2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bebeğim bugün öğleden sonra resmen depresyona girdi
Ne oyuncaklara bakıyor ne gülüyor ne ağlıyor
Hep uyumak istiyor uyuyor uyanıyor etrafa biraz bakıp geri yatıyor resmen benimde keyfim yok yavrum böyle olunca enerjisi gitti resmen

Çok geçmiş olsun canım
En kısa zamanda atlatirsiniz inşallah

Günün atağa uyuyor canım, atak haftasına girmiş olabilirsiniz
Çevreye ilgisizlik veya tam tersi hırçınlık ile gösteriyor kendini.
Hastalık bulgusu yoksa gelip gecicidir

Kızlar ben o vah bittim tükendim havalarından çıkmak için kendim için belli rutinleri uyguluyorum ve sonuç alıyorum. Her sabah kalkar kalkmaz bebeği pusete koyup önce etrafı iyice topluyorum kesinlikle enerjimi arttirdi düzenli bir ev. Kahvaltımı bebeğimi karşıma alıp yapıyorum gecistirmiyorum. Aktivite yapıyorum sonrasında bol bol. Sonra kendi kendine bırakıyorum bebeğimi, en az 10 dakika öyle geçiyor. Ve uyku sinyali alır almaz ayağımda sallamaya başlıyorum hircinlasmasina izin vermeden.
Üç gündür bunları uyguluyorum kesinlikle hayatım moduna girdi, eski ben oldum ya.
Bence işin kilit noktası "bebeğini hayatına dahil etmek"miş. İnşallah bu durum devam eder, ben böyle çok daha mutluyum

Ay ne bilim kuzum benim arkadaş ikizleri prematüre hep düzeltilmiş aya göre bakardı böyle şeylere, acelesi yok ya daha keyfi gelmemiş onun
Aaa öyle hesaplarsam daha 3 aylık 32 haftada doğdu evet canım ya her çocuk farklı önemli sağlıklı olmaları benimki biraz yerde dursa dönecek durmadığı için sürekli kucak istediği için böyle annem diyor bazı çocuklar tembel olurlar tam oturduktan. Sonra dönerler

Çok mutlu oldum. Hep böyle devam etsin

Süper canım inşallah devam eder

Ya canım bişey değil evham yapma bazen öyle oluyor sonuçta büyüyorlar , demekki dinlenmeye ihtiyacı var

Kızlar bu arada benim saçlar hunharca dökülmeye başladı hamileyken durmuştu dökülmesi
Ay canım benimde 10 gün falandır dökülüyor ama öyle böyle değil ha , her tarafığımda 2 avuç dolusu saç çıkıyor banyoda az kalsın 3 avuç , saçlarım çok azaldı

Ya benimki de inanılmaz yaglaniyor, hamilelikte kupkuruydu.
Evet benimde hem yağlanıyor hemde dökülüyor
Ay canım benimde 10 gün falandır dökülüyor ama öyle böyle değil ha , her tarafığımda 2 avuç dolusu saç çıkıyor banyoda az kalsın 3 avuç , saçlarım çok azaldı
Aynen canım evde 10 kız yaşıyor sanki her yer saç

Ne güzel çözmüşsünüz bebişi
Takip ediyorum çokça ama bizimkinin sinyalleri hiç aynı olmuyor her hafta farklılaşıyor ana kucağında uyurdu artık uyumuyor kucağımdan yatağına koyunca uyanıyor yatarak emzirdiğimde uyuduğunda dahi kalkamıyorum ve öğlen uykusunda kaçıncı dakikasında uyanırsa uyansın geri dönemiyor uykusuna bugün bi saat kucağımda uyuduk ikimizde sırf uyusunda artık nasıl uyursa diyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…