2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Orayalama 6 7 benim... ama gece almıyorum altını bir süredir.. ama kendim rahatsız oluyorum o kadar uzun süre durmasından artık alcam galiba. Çünkü uzun uyumaya başladı artık.
Gündüz sleepy gece yatmadan prima takıyorum ben ilginçtir iyice doyurup uyutmama ve bezin uzun kalmasına rağmen sabah değiştirdiğimde çokta dolu olmuyor bez uyanık olunca daha fazla çiş yapıyor

Çok geçmiş olsun berbat bir hastalık doğumdan sonra da beni bir hafta hafif şekilde yoklar gibi oldu sonra ilaçsız geçti ama korktum dedim bebiş emzirirken nasıl ilaç kullanıcam

Gündüz sleepy gece yatmadan prima takıyorum ben ilginçtir iyice doyurup uyutmama ve bezin uzun kalmasına rağmen sabah değiştirdiğimde çokta dolu olmuyor bez uyanık olunca daha fazla çiş yapıyor
Aynen ben de prima kullanıyorum kaka hiç yapmıyor artık gece mesela. Çişte dolu oluyor normal o kadar saate. Ama benim kız geç uyanıyor ya kendim üzülüyorum.

Ya dr zaten hamile kalmazsın demedi adet görmezsin dedi eskiler emzirmeyi koruyuculuk olarak kullanıyormuş ama adet görmeden de yumurtlama olduğu için kazayla bir sürü gebelik olmuş, bak bu dr unda dediği gibi emzirmeyle adet gecikmesinin ilgilsi var ha adet olanların ise östrojen hormonu prolaktini tokatlamış bu kadar

Çok geçmiş olsun berbat bir hastalık doğumdan sonra da beni bir hafta hafif şekilde yoklar gibi oldu sonra ilaçsız geçti ama korktum dedim bebiş emzirirken nasıl ilaç kullanıcam
Sağol canım geçti gitti çok şükür, gerçekten illet bi hastalık benim babam aktardan bi toz almıştı kıpkırmızı adı neydi hatırlamıyorum duştayken vücuduna sürüp yıkıyordun ama her yer kıpkırmızı oluyordu vücudumdan da geçmiyordu kolay kolay bi iki defa kullanıp bırakmıştım

Aynen ben de prima kullanıyorum kaka hiç yapmıyor artık gece mesela. Çişte dolu oluyor normal o kadar saate. Ama benim kız geç uyanıyor ya kendim üzülüyorum.
Benimki de gece 10 11 gibi uyuyor sabaha kadar ama artık ben kaldırıyorum 4 5 gibi uykuda nasıl tatlı geliyor bana anlatamam , o sırada alıyorum altını , bıraksam 3 4 saat daha uyur

Nasıl dişiler düşün

Aynı bizim ev millet soğuktan şikayet eder ben sıcaktan
Nemi düşüremiyoruz bir türlü

Serum fizyolojik pek yaramıyor gibi ailecek grip olduk miniğim de öksürüyo hapşırıyo ateş kontrolu yapıyorum çok şükür şimdilik o yok ama nasıl iyileşecek bilmiyorum benim evde 23/24 derece

Iste ben yaz kis cam aciyorum yahu, bir de mesele sadece sicaklik degil dediginiz gibi asil mesele nem, o da yuzde 50 seviyelerini gecmemeliymis.

Canım benim sütüm 1 dakika sonra falan geliyor ama çok geliyor hatta diğerinden damlıyor yine. Ama göğüslerim aşırı yumuşadı gören hiç süt yok sanar ve bebisin de dikkati dağılıyor tabi gece çok güzel emiyor gündüz habire boynumu çizer kıyafetimle oynar

Aklında olsun avil kullanılabiliyor emzirirken doktorum oyle soyledi
Cam acmaktan baska caresi yok onun ya

Kızlar bebeklere 3. Ayda 4. Ayda ne gibi aktivite, hareket, eğitim öğretim yapıyorsunuz. İnternetten araştırmaya vakit olmuyor bazen. Hepimiz yaptıklarımızı yazsak birbirimizden görerek hepimiz yaptırırız. Bebişler de geri kalmaz ne dersiniz? Sadece bu ay için değil hep yazalım. Bir de bebekler neler yapıyor onları da yazalım bebeğimizi o konuda eğitiriz. Çoğumuz ilk anne olunca hangi ayda bebek ne yapabilir ne yapamaz bilmiyoruz çünkü.

Ben yaptıklarımı yazıyorum. Hepsi her gün değil ama kafama göre.

Zeka kartı tarzı şeyleri karşısına koyuyorum inceyor.
Piyanolu halı az bucuk duruyor aynaya bakıyor genelde.
Anakucağında üstüne astığım oyuncak var eliyle filan tutuyor.
Kitap okumaya çalışıyorum pek umru değil

Anakucağı yada dizlerimi çekmiş otururken bebeğimi ayaklarımda eğimli otutuyorum. Kalkmak istiyor bende kollarından tutum hafif çekiyorum o da kendini kaldırmaya çalışıyor. (Kolları başı filan çalışıyor)

Kucağımdayken ayakarıyla haff basmasına izin veriyorum. (Bacakları gelişsin)

Yerde yatarken dönmesine yardım ederek dönmek çalışması. Yan dönüyor devamı da gelir inş. O kolu alttan bir kurtarabilse :)

Yüzüne bakıp bol bol her yaptığımız şeyde konuşmak. Yemek yerken beni izlemesini sağlamak.

Eliyle oyuncaklarını tutup almasını öğrettim. Çok harika tutmuyor tabi o minik parmakları yerim.

Biraz karın üstü ondan nefret ediyor maalesef. Sulu şeyde 3 dakka durmadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…