- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Aslında iyi beslendiğimi düşünüyorum ama bağışıklığım düştü büyük ihtimalİçeriğine bi bak istersen günlük idame dozlar ne kadar bi de bu ara bol c ve d vit al daha çabuk atlatırsın inşallahbir de tabi vitaminler %100 karşılamaz beslnemene de dikkat etmen gerekiyor canım
Serum fizyolojik kullaniyorsunuz ve tekrar tekrar olusuyor degil mi?Benimde aynı gittim vermedi burun temizle diyor oda pek işe yaramıyo
8-10 u buluyordur belki fazlası da vardır kuzum çok dolmasını beklemiyorum rahatsız etmesin diye, gecede emzirmeden önce alıyorum altınıKızlar günün sabah 6 da başladığını kabul edersek gece 12 ye kadar ortalama kaç bez değiştiriyorsunuz?
Benim annem kardeşime beze haşhaş ezmesi sarıp eline verirmiş emsin uyusun diyeDoktor söyledi haşhaş ezmesi yiyorum afyondan getirtiyorum bi de çok güzel
Acısını çıkarmışsın yemediğin günlerin galibaAnnenin yediği bebeğe gaz yapmaz diyen Osman hocaya güvenerek dün misafirlikte kola içtim çiğköfte bulgur pilavı baharatlı leblebi yedim yani yapılmaması gereken her şeyi yaptım sabahtan beri bebişim gaz sancısı çekiyor banyo yaptırdım sakinleşti uyuduTövbe ettim ben ettim siz etmeyin baya yediklerimiz bebeğe gaz yapıyor işte neyin denemesini yapıyorsam
Biraz mı suyunu çıkardım ama bu sondu perişan oldum sabahtan beriSen sanki birazcık abartmışsın
Acı şekilde tecrübe ettimAcısını çıkarmışsın yemediğin günlerin galiba
Osman hocanın ben de o paylaşımına inanmadım çünkü bariz şekilde gaz yapıyor hepimiz denedik gördük az çok
Çok geçmiş olsun nasıl dayanıyorsun allah yardımcın olsun vücudunda da çıkıyor muBende kronik ürtiker var anjşyoodem de yapıyor, dudakta dilde boğazda şişme oluyor ara ara ikş kere farklı şiddette bogazımda oldu, bıgaz agrısı farsnjit gibi baslıyor ama agrı gecmiyor sonra şişiyor en son noktada nefes alma güçlüğü oluyor ama henuz ölmedim. Dilde de bi tarafı şişiyor konuşma zorlugu oluyor bazen az bazen cok şişiyor. Boyle bi oykun ya ds mesela ilk defa kullandıgın bi ilaç falan varsa aklında olsun
Ya şimdi bunun bilimsel açıklaması şöyle prolaktin süt salgılanması yapan hormon e bizde emziriyoruz ve bu hormon yüksek olunca adet görmüyor kadınlar, normalde de adet görmeyen kadınların hormonlarına bakılır prolaktin yüksek çıkınca düşürmeye çalışır dr lar , demekki siz adet görenlerin diğer hormonlar daha baskın çıkmışDoktorun iddiasını çürütmeye geldim 40ım çıktıktan sonra regl oldum 2 kere bu ay da bekliyorum bakalım. Emzirmem bebeğimin kilo alımı da gayet iyi
Bende de düğün öncesi aşırı stresten ürtiker oluştu 2 ay kadar çektim hatta düğün öncesi ağda yaptırmıştım yaptırmaz olaydım her yerim döküntü oldu bende de çok zor geçti kortizon kullanmama rağmen , neyse ki 2 ay sonra bi daha tekrarlanmadı bende o sıra leviset kullanıyordum o biraz iyi geliyordu ve allerseti alerjik rinitim olduğu için hamileyken bile kullandım çünkü hapşırmaktan karnıma ağrılar giriyordu hamile hamileÇok geçmiş olsun nasıl dayanıyorsun allah yardımcın olsun vücudunda da çıkıyor mu
Ben bu yıl tanıştım ürtiker illetiyle ve ne tetikledi hiç bilmiyorum normal bir yaşantım içinde yakaladı beni kaşınıyor kızarıyor kayboluyordu ama delirme derecesine getiriyor insanı bir ay çektim çok korktum kronik olcak diye kullanmadığım ilaç kalmadı en son allerset iyi geldi ama oda iştah açıp uyku yapıyordu bu ilacı kullandığım ay hamileymişim haberim yokmuş çok şükür bi poblem olmadı
Orayalama 6 7 benim... ama gece almıyorum altını bir süredir.. ama kendim rahatsız oluyorum o kadar uzun süre durmasından artık alcam galiba. Çünkü uzun uyumaya başladı artık.Kızlar günün sabah 6 da başladığını kabul edersek gece 12 ye kadar ortalama kaç bez değiştiriyorsunuz?
