeyen, kaza gebeliklere rastlayabiliyoruz. Anne ilk yumurtlaması olduğunda hemen gebe kalırsa, adet göremeden gebelik başlamış olur. Hala adet görmedim diye algılayabileceğiniz için, yeni bir gebeliği çok geç fark edebilirsiniz. Bu nedenle önemli olan, doğum sonrası 6. Haftada doktor muayenenizde doğum kontrol yöntemlerini ve size en uygun olanı kararlaştırıp, uygulamaya başlamanızdır. Sütün koruyuculuğu kavramına güvenmemelisiniz.""
Sağol canım geçti gitti çok şükür, gerçekten illet bi hastalık benim babam aktardan bi toz almıştı kıpkırmızı adı neydi hatırlamıyorum duştayken vücuduna sürüp yıkıyordun ama her yer kıpkırmızı oluyordu vücudumdan da geçmiyordu kolay kolayÇok geçmiş olsun berbat bir hastalık doğumdan sonra da beni bir hafta hafif şekilde yoklar gibi oldu sonra ilaçsız geçti ama korktum dedim bebiş emzirirken nasıl ilaç kullanıcam
Benimki de gece 10 11 gibi uyuyor sabaha kadar ama artık ben kaldırıyorum 4 5 gibi uykuda nasıl tatlı geliyor bana anlatamam , o sırada alıyorum altını , bıraksam 3 4 saat daha uyurAynen ben de prima kullanıyorum kaka hiç yapmıyor artık gece mesela. Çişte dolu oluyor normal o kadar saate. Ama benim kız geç uyanıyor ya kendim üzülüyorum.
Nasıl dişiler düşünYa dr zaten hamile kalmazsın demedi adet görmezsin dedieskiler emzirmeyi koruyuculuk olarak kullanıyormuş ama adet görmeden de yumurtlama olduğu için kazayla bir sürü gebelik olmuş, bak bu dr unda dediği gibi emzirmeyle adet gecikmesinin ilgilsi var ha adet olanların ise östrojen hormonu prolaktini tokatlamış bu kadar
Aynı bizim ev millet soğuktan şikayet eder ben sıcaktanSerum fizyolojik kullaniyorsunuz ve tekrar tekrar olusuyor degil mi?
Bizde de oluyor hatta 4 kisilik cekirdek ailemin tamami bundan muzdarip, sebebi asiri sicak ve nemli olan evimiz.
Biz bunu cozmek icin evi sogutuyoruz, asiri sicak gunlerde gece camlardan birini ters aciyorum, sabaha karsi uyanip kapatiyorum. Yaz aylarinda zaten tum camlar acik yatiyoruz. Eger kisin hava asiri soguk oldugu gunlerdeyse bebeler uyurken onlarin yatmadigi yerleri sabah 6-8 arasi aciyor havalandiriyorum, cunku evimin isisi kaloriferleri kapatinca bile dusmuyor.
Benim evimin derecesi en cok 24e iniyor, annemlerin evi cok buyuk onlarda isi max 23 olabiliyor o yuzden, cocuklarin oradaki odasini 22ye sabitledik, orada burunlari dolmuyor. Bazen asiri soguk ve sicaklari ailemin evinde geciriyoruz o yuzden.
Serum fizyolojik pek yaramıyor gibi ailecek grip olduk miniğim de öksürüyo hapşırıyo ateş kontrolu yapıyorum çok şükür şimdilik o yok ama nasıl iyileşecek bilmiyorum benim evde 23/24 derece
Iste ben yaz kis cam aciyorum yahu, bir de mesele sadece sicaklik degil dediginiz gibi asil mesele nem, o da yuzde 50 seviyelerini gecmemeliymis.Aynı bizim ev millet soğuktan şikayet eder ben sıcaktan
Nemi düşüremiyoruz bir türlü
Canım benim sütüm 1 dakika sonra falan geliyor ama çok geliyor hatta diğerinden damlıyor yine. Ama göğüslerim aşırı yumuşadı gören hiç süt yok sanar ve bebisin de dikkati dağılıyor tabi gece çok güzel emiyor gündüz habire boynumu çizer kıyafetimle oynarBunu sen yazmasan canım ben yazacaktım. Bu emzirme işi bende takıntı oldu sürekli kendimde buluyorum suçu. Belki daha önce bahsetmişimdir. Benim sütüm hamileliğin 20. haftasından beri geliyordu. İlk ay da iyiydi 2. Aydan sonra sıkıntı yaşamaya başladım biraz düzelmişti. Bir haftadır da bunu yaşıyorum. Olan sütü bile bitirdin diyorum kendi kendimedüzensiz beslediğimi düşünüyorum. Bu durumun aynısını yaşıyorum. Bebeğim boş memeyi emiyor sanki Süt var belli ama gelmiyor birkaç dakika sonra geliyor. Biliyorum göğüslerin terbiye olduğunu ama yüne de içim rahat etmiyordu. Derinmavinin paylaştığı yaşadıklarıma uyuyır
Sana o kadar teşekkür ederim ki bu biraz yaşananları açıklıyor. Görünce içim rahatladı. Emerken dikkati dağılıyor çevreye çok bakıyor, her şeyi dinliyor, yüzüme bakıyor ve sık sık elini emmeye çalışıyor
Hamileyken nem makinası almıştım bideIste ben yaz kis cam aciyorum yahu, bir de mesele sadece sicaklik degil dediginiz gibi asil mesele nem, o da yuzde 50 seviyelerini gecmemeliymis.
Evet bizde de var gecenlerde burda biri yazdi onlar zararli diye o zamandan beri kaldirdim bendeHamileyken nem makinası almıştım bide
Bizde heyecanla bekliyoruz faturayıDoğalgaz faturası 1500 gelmiş, gelsin Ocak gelsin Şubat
Bende bunlardar var f/p urunu benceKızlar altına geçirmeyen altı naylon olan minik önlük arıyorum. Bu salyalara penyeler işe yaramıyor hemen kıyafeti ıslanıveriyor. Varsa bulduğunuz yer linkleyin
Aklında olsun avil kullanılabiliyor emzirirken doktorum oyle soylediÇok geçmiş olsun berbat bir hastalık doğumdan sonra da beni bir hafta hafif şekilde yoklar gibi oldu sonra ilaçsız geçti ama korktum dedim bebiş emzirirken nasıl ilaç kullanıcam
Cam acmaktan baska caresi yok onun yaAynı bizim ev millet soğuktan şikayet eder ben sıcaktan
Nemi düşüremiyoruz bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?