Bende 2 tane var 2side braun. Biri koltukaltı (braun prt2000) biri kulanktan (ırt6525). Hep kulaktanı kullanıyorum.. zamanında iyi ki indirimden almışım iyice pahalandimışlar. Birini 250ye diğerni 750ye almıştın 2022 ekim ve kaısmdaKılzar güzel bi ateş ölçer ne kullanıyorsunuz ? Deli oldum bu gün , bi ateş ölçerim var bu güne kadar işe yatıyordu ama bu gün deli oldum resmen , kızım uyuyor ateşini ölçmek istiyorum koltuk altı olduğu için uyanıyor bide ateşi ölçtü mü ses ediyor bu sefer yavrum yeni uyumuşken uyanıp ağlıyor deli olucam ya
Saol canım
Fotoğraf çıktılarını nereden alacaksınız. Normal mahalle fotoğrafçıları çok yüksek fiyat istiyor. İnternetten bildiğiniz güvenilir site var miKızlar ben bebeğimin fotoğraflarını çıktı alıp da saklamak da istiyordum bu yüzden uzun yıllar çok foto ile kullanabileceğim bir albüm arıyordum ve amazon'dan aldım 1000 fotoğraflık. dışı da böyle çoluk çocuklu değil şık çok hoşuma gitti Almak isteyen olursa diye atıyorum resmini.
Kesinlikle braun kulaktan ölçer 6525 ya da 6520 modelini almanızı tavsiye ederim. Çocuklar atesliyken biz anneler yorgun ve telaşlı oluyoruz bir de ateşi dogru mu diye düşünmek daha da yoruyor. Ben de weewell alından ölçer tabanca şeklinde olan da var. Saçma sapan ölçüyor bir 39 çıkıyor bir 37 çıkıyor.Kılzar güzel bi ateş ölçer ne kullanıyorsunuz ? Deli oldum bu gün , bi ateş ölçerim var bu güne kadar işe yatıyordu ama bu gün deli oldum resmen , kızım uyuyor ateşini ölçmek istiyorum koltuk altı olduğu için uyanıyor bide ateşi ölçtü mü ses ediyor bu sefer yavrum yeni uyumuşken uyanıp ağlıyor deli olucam ya
Bizimki hep yapıyor onu bilemiyorum nedenini diliyle oynuyordu geçen gün de keşfediyorlar heraldeKızlar günaydınAcayip huzursuz bir gece geçirdi kızım, sürekli mikirdandi uykuya dalamadi, şimdi keyfi iyi.
Bir sorum olacak; Sabahtan beri sürekli alt dudağını emiyor? İlk kez gördüm bunu, sebebi ne olabilir
Ya kuzum internet saçma sapan şeylerle dolu, neymiş anne ilgisizliğinden oluyormuş. Yani şu yeni anneleri huzursuz etsinler de nasil olursa olsunBizimki hep yapıyor onu bilemiyorum nedenini diliyle oynuyordu geçen gün de keşfediyorlar heralde
Aşırı salyalı köpürcük gibi tükürükler çıkarıyor
O mıkırdanmalar bizde doğduğundan beri saat sabah 4-5 ten uyanana kadar var gözler kapalı sürekli ıhh mıh
Sağolasın canım daha güzelleri sizin olsun inşallahYine oglenden beri ates yok ama hep uyudu. Iyi galiba su an.
O zaman biz pastorizeden mayalamaya devam. Yeni birakmistim zaten.
Temmuz aylarinda sozlesme yenileme tarihimiz geldikce strese giriyorum resmen, iyisi kotusu farketmez insana kendi evi lazim canım, sahane bir karar almissiniz. Sizi tebrik ederim
Aynı canım burun akıntısı geniz akıntısı, hafif öksürük var.Onları çekmekten herhalde bende de geniz akıntısı başladı.inşallah 1 haftaya geçer. 3gün oldu aynıyızBebeklerin nasıl oldu canım
Yok ya dudaklarını keşfediyordur.ya da emme refleksinden kaynaklıdır. bizimki şuan dilini keşfediyor herhalde hep dışarıdaYa kuzum internet saçma sapan şeylerle dolu, neymiş anne ilgisizliğinden oluyormuş. Yani şu yeni anneleri huzursuz etsinler de nasil olursa olsun
Canım sorunu görünce ben de yardimci olayım dedim. Bolu'da fotografcidan sormuştum tanesine 6.5 TL demişti. İnternette şu siteden aldım tanesine 3.10 TL ödedim ve mis gibi geldi hepsi. 1500 fotoğraf çıktısı aldım. Birinde bile hasar yoktu.Fotoğraf çıktılarını nereden alacaksınız. Normal mahalle fotoğrafçıları çok yüksek fiyat istiyor. İnternetten bildiğiniz güvenilir site var mi
Hayır hayır Ankara'da var bir sürü yerde hemen hemen her ilçede var.Ankara'da yok file market ben ondan bilmiyorum demek ki.
