Bugünkü doktorda bize kulaktan ölçün 38i geçerse calpol verin dediCok sağol ya o zaman kulaktan 38 koltukaltından 37 bucugu gorunce calpol vercez anlaşıldı
Sadece ilk 6 ayCok sağol ya o zaman kulaktan 38 koltukaltından 37 bucugu gorunce calpol vercez anlaşıldı
Koltuk alti olcumu icin birsey dedi mi? Ben de kulak icin olan cihazdan yok bilgi tazelemek iyi olur.Bugünkü doktorda bize kulaktan ölçün 38i geçerse calpol verin dedi
Sormadım canım koltuk altını o an acele ve endişeyle aklımın ucundan geçmedi. Kendiside muayene ederken kulakiçi ölçünce bende kulakiçini sordumKoltuk alti olcumu icin birsey dedi mi? Ben de kulak icin olan cihazdan yok bilgi tazelemek iyi olur.
Hiç denemedim versem mi acaba bide serum fizyolojik normal oda ısısında mı olmalı soğuk mu olmalı nebülizatöre koymadan önceddlklc cok cok gecmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlar fırsat buldukca haber ver mutlaka.
Sonbahardagel nebulizator ile serumnfizyolojik veriyorlar ya o işe yaramıyor mu balgam için
Çok çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallahSiz kaç günde toparladınız canım?
Doktor bana henüz 3 aylık olduğu için yatarak tedavi görmesinin daha sağlıklı olacağını söyledi. Virütik hastalıklarda karaciğer enzimleri yükselirmiş. Kendi doktorumuza da danışacağız bakalım o ne diyecek.
Melikeben Kuzum rica etsem eşinin de bir fikrini almamız mümkün mü?
Olayı tekrar anlatayım; dün öğleden sonrasından beri ateş huzursuzluk vardı. Bugün doktora gittik kulaktan 38.9 ölçüldü fitil verildi kan ve idrar bakıldı. Boğazlarında kızarık, öksürük, hapşırık da var. Kan tahlilinde karaciğer enzimleri ve crp yüksek çıktı onu ekte paylaşıyorum. İdrar temiz. Doktor influenza olabilir dedi ve hastaneye yatış önerdi. Ateşi içinde 4 saatte bir 3ml calpol verin dedi. Bugün 86 günlüğüz.
Canim bugun ateşi cikmadi hiç öksürüyor ona da dr bitkisel bisey verdi o rahatlatıyor daha iyiyiz şükür sizler nasilsinizKuzum senin bebişin nasıl oldu toparlanabildiniz milidyadgn
Çok çok geçmiş olsun kuzum bizde toparlanmaya çalışıyoruz illet bi hastalık kolay kolay geçmiyor lina bugün yine öksürdü arada hapşırıyo aklım çıkıyor yine mi başlıycak diyeCanim bugun ateşi cikmadi hiç öksürüyor ona da dr bitkisel bisey verdi o rahatlatıyor daha iyiyiz şükür sizler nasilsiniz
Ebv demiş gülüm enfeksiyonu gösteriyormuşNormalden yüksek olduğunu viral enfeksiyonlarda böyke yükselebildiğini söyledi canım
Hbv dediğin şey ne canım hemoglobin mi? Çok teşekkürler
Amin canım inşallah
Ah canım benim ya , kıyamam çok geçmiş olsun , sen dedin yapmayalım ama yine inatla yaptılar mıKızlar kızımın karaciğer enzimleride çok yüksek çıktı. Crp de yüksek çıktı. İnfluenza olabilirmiş. Doktor hastaneye yatırılması gerek dedi ama istanbuldaki hastanelerde yer yokmuş.
Çok moralim bozuk. Allahın belası kaynanam mevlüt uğruna minicik kızımı hasta etti. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın..
