2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar selan, ben 27 kasim annesiyim. Bebegim gunde 3-4 saatten fazla uyumuyor, devamli ikinma huysuzluk var. Sizin gaz durumlariniz azalmaya basladi mi ?
Merhaba canım Evet benim ki 3 ay da bitti , tabi halen gazı oluyor ama o kadar ağrı ve sancı çekmiyor mutlaka masaj yapın çok işe yarıyor

Ben kullanıyorum canım eğer üstünde uyku tulumu olmazsa dediğin gibi aşağıya kayıyor. Ama tulum olunca kaymıyor ama boyu da uzadığı için 6. Aya kadar kullanamam gibi duruyor

Size bunu yapan hayat bizim uyumayan bebelere neler yapmaz uyku gerilemesi heyecanla bekleniyor

Bende gooncu oldum sayende elimde sleepy bionatural 3 no var( bitirmeye çalışıyorum) ve goon 2 no ile karışık kullanıyorum. Sleepy bazen taşma yapıyor sırttan ama goon hiç yapmadı. Pişik de yapmadı. Goon mavi paket aldım 3 numara onuda denedim birkaç kere o da iyi ama premium olana göre daha ince ve iç dokusu daha naylonumsu. Ama o da taşma sızdırma ve pişik yapmadı

Goon forever

Pure and soft candır, gece kızım uyanmasın diye bezini hiç almam ( kaka yapmadığı sürece), sabah dopdolu bir bez sıfır pişik sıfır tahribat sıfır sızıntı

Kizlar selan, ben 27 kasim annesiyim. Bebegim gunde 3-4 saatten fazla uyumuyor, devamli ikinma huysuzluk var. Sizin gaz durumlariniz azalmaya basladi mi ?

Belki sizinki düzelir ya belli olmaz. Bi de ben zorlanıyorum ama siz zaten en kötüsüne alışmışsınız hazırlıklısınız halledersiniz
Bir arkadaşım var, oğlu aynı benim kızım gibiydi. Diş çıkarma bizim hiç zorlu geçmedi çünkü en zoruna çoktan alışmıştım diyordu. Çelik yelek giymiş gibiyim diş miş 4. Ay falan yildiramaz artık

Aynen hayat şuan benden intikamını alıyor
Kötü düşünmeyin yine de belli olmaz.

Valla bu kadar şeyin üstüne bence yapmayın mevlit falan ya biri daha yaptı hatırlamıyorum nicki mahvoldu
Valla bende hiç istemiyorum ama kayınvalidem tutturdu. Bide bebek duası okunurken bebek elden ele gezermiş. Çıldırdım. Asla olmaz dedim. Kavga kıyamet kopacak mevlütte belli şimdiden

Valla bende hiç istemiyorum ama kayınvalidem tutturdu. Bide bebek duası okunurken bebek elden ele gezermiş. Çıldırdım. Asla olmaz dedim. Kavga kıyamet kopacak mevlütte belli şimdiden
Valla isterse kendini yırtsın ben olsam hayatta mümkünatı yok. Iıh ama mecbursanız hasta diyip odadan çıkartmayın dün ateşi çıktı uyumadı falan diyin ateş düşürücü koyun masa üstünde kalsın ne bileyim değişik bu insanlar

Maşallah bizimki yatarken ve kucağımızda eğimli tutarken bir hışımla kafayı doğrultuyor birkaç gündür. destekli oturma için erkendir herhalde dimi
Nazenin kafasını güzel tuttuğu için biz 3. Ay bitmeden oturtmaya başlamıştık sanırım o yüzden erken öğrendi kasları çabuk gelişti. Canlı destekle ama bir yere koyma gibi değil kucağımda kolumla veya göbeğimle gövdemle destekledim öyle. Ama benim doktorum onay verdi ben öyle başladım yavaş yavaş 5 dakika falan derken şimdi önünü alamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…