Ben hamileyken almışım ilk günlerde okumuştum bir kısmını o zamanlar anlamamışım kıymetini. Şimdi okuyunca daha anlamlı geliyorSipariş vermiştim bende kargoda. Çok ovuyorlar.
Oo 2 kg süper sevindimBen yapıyorum zoom üstünden hoca eşliğinde bir doğum sonrası grubumuz var bir hafta oldu 2 kg vermişim . Sütüm eski gibi değil tabi ama kilosu iyi olduğu için kızımın dert etmiyorum.
Kahvaltıda tahinpekmez yiyorum helva yiyorum akşam 8 9 gibi meyve yiyorum o da kesiyor isteğimisurekli tatli yemek istiyorum iştahim cok acik internette hesapladigim ideal kiloma gore 20 kilo fazlaligim var
Belki psikolojiktir bilmiyorum hani aç diye diye ağlamıyor sadece eskisi kadar sert hissetmiyorum. Bence böylesi daha iyi sağlıklı besleniyorum en azından rafine şeker tüketmiyorum bebeğim de daha kaliteli süt içiyorOo 2 kg süper sevindimsüt azaldı mı ya ( o zaman ben daha yapmayayım zaten sütüm sıkıntılı
Oioi muadili pandish var. Tabak ve kaseyi pandishten, kaşık ve sulugu munckhinden aldım çok güzeller.Kızlar ek gıda süreci gözümü çok korkutuyor. 3 lü ek gıda seti var kitap şimdi onu okuyorum. Kaşık, çatal, tabak hiçbir şey almadım. Oioi içime sinmiyor, skip hop çok pahalıbana kitap, ürün önerir misiniz?
Güzel her şey yolunda 8100 gram kilosu boyunu söylemedi galiba kağıdına bakacağım arabada yazarım sonra . Beslenmesi için kağıdı istedim erken verince erken başlıyorsunuz 6. Ay dolmadan vermem dedi zaten kızın topaç dedi. Diyemedim ki arkadaşlarıma vereceğimMelikeben nasıl geçti doktor muayenesi canım?
bayanlar diyete başlayan var mi kilolarimla başim dertte hicbir kiyafetim olmuyor cok üzgünüm
Ben de başladım ama bende haftada 500 grama gore ayarlandı yani ayda 2 kg, kalsiyum ve protein agırlıklı gayet doyurucu bir listem var sütümde azalma da yokOo 2 kg süper sevindimsüt azaldı mı ya ( o zaman ben daha yapmayayım zaten sütüm sıkıntılı
Oioi neden içine sinmedi ben hep ondan aldım?Kızlar ek gıda süreci gözümü çok korkutuyor. 3 lü ek gıda seti var kitap şimdi onu okuyorum. Kaşık, çatal, tabak hiçbir şey almadım. Oioi içime sinmiyor, skip hop çok pahalıbana kitap, ürün önerir misiniz?
Aynen ben de kendim bıraktım şekeri filan 4 ay dolsun öyle başlayacam diyeteBelki psikolojiktir bilmiyorum hani aç diye diye ağlamıyor sadece eskisi kadar sert hissetmiyorum. Bence böylesi daha iyi sağlıklı besleniyorum en azından rafine şeker tüketmiyorum bebeğim de daha kaliteli süt içiyor
İyi sevindim 6 ay demesine çünkü ben de öyle olsun istiyorum dolsun tam .. sevindim minnoş sağlıklıymışGüzel her şey yolunda 8100 gram kilosu boyunu söylemedi galiba kağıdına bakacağım arabada yazarım sonra . Beslenmesi için kağıdı istedim erken verince erken başlıyorsunuz 6. Ay dolmadan vermem dedi zaten kızın topaç dedi. Diyemedim ki arkadaşlarıma vereceğimaldığımda atarım artık rota aşısı oldu önümüzdeki ay 3 menenjit
Örnek liste paylaşabilir misin canım? Bize de fikir olsunBen de başladım ama bende haftada 500 grama gore ayarlandı yani ayda 2 kg, kalsiyum ve protein agırlıklı gayet doyurucu bir listem var sütümde azalma da yok
Ben ayda 2 kilo verirsem 50 yaşında ideal kiloma ulaşmış olurumBen de başladım ama bende haftada 500 grama gore ayarlandı yani ayda 2 kg, kalsiyum ve protein agırlıklı gayet doyurucu bir listem var sütümde azalma da yok
Ben yapıyorum zoom üstünden hoca eşliğinde bir doğum sonrası grubumuz var bir hafta oldu 2 kg vermişim . Sütüm eski gibi değil tabi ama kilosu iyi olduğu için kızımın dert etmiyorbir haftada iki kilo mu cook iyi listenizi bizimlede paylasirmisiniz
Yani ben de sadece spor yapacaktım erken diyordum aslında ama düzgün beslenmiyordum o daha zararlıydı nazenin in durumuna göre devam edicem ya da bırakıcam ben deAynen ben de kendim bıraktım şekeri filan 4 ay dolsun öyle başlayacam diyete
Ben ayda 2 kilo verirsem 50 yaşında ideal kiloma ulaşmış olurumben çok yiyordum şöyle söyleyeyim her zamanki kadar bulgur pilavı yaptım bir günde biterdi listeye göre üç gün yedim benim listem de dolu ama önceki yediğimin yanından geçemez günlük 2500 kalori alımım var çok fazla yediğim için sanırım hızlı gidicek 10 kilo sonra duruma göre bakıcaz.
Ben okadar yiyordum ki her yattığımda yatak süt içinde olurdu bir göğsümü emzirirken diğer göğsümden en az 50cc süt akıyordu.
Kız ne yiyorsun bizede söyleBen ayda 2 kilo verirsem 50 yaşında ideal kiloma ulaşmış olurumben çok yiyordum şöyle söyleyeyim her zamanki kadar bulgur pilavı yaptım bir günde biterdi listeye göre üç gün yedim benim listem de dolu ama önceki yediğimin yanından geçemez günlük 2500 kalori alımım var çok fazla yediğim için sanırım hızlı gidicek 10 kilo sonra duruma göre bakıcaz.
Ben okadar yiyordum ki her yattığımda yatak süt içinde olurdu bir göğsümü emzirirken diğer göğsümden en az 50cc süt akıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?