Benim kız hiç uyumadı şimdi de tam uyandı valla oyun oynuyor dr’tan yeni geldim herşeyi muayene etti bişey yok dedi, biz o zaman sürekli ataktayız hiç çıkmıyoruz ataktanBak ankaradayim bebeğim 23 te uyudu, şimdi uyandı emziriyorum. Bolu'da şimdiye kadar 3 defa uyanmıştı. Şaşırıyorum :) Sen doktora görün canım özellikle kulağına detaylıca bakıyorlar o mu ağrı yapıyor diye. Her şeyi elimine ettikten sonra atak diyorlar işte bu duruma. İçin rahat etsin en azından doktora görünün
Bir kaç naçizane tavsiye vereyim dedim ama eminim hepsini düşünüp yapmaya çalışmışsındır. Ama bizim de tavsiyeden başka sana yardım edebileceğimiz şey yok.Anneme gittim akşam ama oraya gidene kadar arabada hiç susmadı daha çok sinir oldum bi türlü susturamadım arabada bide yanıma koymuştum kısa mesafe zaten o kısa mesafeyi deli etti beni
Sağolun canım , emzik alıyordu son zamanlarda asla almıyor veriyorum geri tükürüyor hatta çoğu zaman sinirlendiği için artık çoğu zaman vermiyorum , elbise sürekli ince giymiyorum evin sıcaklığı 21-22 derece normalde , baktım biraz soğuk gibi bi tık daha kalın giydiriyorum ama genelde yumuşak kıyafetler zaten mont falan hiç kabul ermiyor , mont aldım asla giymiyorBir kaç naçizane tavsiye vereyim dedim ama eminim hepsini düşünüp yapmaya çalışmışsındır. Ama bizim de tavsiyeden başka sana yardım edebileceğimiz şey yok.
Emzik almıyor muydu kuzum? Bir kaç çeşit alıp dene istersen..
bir de uykusunu kaçırmadan uyutmaya çalışırsan daha iyi olur. Uyumuyordu büyük ihtimalle cadı ama uyku kaçınca vücut adrenalin pompalıyor daha enerjik ve uyuyamadıklarıniçin sinirli oluyorlar. Uyandıktan 1 1.bucuk saat arası gei uyumuş olmalı. Sen de uyandıktan 45 dak sonra uyutmaya çalışmalısın pes etmeden. Uyku işaretlerini takip edemiyorsan
Ev çok sıcak yada soğuk geliyor olabilir mi bebeğe?
Kıyafet çorap yada bezini sevmiyor rahatsız ediyor olabilir mi? Bir takip etmem lazım. (Çorap sıkabilir. Kıyafet terleyebiliyor vs )
Kulağını filan kaşıyormu belki sorunu vardır.
Aklıma gelenler bitti
Kuzum benimkinde reflu var diye doktor hep yan yatır dedmişti. Yan yatırıyordm. Şimdi iyice hareketlendi beni dinlemiyor yan yatırsam sırt üstüne dönüyor. Sırt üstü koysam yan dönüyor. Bazen kendi geri yan dönmüş oluyor vs. Sıkıntı yok yani.Kızlar bebeğinizi yan yatırıyormusunuz? Ben hep sırt üstü yatırıyordum ama yenilerde hiç sırt üstü uyumak istemiyor kendi de artık döne bildiği için yan dönüp yatıyor , ama dr hep sırt üstü öneriyor ne yapmalıyım sizce
Canım emziği bırakmasa iyi olurdu kendini onunla sakinleştirirdi. başka bir emzikte al dene istersen. Eviniz de sıcak değil hatta soğukmuş bilemedim ki ya yavrum niye böyle huysuz. Eli yüzündeyse uykusuzluktur gibi amaSağolun canım , emzik alıyordu son zamanlarda asla almıyor veriyorum geri tükürüyor hatta çoğu zaman sinirlendiği için artık çoğu zaman vermiyorum , elbise sürekli ince giymiyorum evin sıcaklığı 21-22 derece normalde , baktım biraz soğuk gibi bi tık daha kalın giydiriyorum ama genelde yumuşak kıyafetler zaten mont falan hiç kabul ermiyor , mont aldım asla giymiyoranca battaniyeye sarılı arabaya bindiriyorum , bezini açmayı seviyor zaten ağlama krizine girdi mi hemen bezini açıyorum rahatlıyor , hatta gün içinde rahatlasın diye açık bırakıyorum , ama kulağı burnu gözü ağrısa onu bilmiyorum bazen eli sürekli yüzünde , inşallah bişeyi yoktur da öylesine ağlıyordur , ama ağlama bahane ağlaması gibi bazen kucağımda sallıyorum bu sefer ağlamaklı bağırıyor itiraz eder gibi , yani bi tarafı ağrısa öyle yapmaz diye düşünüyorum
Kızlar bana hem güzel kokan hemde Uygun fiyatlı kadın parfümü önerir misiniz? .
Size güveniyorumm.