Kuzum benim kızımda bir senin dediğin gibi, bir uslu anlamadım gitti ikizler burcu da değil kiMerhaba kızlar nasılsınız ? Yine bi kaç gündür giremiyorum , bebeğim yine aşırı ağlamaya başladık yoruldum , bitkinim yine , sürekli kendime güç veriyorum ama yetmiyorum sanki kendimi kınıyorum çok kınıyorum , ama gece uyumuyor uyusada sürekli uyanıyor yani ben uyuyamıyorum ya yatağını sallıyorum ya pış pışlıyorum ya kucağıma alıp gezdiriyorum , niye böyle hiç anlamıyorum , bu gün sinir krizi geçirdim ramen, 5 dk kendime zaman ayırmam imkansız , tuvalete dahi gerçekten koşarak gidip geliyorum çünkü eti kesilmişcesine çığlık atıyor , yani korkuyorum artık komşular şikayete edicekler , çocuğu almaya gelecekler diye , yani bazen ne yapsam susmuyor dolaştırsam bile ağaaa diye bağrıyor , ya bu normal mi ? Artık piskolojim çöktüseptembrmom canım senin gibi oldum bebeğim en ufak sese uyanıyor diye sürekli eşime sus bunu yapma niye onu yaptın diye bağırıyorum
Acaba bi dr a mı götürsen belki bi sıkıntısı vardır? Uyuz tam olarak geçti mi ? Bir de uyutmaya çalışırken beyaz gürültü aç diğer ortamdaki diğer sesleri egale ediyor ve bebek sakinleşiyor o sesle , ben gece gündüz her uyutmaya çalıştığımda açıyorum uykusu derinleşince kapatıyorumMerhaba kızlar nasılsınız ? Yine bi kaç gündür giremiyorum , bebeğim yine aşırı ağlamaya başladık yoruldum , bitkinim yine , sürekli kendime güç veriyorum ama yetmiyorum sanki kendimi kınıyorum çok kınıyorum , ama gece uyumuyor uyusada sürekli uyanıyor yani ben uyuyamıyorum ya yatağını sallıyorum ya pış pışlıyorum ya kucağıma alıp gezdiriyorum , niye böyle hiç anlamıyorum , bu gün sinir krizi geçirdim ramen, 5 dk kendime zaman ayırmam imkansız , tuvalete dahi gerçekten koşarak gidip geliyorum çünkü eti kesilmişcesine çığlık atıyor , yani korkuyorum artık komşular şikayete edicekler , çocuğu almaya gelecekler diye , yani bazen ne yapsam susmuyor dolaştırsam bile ağaaa diye bağrıyor , ya bu normal mi ? Artık piskolojim çöktüseptembrmom canım senin gibi oldum bebeğim en ufak sese uyanıyor diye sürekli eşime sus bunu yapma niye onu yaptın diye bağırıyorum
Size ne ilaç verdi kuzum dr bize oksuruk için fitospan verdi infulenza icin enfluvir verdi bol bol da emziriyorum iyi geldi çok şükür size de çok geçmiş olsun bi daha da bu illet uğramasın ınsallahÇok çok geçmiş olsun kuzum bizde toparlanmaya çalışıyoruz illet bi hastalık kolay kolay geçmiyor lina bugün yine öksürdü arada hapşırıyo aklım çıkıyor yine mi başlıycak diye
Canim cok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin ınsallah sen moralini yüksek tutmaya çalış bebisinin güçlü annesine ihtiyacı var böyle böyle bagisikliklari guclencek su an salgın var hastanelerin kapısında insan taşmış durumda emzirebiliyorsan bol bol emzir antibiyotik gibi gelir o benim de mevlutten olduKızlar kızımın karaciğer enzimleride çok yüksek çıktı. Crp de yüksek çıktı. İnfluenza olabilirmiş. Doktor hastaneye yatırılması gerek dedi ama istanbuldaki hastanelerde yer yokmuş.
Çok moralim bozuk. Allahın belası kaynanam mevlüt uğruna minicik kızımı hasta etti. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın..
Anneme gittim akşam ama oraya gidene kadar arabada hiç susmadı daha çok sinir oldum bi türlü susturamadım arabada bide yanıma koymuştum kısa mesafe zaten o kısa mesafeyi deli etti beniKuzum benim kızımda bir senin dediğin gibi, bir uslu anlamadım gitti ikizler burcu da değil ki
Ben artık doktora götürmüştüm gaz dışında bişi çıkmamıştı bak seninki de gaz olabilir anne sütünün formu değişiyormuş falan
Ben aşırı yüksek sesle horladigi için bir süre odalari ayırdım kendi akıl sağlığım için boyle çok daha sakinim, diğer seslerde de bazen tepki gösteriyorum bazen aman salla diyorum.
Seni çok çok iyi anlıyorum üç aşağı beş yukarı aynı kızlarımız. O yüzden abartma takılma falan diyemiycem sinir sistemi ciddi anlamda yıpranıyor özellikle gece. Ben çıktım yine Ankara'ya annemin yanına geldim çünkü gece ağlama krizleri devam ediyor, bebeğim 6 ay olana kadar bir Bolu'da bir Ankara'da olacağım bu süreci kesinlikle eşim+annem ile çok daha güzel yürüteceğim. Sen de alabiliyorsan annenden destek al aynı yerde iseniz bol bol git kal mutlu anne = mutlu bebek
Hiç etki etmiyor yine bazen ninni açıyorum ama öyle bi uykuya direnmesi vakti zaten her uyku öncesi 1 saat ağlama var kesinAcaba bi dr a mı götürsen belki bi sıkıntısı vardır? Uyuz tam olarak geçti mi ? Bir de uyutmaya çalışırken beyaz gürültü aç diğer ortamdaki diğer sesleri egale ediyor ve bebek sakinleşiyor o sesle , ben gece gündüz her uyutmaya çalıştığımda açıyorum uykusu derinleşince kapatıyorum
Bak ankaradayim bebeğim 23 te uyudu, şimdi uyandı emziriyorum. Bolu'da şimdiye kadar 3 defa uyanmıştı. Şaşırıyorum :) Sen doktora görün canım özellikle kulağına detaylıca bakıyorlar o mu ağrı yapıyor diye. Her şeyi elimine ettikten sonra atak diyorlar işte bu duruma. İçin rahat etsin en azından doktora görününHiç etki etmiyor yine bazen ninni açıyorum ama öyle bi uykuya direnmesi vakti zaten her uyku öncesi 1 saat ağlama var kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?