2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ddlklc cok cok gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar fırsat buldukca haber ver mutlaka.

Sonbahardagel nebulizator ile serumnfizyolojik veriyorlar ya o işe yaramıyor mu balgam için
Hiç denemedim versem mi acaba bide serum fizyolojik normal oda ısısında mı olmalı soğuk mu olmalı nebülizatöre koymadan önce

Çok çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah

Dün 22.30 da uyuyan bebemi 1 saat kucağımda tutup 23.30da yatağına koydum ve uyanmadı böylece gece uykusuna 22.30da başlamış oldu. Bugün de 22.30da uyutmayı başardım. Amma velakin bu sefer kucağımda yarım saat tutup 23.te yatağa koydum ve uyandı 20 dakikadır geri uyumuyor mecbur kalktık.. bu demek oluyor ki 1 den önce asla uyumaz

Canim bugun ateşi cikmadi hiç öksürüyor ona da dr bitkisel bisey verdi o rahatlatıyor daha iyiyiz şükür sizler nasilsiniz
Çok çok geçmiş olsun kuzum bizde toparlanmaya çalışıyoruz illet bi hastalık kolay kolay geçmiyor lina bugün yine öksürdü arada hapşırıyo aklım çıkıyor yine mi başlıycak diye

Merhaba kızlar nasılsınız ? Yine bi kaç gündür giremiyorum , bebeğim yine aşırı ağlamaya başladık yoruldum , bitkinim yine , sürekli kendime güç veriyorum ama yetmiyorum sanki kendimi kınıyorum çok kınıyorum , ama gece uyumuyor uyusada sürekli uyanıyor yani ben uyuyamıyorum ya yatağını sallıyorum ya pış pışlıyorum ya kucağıma alıp gezdiriyorum , niye böyle hiç anlamıyorum , bu gün sinir krizi geçirdim ramen, 5 dk kendime zaman ayırmam imkansız , tuvalete dahi gerçekten koşarak gidip geliyorum çünkü eti kesilmişcesine çığlık atıyor , yani korkuyorum artık komşular şikayete edicekler , çocuğu almaya gelecekler diye , yani bazen ne yapsam susmuyor dolaştırsam bile ağaaa diye bağrıyor , ya bu normal mi ? Artık piskolojim çöktü septembrmom canım senin gibi oldum bebeğim en ufak sese uyanıyor diye sürekli eşime sus bunu yapma niye onu yaptın diye bağırıyorum

Ah canım benim ya , kıyamam çok geçmiş olsun , sen dedin yapmayalım ama yine inatla yaptılar mı

Kuzum benim kızımda bir senin dediğin gibi, bir uslu anlamadım gitti ikizler burcu da değil ki
Ben artık doktora götürmüştüm gaz dışında bişi çıkmamıştı bak seninki de gaz olabilir anne sütünün formu değişiyormuş falan

Ben aşırı yüksek sesle horladigi için bir süre odalari ayırdım kendi akıl sağlığım için boyle çok daha sakinim, diğer seslerde de bazen tepki gösteriyorum bazen aman salla diyorum.
Seni çok çok iyi anlıyorum üç aşağı beş yukarı aynı kızlarımız. O yüzden abartma takılma falan diyemiycem sinir sistemi ciddi anlamda yıpranıyor özellikle gece. Ben çıktım yine Ankara'ya annemin yanına geldim çünkü gece ağlama krizleri devam ediyor, bebeğim 6 ay olana kadar bir Bolu'da bir Ankara'da olacağım bu süreci kesinlikle eşim+annem ile çok daha güzel yürüteceğim. Sen de alabiliyorsan annenden destek al aynı yerde iseniz bol bol git kal mutlu anne = mutlu bebek

Acaba bi dr a mı götürsen belki bi sıkıntısı vardır? Uyuz tam olarak geçti mi ? Bir de uyutmaya çalışırken beyaz gürültü aç diğer ortamdaki diğer sesleri egale ediyor ve bebek sakinleşiyor o sesle , ben gece gündüz her uyutmaya çalıştığımda açıyorum uykusu derinleşince kapatıyorum

Çok çok geçmiş olsun kuzum bizde toparlanmaya çalışıyoruz illet bi hastalık kolay kolay geçmiyor lina bugün yine öksürdü arada hapşırıyo aklım çıkıyor yine mi başlıycak diye
Size ne ilaç verdi kuzum dr bize oksuruk için fitospan verdi infulenza icin enfluvir verdi bol bol da emziriyorum iyi geldi çok şükür size de çok geçmiş olsun bi daha da bu illet uğramasın ınsallah

C Canim cok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin ınsallah sen moralini yüksek tutmaya çalış bebisinin güçlü annesine ihtiyacı var böyle böyle bagisikliklari guclencek su an salgın var hastanelerin kapısında insan taşmış durumda emzirebiliyorsan bol bol emzir antibiyotik gibi gelir o benim de mevlutten oldu influenza için covit testi gibi suruntu testi alıp yaptılar bizim kızı demekki kandan da çıkıyormuş insan çocuğunu hasta gorunce kahroluyor sen bebisine odaklan iyileşince kayinvalidenin çaresine bakarsın

Son düzenleme:
Anneme gittim akşam ama oraya gidene kadar arabada hiç susmadı daha çok sinir oldum bi türlü susturamadım arabada bide yanıma koymuştum kısa mesafe zaten o kısa mesafeyi deli etti beni

Hiç etki etmiyor yine bazen ninni açıyorum ama öyle bi uykuya direnmesi vakti zaten her uyku öncesi 1 saat ağlama var kesin

Hiç etki etmiyor yine bazen ninni açıyorum ama öyle bi uykuya direnmesi vakti zaten her uyku öncesi 1 saat ağlama var kesin
Bak ankaradayim bebeğim 23 te uyudu, şimdi uyandı emziriyorum. Bolu'da şimdiye kadar 3 defa uyanmıştı. Şaşırıyorum :) Sen doktora görün canım özellikle kulağına detaylıca bakıyorlar o mu ağrı yapıyor diye. Her şeyi elimine ettikten sonra atak diyorlar işte bu duruma. İçin rahat etsin en azından doktora görünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…