Ahahsh hakkaten ya fileden tavuk alip çıkıp bir de bime kadar yorulup yumurta aldığımı hayal ettimTavuk için fileye gitmişken yumurta da vardır kız :) bilmiyorum ama organik yazan uygun fiyatlıyı alırız. O vakit gelsin yüne paslaşırız hepimiz burada
Kendimi soylememe gerek var mi :) sen de Ankara'da misin? Yoksa baska bir yerde tayinci misin?Hayır hayır Ankara'da var bir sürü yerde hemen hemen her ilçede var.
Ya bu arada aranızda Ankaralı var mı hemsehrilerimi göreyim
Eşim Bolu'da üniversitede çalışıyor, bende üniversiteyi Bolu'da okudum orda kaldım. Ama doğma büyüme ankaraliyimKendimi soylememe gerek var mi :) sen de Ankara'da misin? Yoksa baska bir yerde tayinci misin?
Aa ne guzelEşim Bolu'da üniversitede çalışıyor, bende üniversiteyi Bolu'da okudum orda kaldım. Ama doğma büyüme ankaraliyim
Millet ne güzel Boludasin yeşillik doğa vs diyor da Ankara bir başka yaAa ne guzelyakin yere gitmissin. Ben de dogma buyume Ankaraliyim, universiteyi vs hep Ankara'da okudum. Erasmus olmasa Ankara'dan cikmayacaktim neredeyse Hahahhshs. Ankara ben.
Ben de arkadasın ekledigi makasla kesiyodum 3 aydır baya kolay ama tam kesemedi bu kez, korkuyodum ne zamandır setteki normal makası kullanmaya bu sefer onka kestim oh be dedim resmen, özet ikisi de olur hangisine cesaret edebilirsenHangi makasla kesiyorsun fotosunu atar mısın
Ay ben hiç cesaret edemiyorumbir defa yapsam devamı gelecek te
Osman hoca tabancalıları önermiyor bende bi normal eczaneden alınan koltuk altı var bi de nexus marka kulaktan ve alından ölçebilen. Yalnız dün doktorda şey dediler kulak atesolcerlerinde tahris olabilir o da ısıyı fszla gosterir koltukaltını tercih edin. 37.5 koltuk altı, 38 kulak içi huzursuzluk varsa calpol verin dedilerKılzar güzel bi ateş ölçer ne kullanıyorsunuz ? Deli oldum bu gün , bi ateş ölçerim var bu güne kadar işe yatıyordu ama bu gün deli oldum resmen , kızım uyuyor ateşini ölçmek istiyorum koltuk altı olduğu için uyanıyor bide ateşi ölçtü mü ses ediyor bu sefer yavrum yeni uyumuşken uyanıp ağlıyor deli olucam ya
Fotomagnet, sosyopix, fotonet hepsi iyidirFotoğraf çıktılarını nereden alacaksınız. Normal mahalle fotoğrafçıları çok yüksek fiyat istiyor. İnternetten bildiğiniz güvenilir site var mi
Karacigerini gereksiz yorup enzimleri bozabilir, diyetisyen eşliğinde yiyerek kilo alman mümkün sporla da destekler arkasına beslenmeyi de düzenlerken sağlıklı sekilde kas kütleni arttırarak kilo alabilirsinGünaydın kızlarbugün sabah sabah farklı bir konuyla gelmek istedim. Şimdi ben çok zayıfım ve emzirme ile birlikte daha çabuk kilo veriyorum artık çıldırmak üzereyim. Size sorum şu yiyerek kilo almam pek mümkün değil.Tabiki sizden önce bir ön fikir alıp çocuk doktoruyla görüşeceğim ama protein tozu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Ben de burada doğup büyüdüm arada farklı sehirlerde yasadım ama simdi yine buradayımHayır hayır Ankara'da var bir sürü yerde hemen hemen her ilçede var.
Ya bu arada aranızda Ankaralı var mı hemsehrilerimi göreyim
Annemler yerlesip gitme amaciyla yazlik aldilar birkac sene once, yaz sonu annem geri dondu ben Ankara'siz yasayamam diyeMillet ne güzel Boludasin yeşillik doğa vs diyor da Ankara bir başka ya
Sanslisiniz ben de bir gün tekrar Ankara'da yaşama hayalini taşıyorum içimde
Günaydın kızlarbugün sabah sabah farklı bir konuyla gelmek istedim. Şimdi ben çok zayıfım ve emzirme ile birlikte daha çabuk kilo veriyorum artık çıldırmak üzereyim. Size sorum şu yiyerek kilo almam pek mümkün değil.Tabiki sizden önce bir ön fikir alıp çocuk doktoruyla görüşeceğim ama protein tozu ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?