2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aklima sen geldin aciklamaya bak istersen
Birebir aynılarını yaşıyorum bende , gündüz yine iyi de akşamları emzirmek işkence oluyor memede ağlıyor kendini patlarcasına sıkıyor ve bunu açken yapıyor bende ayakta gezdirip sakinleştikten sonra oturuyorum biraz pış pışla emmeye devam ediyor ama her gün aynı

Dün emmedi yine parçaladı kendini ve mememde doluydu bende sağayım bari dedim , normalde masaj kısmında bile süt gelmeye başlardı ama ilk 3 dk çok az gelince moralim bozuldu bıraktım sağmayı , demekki sebebi buymuş ya süt geç geliyormuş

Tabiki bebeğe bağlıdır kuzum ama ben gördüğümü aktarmak istedim

Sen ona güvenme kızzz o doğru değil bak

MâşâAllah canım tavana aslandan mı benimde kızımdan kalma prego la var ama henüz ayakları yere değmez bide destekli oturmaya başlamadan düşünmüyorum
Ben destekli oturtmaya başladım doktor kafasını güzel tutuyor dedi kucağımda oturtuyorum.
Yok fisher price in sabit yere hoppalası var. Boy ayarı var 1de parmak uçları değiyor şuan hafif atıyor kendini. Ben o tavandakilere güvenemiyorum ya düşer gibi sanki

Evet kuzum emzirme uzun bir süreç ama bebekler daha çok ilk 3 ay gazlı oluyorlar bağırsakları yeni geliştiği için. benim bebeğim çok gazlıydı Mesela yani onun o kıvranmalarını görmek yerine yemeyi tercih ettim Daha doğrusu doktor yasakladı Kuru fasulyeyi geç daha taze fasulye bile yemedim doğurduğumdan beri bir kere Instagram'da kısır özendim diye annem yaptı Sadece 2 kaşık tattım o gün de gaz olmadı şükür. Dediğim gibi benim de Gaz azaldı bebekte 3 ay kontrolümüzde bu hafta doktora soracağım artık yavaştan yeter büyük ihtimal

Evet öyle denedim almadı, biraz elimle sağdım sonra aldı. Şimdi de hapşurup duruyor, burnu da akıyor, 3. Kez nezle oldu ailecek hastayiz bu arada.
Tanzik kısmını sagincada alır . ön süt fazla olunca bebekler reddediyor ama hher seferinde sağmak da zor geliyor açıkçası .ben yan yatırarak çözüm buldum .benim de sağ meme de bu durum var

Doktorun iddiasını çürütmeye geldim 40ım çıktıktan sonra regl oldum 2 kere bu ay da bekliyorum bakalım. Emzirmem bebeğimin kilo alımı da gayet iyi

Bebeginiz hickirik tutuyorsa en etkili cozum biraz daha emzirmek cok degil 2 dk daha emerse geciyor.

Emzirmek gebelikten korumaz, regliniz başlamadiysa bile korumaz cunku o ay yumurtlamis olabilir, dollenmis de olabilirsiniz bilemediğinizden. Ben buyugu emzirirken ilay'a gebe kaldim.

Kızlar günün sabah 6 da başladığını kabul edersek gece 12 ye kadar ortalama kaç bez değiştiriyorsunuz?
10 kere rahat fazlası vardır. Ama bezelye kadar bile kaka görsem alıyorum bazen pırtlarken kaçırıyor altını açıyorum bir damla çiş olsa da tekrar aynı bezi bağlamıyorum. Gece de her uyandığında hemen hemen bazen 2 bazen 3 kere değiştiriyorum.

Canım hayatimda ilk kez gözümde arpacık çıktı emzirme döneminde. Bağışıklık düşüyor o yüzden vitamin demir falan veriyorlar zaten. Olabilir böyle şeyler geçer zamanla
Evet bir çok kişiden duydum emzirme döneminde önceden olmayan şeyler olmuş sömürüyor bizi bu bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…