Canım artık gelişimsel basamağa uygun yatabilir, ilerde iyice dönünce yüzüstü yan ters düz her şekilde yatmaya basliycaklar bunu engellemiycez, sen de engelleme sadece güvenlik önlemlerini al (yatakta bebek dışında bir şey olmayacak) bir de şuan yüzüstü dönerse kendini kurtarmaya bilir sık sık kontrol etKızlar bebeğinizi yan yatırıyormusunuz? Ben hep sırt üstü yatırıyordum ama yenilerde hiç sırt üstü uyumak istemiyor kendi de artık döne bildiği için yan dönüp yatıyor , ama dr hep sırt üstü öneriyor ne yapmalıyım sizce
Çok sağol canım. Ben hep yapmayalım dedim hastalık mevsimi diye ille istedi. Normalde bugün yapacaktık ama kaynanam hasta oldu üstüne kızıma bulaştırdı mevlüt iptal olduAh canım benim ya , kıyamam çok geçmiş olsun , sen dedin yapmayalım ama yine inatla yaptılar mı
Bende evidence i kullanmıştım oda harika ötesi ve değişik bi koku bunu da merak ettim deneyeceğim
Bunu kullanıyorum muhteşem herkes soruyor, piyasaya göre fiyatı çok değil bence, mağazaya gidip kokusuna bir bakmanı tavsiye ederim
Çok teşekkür ederiz canım. Evet bol bol emziriyorum bizden sürüntü almadılar ama doktor influenza olabilir dedi. Bugün kendi doktorumuza gideceğiz.C
Canim cok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin ınsallah sen moralini yüksek tutmaya çalış bebisinin güçlü annesine ihtiyacı var böyle böyle bagisikliklari guclencek su an salgın var hastanelerin kapısında insan taşmış durumda emzirebiliyorsan bol bol emzir antibiyotik gibi gelir o benim de mevlutten olduinfluenza için covit testi gibi suruntu testi alıp yaptılar bizim kızı demekki kandan da çıkıyormuş insan çocuğunu hasta gorunce kahroluyor sen bebisine odaklan iyileşince kayinvalidenin çaresine bakarsın
Ben koku obsesyonu olan biriyim, koku benim için çok çok önemli. Sana bir de şu kokuyu önereceğim çok uygun fiyatlı ama MUHTESEM kokuyor. Pudramsı tertemiz bir koku. Cacharel Noa muadili, Bargello kodu da 266.Kızlar bana hem güzel kokan hemde Uygun fiyatlı kadın parfümü önerir misiniz? .
Size güveniyorumm.
Dene canım asla pişman olmazsın, ciceksi fresh tertemiz bir kokuBende evidence i kullanmıştım oda harika ötesi ve değişik bi koku bunu da merak ettim deneyeceğim
Ben bebek doğduğundan beri hiç parfüm sıkmıyorum ya siz sıkıyor musunuz?Dene canım asla pişman olmazsın, ciceksi fresh tertemiz bir koku
Evde hiç sıkmıyorum, dışarı çıktığımdaysa sadece kiyafetime sıkıyorum tenime teması olmuyorBen bebek doğduğundan beri hiç parfüm sıkmıyorum ya siz sıkıyor musunuz?
Senin dediğine gore guncelannenin paylaştığı tabloya bakmamız lazım ates konusunda, alta ekliyorumKoltuk alti olcumu icin birsey dedi mi? Ben de kulak icin olan cihazdan yok bilgi tazelemek iyi olur.
Osman hocanın videosu var sanırım normal ısıda, balgam atsın diye boyle bi sey yapıyolar hatta ben de daha almamıştım nebulizatör hasta olunca aldım belki lazım olur diyeHiç denemedim versem mi acaba bide serum fizyolojik normal oda ısısında mı olmalı soğuk mu olmalı nebülizatöre koymadan önce
Septembrın dediği gibi kendi dönüyosa müdahale edilmiyor diye biliyorumKızlar bebeğinizi yan yatırıyormusunuz? Ben hep sırt üstü yatırıyordum ama yenilerde hiç sırt üstü uyumak istemiyor kendi de artık döne bildiği için yan dönüp yatıyor , ama dr hep sırt üstü öneriyor ne yapmalıyım sizce
Parfüm mü o güzel kokuku sey neydi nasıl bişrydi 3 aydır unuttumKızlar bana hem güzel kokan hemde Uygun fiyatlı kadın parfümü önerir misiniz? .
Size güveniyorumm.
Hastane işi noldu ddl, yatacak mı ilayÇok teşekkür ederiz canım. Evet bol bol emziriyorum bizden sürüntü almadılar ama doktor influenza olabilir dedi. Bugün kendi doktorumuza gideceğiz.
Kayınvalideme dün sen bulaştırmışsın çocuğa dedim. Ben mi dedi evet sen dedim. (Doktor zaten evde kim hastaysa ondan bulaşmıştır demişti kaynanam inatla avmde bulaştığını iddia ediyordu)
Dün beri bana tavırlı yüzüme bakmıyor konuşmuyor. Kimin kime tavırlı olması gerek ben anlamadım. Söylediğimde şey de sadece o. Sen bulaştırmışsın dedim sadece. Daha birsürü ağız dolusu laflarım vardı ama hepsini kendime sakladım. Bunda bile hemen triplere girdi. Sanki iftira atıyorum.
Bi kere sıkma gafletinde bulundum çok pişman oldum bi daha da sıkmadımBen bebek doğduğundan beri hiç parfüm sıkmıyorum ya siz sıkıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?