Bence şöyle o, gaz yapıcı etken madde bebeği de etkiliyor fakat sen üşüttün gazın var o geçmiyor en son boyle anladım ben onu cunku baska acıklaması olamazAnnenin yediği bebeğe gaz yapmaz diyen Osman hocaya güvenerek dün misafirlikte kola içtim çiğköfte bulgur pilavı baharatlı leblebi yedim yani yapılmaması gereken her şeyi yaptım sabahtan beri bebişim gaz sancısı çekiyor banyo yaptırdım sakinleşti uyuduTövbe ettim ben ettim siz etmeyin baya yediklerimiz bebeğe gaz yapıyor işte neyin denemesini yapıyorsam
Ben de eger uykuya dalamıyorsa ya da benim dr cok uykum varsa sonrasında yanında yatacaksam (yinr uykuya dalamazsa oyle yapıyorum) yatırarak emziriyorum henüz alıskanlık kazanmadıCanım öncelikle teşekkür ederim ama bana göre alışma kısmı tamamen şans mesela o arkadaşımda alışkanlık kazanmadı. Ve zaten zor durumda kaldığım zamanlarda yapıyorum uyutmak için mesela şimdi bi daha emzirdim bu kez yatmadan emzirdim
2 ay 10 gunluk falan kızım en az 8 vardır benceKızlar günün sabah 6 da başladığını kabul edersek gece 12 ye kadar ortalama kaç bez değiştiriyorsunuz?
Fisher price kadın yaBen destekli oturtmaya başladım doktor kafasını güzel tutuyor dedi kucağımda oturtuyorum.
Yok fisher price in sabit yere hoppalası var. Boy ayarı var 1de parmak uçları değiyor şuan hafif atıyor kendini. Ben o tavandakilere güvenemiyorum ya düşer gibi sanki
Vücudumda urtiker oluyor bazen hu dediğim anjşyoodemle birlikte oluyor 8 yıldır var o yuzden alıştım ama bu ara cidden cok zorluyor hormonlar değiştiği için galiba, 1 bucuk aydır falan her gun var. Benimki kronik oldugu için xolair adında bir aşısı var onu vuruldum 1 2 yıl, 2020den beri görece kontrol altında yani atak dönemleri oluyor bazen ama eskiye kıyasla daha iyi. Bir ara her 15 gunde bir acillik oluyordumÇok geçmiş olsun nasıl dayanıyorsun allah yardımcın olsun vücudunda da çıkıyor mu
Ben bu yıl tanıştım ürtiker illetiyle ve ne tetikledi hiç bilmiyorum normal bir yaşantım içinde yakaladı beni kaşınıyor kızarıyor kayboluyordu ama delirme derecesine getiriyor insanı bir ay çektim çok korktum kronik olcak diye kullanmadığım ilaç kalmadı en son allerset iyi geldi ama oda iştah açıp uyku yapıyordu bu ilacı kullandığım ay hamileymişim haberim yokmuş çok şükür bi poblem olmadı
Valla sen yine de korunmayı ihmal etmeYa şimdi bunun bilimsel açıklaması şöyle prolaktin süt salgılanması yapan hormon e bizde emziriyoruz ve bu hormon yüksek olunca adet görmüyor kadınlar, normalde de adet görmeyen kadınların hormonlarına bakılır prolaktin yüksek çıkınca düşürmeye çalışır dr lar , demekki siz adet görenlerin diğer hormonlar daha baskın çıkmışbu da güzel bişey aslında ama emziren annenin adetinin gecikmesi de bi gerçek
Diyorum ben size Nazenin neden uslu çözdüm diyeBenim annem kardeşime beze haşhaş ezmesi sarıp eline verirmiş emsin uyusun diye
Öyle kafayı bulmalık haş haş değil ya bu ne bileyim süt yapar dedi doktor yiyorum ben deBenim annem kardeşime beze haşhaş ezmesi sarıp eline verirmiş emsin uyusun diye
YakalandıkDiyorum ben size Nazenin neden uslu çözdüm diyeşok şook şook Melikeben 4 aydır sakladığı sırrı yanlışlıkla açıkladııı
Benimkide yan yatarken bükülüp kalkmak istiyo bende duygulanıyorumKızlar iki gündür bebeğim yan dönüyor ya çok mutluyum resmen büyüdüğünü hissetme artık Çok duygulandım
Çok büyük değil dimi boyutuMessido 4 annem bunları almıştı bizim bebise canım iş görüyor.
4 aydır yiyorsun 3 günde çıkmaz o vücuttanYakalandıkbugün de yedim ama vallahi iki üç gün yemeyip gözlemleyeceğim bakalım gerçekten etkisi var mı diye
1günde emip bitirir kızım o has hası4 aydır yiyorsun 3 günde çıkmaz o vücuttan1 hafta dene
Serum fizyolojik pek yaramıyor gibi ailecek grip olduk miniğim de öksürüyo hapşırıyo ateş kontrolu yapıyorum çok şükür şimdilik o yok ama nasıl iyileşecek bilmiyorum benim evde 23/24 dereceSerum fizyolojik kullaniyorsunuz ve tekrar tekrar olusuyor degil mi?
Bizde de oluyor hatta 4 kisilik cekirdek ailemin tamami bundan muzdarip, sebebi asiri sicak ve nemli olan evimiz.
Biz bunu cozmek icin evi sogutuyoruz, asiri sicak gunlerde gece camlardan birini ters aciyorum, sabaha karsi uyanip kapatiyorum. Yaz aylarinda zaten tum camlar acik yatiyoruz. Eger kisin hava asiri soguk oldugu gunlerdeyse bebeler uyurken onlarin yatmadigi yerleri sabah 6-8 arasi aciyor havalandiriyorum, cunku evimin isisi kaloriferleri kapatinca bile dusmuyor.
Benim evimin derecesi en cok 24e iniyor, annemlerin evi cok buyuk onlarda isi max 23 olabiliyor o yuzden, cocuklarin oradaki odasini 22ye sabitledik, orada burunlari dolmuyor. Bazen asiri soguk ve sicaklari ailemin evinde geciriyoruz o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?