2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bir aydır yere yatırıyorum altına battaniye serip daha iyi tepinip daha güzel gündüz uykusuna yatıyor .ana kucağını artık sadece mutfakta isim olunca yemek yerken falan kullanıyorum

Canım baya yavaş geliyor içinden çocuk diğer biberonla 3 dakikada içtiği sütü bunda 7.8 dk emdi. En son yoruldu ve kalanı içmedi

Canım benimde bebeğim 95 günlük
Bindiği da oyuncaklara bakmayı çok seviyor.
Kafasının kontrolu tamamen kendisinde.
Beni herkesten farklı tutuyor. Tamamen benimle göz teması kurmayı bakmayı gülmeyi dinlemeyi seviyor.
Holde rengarenk puantiyeli bı poşet asılı onu çok seviyor onu görünce çok gülüyor el atıyor ama henüz net kahkaha duymadım tamamen çığlık atıyor.

Babasıyla arasını çözemedim babası ona seslenirken çok kızgın sesler çıkarıyor bildiğin bağırıyor Adama dövecek sanki video bile aldım o derece tepkiler veriyor babasından başkasına yapmıyor.
Yan dönüyor iki gündür..

10 gündür falan da yattığı yerden dikelmeye çalışıyor omuzları ve kafayı kaldırıp oturur pozisyona gelmeye çalışıyor. Parmaklarını tuttuğum an kendini kaldırıyor.
Ellerini yiyor emziği ağzından düştüğü an iki eliyle geri bastırıyor buda çok komik bı kere baktım burnuna bastırıyor emziği bı yandan da yalaniyo çok komikti ayağını basiyo ama fazla bastırmiyorum. Her alt değişimden sonra bebek sporu yaptırıyorum sağa sola yuvarlama tummy time açma germe çok hoşuna gidiyor... Bide aşırı gaz çıkarıyor gün içinde hem alttan hem üstten. Gaz bombası gibi mübarek
Aklıma gelenler bunlar

30 milyon kelime kitabina hamileyken baslamistim, anca bitirebildim o arada 5 kitap bitirmisimdir. Hap bilgiden ziyade arastirmalar deneyler ile destekledigi icin biraz sıkıldım.
Bu aralar okumak yararli olabilir hergun konusuyoruz bebislerle bu teknikle konusmak onun beynini gelistirecektir. Hatta gecen link paylasmistim 30 milyon kelime teknigi ile yazilmis kitaplar var simdi onlari siparis ettim. Yine paylasiyim asagida.
Sozcuk kartlari dedigim bime mini kitaplar gelmisti 12 taneydi toplamda hepsinden aldim ve birde ilk 100 sozcuk karti var onlarinda linkleri asagida

Eğitici Kartlar İlk 100 Sözcük
https://www.e-bebek.com/diytoy-egitici-kartlar-ilk-100-sozcuk-p-diy-iys1758

Kafasını çevirmekte zorlanıyor olabilir mi? Benimki ikinci atak döneminde öğrenmişti kafa çevirmeyi, yaklaşık 8 haftalıkken. Seninki ne kadar oldu?
Biz şuan 77 günlüğüz
Kafasını tutuyor sağa sola bakıyor evde gezerken ama seslenince sesin geldiği yöne bakmıyor

Canım baya yavaş geliyor içinden çocuk diğer biberonla 3 dakikada içtiği sütü bunda 7.8 dk emdi. En son yoruldu ve kalanı içmedi
Bende dr brown ın kullanıyorum bizimkide çok yavaş akışlı , emzik kısmı değişebiliyor ama ben değişmedim kolayına gelmesin meme reddi yapmasın diye

Ben bir aydır yere yatırıyorum altına battaniye serip daha iyi tepinip daha güzel gündüz uykusuna yatıyor .ana kucağını artık sadece mutfakta isim olunca yemek yerken falan kullanıyorum
Mantıklı ya benimkide ya ana kucağında ya da reflü yatağında, yarın bende yere batanniye serip salayım

Sağol canım hepsi için.

Bimden aybı kitabı almışız bende 8 tane var sanırım ne bulduysam aldım daha hamileyken almıştım bir kısmını hatta :) bende onlara başladım bu hafta ..

100 sözcüğü de hamileyken almıştım bak çıkarmadım daha çıkarayım onuda.

30 milyon kelime tekniği ne bilmesem de kitapları alayım bende ayın 15inde ama kasım beni çökertti önce o tekniği bi öğrensem iyi ama

Mantıklı ya benimkide ya ana kucağında ya da reflü yatağında, yarın bende yere batanniye serip salayım
Bizimkinin totosu aman yer görmesin kucak kuşu resmen
Çok az duruyor, ana kucağında ,oyun halısında ya da emzirme yastığıma uzandırıyorum onar dk yı geçmiyor
Temas bağımlısı resmen

Ben oyalamak için kullanıyorum hem serinlik versin hem ağzı temizlensin diye.. açıkçası hızını bilmiyorum yarısı akıyor ağzından zaten bizimkinin

Canım basarannisa'nın oynasında büyüsün kitabı mı?

Sen nerdesin bu gece kocan evde dimi
Yok canım nerdee koca bugün 4. Te gitti nöbete sabah ondan yoktum o gidince de iş güç. Akşam da nazenin uyuyunca kardeşimle spor yaptık zoom dan.
Normalde ders pazar ve Salı kaydı attı hoca. PC den kardeşimle zoom u açtık ben yaptım bana bakarak o yaptı. Pert oldum her yerim ağrıyor. Yediğim tabağın fotosunu attım diyetisyen 3 ara öğünü kahavltıyla birleştirdiniz heralde diyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…