Merhaba canım Evet benim ki 3 ay da bitti , tabi halen gazı oluyor ama o kadar ağrı ve sancı çekmiyor mutlaka masaj yapın çok işe yarıyorKizlar selan, ben 27 kasim annesiyim. Bebegim gunde 3-4 saatten fazla uyumuyor, devamli ikinma huysuzluk var. Sizin gaz durumlariniz azalmaya basladi mi ?
Çok geçmiş olsun kuzum. Bizde mevlit yapacağız cumartesi günü. Aklım çıkıyor valla benimdeBilge domuz gribi cikti ateşler içinde yavrum çok sinirim bozuk keşke çocuklar hastalanmasa
ben hiç takmadım bu kucağa alışır meselesiniKızlar kucağa alma alışır diyenler için
Ay bu benim kızım gibi , oy maşallah güzel prenseseMama sandalyesindeyken bile böyle kaldırıyor;
Ben kullanıyorum canım eğer üstünde uyku tulumu olmazsa dediğin gibi aşağıya kayıyor. Ama tulum olunca kaymıyor ama boyu da uzadığı için 6. Aya kadar kullanamam gibi duruyorKızlar hâlâ reflü yatağı kullanan var mı ?
6 ay kullanımı öneriliyor ama bebeğim sabah koyduğum gibi durmuyor. Bayağı bir aşağıya kaymış oluyor.
Sizler nasıl yatırıyorsunuz ve bebekleriniz ne kadarlık?
Enseden 4 cm uzun bi de emolara benziyor
Gündüz uykuları hala sıkıntılı yarım saat 40 dakika falan uyuyor 3 saat uyanık kalıyor ama Ağlamaları sızlanmaları geçti göğsümde uyuyor gündüz ya da ana kucağında bence bayılıyor o kadar uykusuz kaldığı için bakalım bekliyorum geçmesini ben de
Bende gooncu oldum sayendeValla kullanırken göreceğiz ama grubun goon fan club başkanı benim o kesin, o iç yumuşaklığını aşamıyorum. Mesela az once tyde migros satıyomus goon tanesi 2.55e geliyodu aldım 3 paket. Aynı parayı veriyosam goonu tercih ederim.net gerek o bel bandı, gerek o yumusaklığı yakında akrostij falan yazcam
Pure and soft candır, gece kızım uyanmasın diye bezini hiç almam ( kaka yapmadığı sürece), sabah dopdolu bir bez sıfır pişik sıfır tahribat sıfır sızıntıKendi linkini kendin yollamışsınaynı yerden almışız. Molfixi daha denemedim ama ya az bekle deneyip haber vereyim ya da goon 3u seversen ordan devam et. @evcarshirak yeni nesil molfixi sevmişti, septembrmom da en başından beri pure and soft kullanıyor. Bence senin soru un 3 no goon ile çözülecek eğer çözülmezse denersin molfixleri.
Yanılmıyodam goon 2 ile molfix 3 aynı ebatlardaydı bence 3 al goonda.
Seni üzmek istemem canım ama bizimki artarak devam ediyor, hatta ilk kez bir gaz damlasına bile başladık.Kizlar selan, ben 27 kasim annesiyim. Bebegim gunde 3-4 saatten fazla uyumuyor, devamli ikinma huysuzluk var. Sizin gaz durumlariniz azalmaya basladi mi ?
Belki sizinki düzelir ya belli olmaz.Size bunu yapan hayat bizim uyumayan bebelere neler yapmazuyku gerilemesi heyecanla bekleniyor
Valla bu kadar şeyin üstüne bence yapmayın mevlit falan ya biri daha yaptı hatırlamıyorum nicki mahvolduÇok geçmiş olsun kuzum. Bizde mevlit yapacağız cumartesi günü. Aklım çıkıyor valla benimde
Bir arkadaşım var, oğlu aynı benim kızım gibiydi. Diş çıkarma bizim hiç zorlu geçmedi çünkü en zoruna çoktan alışmıştım diyordu. Çelik yelek giymiş gibiyim diş miş 4. Ay falan yildiramaz artıkBelki sizinki düzelir ya belli olmaz.Bi de ben zorlanıyorum ama siz zaten en kötüsüne alışmışsınız hazırlıklısınız halledersiniz
Aynen hayat şuan benden intikamını alıyorBir arkadaşım var, oğlu aynı benim kızım gibiydi. Diş çıkarma bizim hiç zorlu geçmedi çünkü en zoruna çoktan alışmıştım diyordu. Çelik yelek giymiş gibiyim diş miş 4. Ay falan yildiramaz artık
Yok yok belki bizim de onlar gerçekten sıkıntısız geçer diye umudum varAynen hayat şuan benden intikamını alıyor
Kötü düşünmeyin yine de belli olmaz.
Valla bende hiç istemiyorum ama kayınvalidem tutturdu. Bide bebek duası okunurken bebek elden ele gezermiş. Çıldırdım. Asla olmaz dedim. Kavga kıyamet kopacak mevlütte belli şimdidenValla bu kadar şeyin üstüne bence yapmayın mevlit falan ya biri daha yaptı hatırlamıyorum nicki mahvoldu
MaşallahMama sandalyesindeyken bile böyle kaldırıyor;
Valla isterse kendini yırtsın ben olsam hayatta mümkünatı yok. Iıh ama mecbursanız hasta diyip odadan çıkartmayın dün ateşi çıktı uyumadı falan diyin ateş düşürücü koyun masa üstünde kalsın ne bileyimValla bende hiç istemiyorum ama kayınvalidem tutturdu. Bide bebek duası okunurken bebek elden ele gezermiş. Çıldırdım. Asla olmaz dedim. Kavga kıyamet kopacak mevlütte belli şimdiden
Nazenin kafasını güzel tuttuğu için biz 3. Ay bitmeden oturtmaya başlamıştık sanırım o yüzden erken öğrendi kasları çabuk gelişti. Canlı destekle ama bir yere koyma gibi değil kucağımda kolumla veya göbeğimle gövdemle destekledim öyle. Ama benim doktorum onay verdi ben öyle başladım yavaş yavaş 5 dakika falan derken şimdi önünü alamıyoruz.Maşallahbizimki yatarken ve kucağımızda eğimli tutarken bir hışımla kafayı doğrultuyor birkaç gündür. destekli oturma için erkendir herhalde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?