2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet çok korkmuştuk o an 3 defa da kan alındı acaba kanama mı var diye, hiçbir şey de çıkmadı nerden geldi belirsiz

Meme reddini 1.5 ay yaşadım. Emmediğinde sağıp biberonla verdim ama asla pes etmedim. Şimdi meme reddi sorunumuz yok çok şükür. Zamanla geçiyor bazı dönemlerde yaşanıyor bu yapacak bir şey yok önemli olan pes etmeden sağmak.
Kızlar bebekleriniz ooo uuu diyor mu?
Susturamıyoruz efenim.

Kızlar herkesin bebeği hasta sanırım Allah yardımcınız olsun ilk hastalıklar hepimiz evhamlıyız doğal olarak. Bu dönemde çevrede de herkes hasta.. benim de ailem hasta olduğu için bebemi eşimin ailesine bırakıyorum. İnşallah şu hastalık dönemlerini bir an önce atlatırız.

Canım çok geçmiş olsun çok büyük bir salgın var gerçekten. Nasıl oldunuz şimdi?

Ahh çook geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..
4. Ay aşısı neden ateş yapıyor ben anlayamıyorum ya 2. Ayda yapılan kpa ve 5li karmanın 2. Dozları değil mi yapılan aşılar. Kulaktan ölçsen daha sağlıklı olur canım. Ben kızımı alından 37.2 ölçüyordum hep kulak içi 38.9muş acile gittiğimizde. O yüzden kulak içi 38 üstü ise ateş var demekmiş öyle demişti doktor. Calpolu 6 saat aralıklarla kilosunub yarısı doz olacak şekilde verebilirmişsin. 3 doktor böyle söyledi bana.
Kızlar bebeğim bir gecede kalktım ateslenmiş dün sabah hastaneye götürdüm testler falan yapıldı bebeğim domuz gribi testi pozitif çıktı
Çocuklar hasta olmasın çok zor geçiyor
Ahhh sizde mi. Bugün hep hastalık haberleri.. Acil şifalar diliyorum. Çocuklar hiç hasta olmasın

Kızlar dün Osman Gönülalın soru cevap videosunu izlemiştim. Özellikle uyarıyor toplum içine bebeklerinizi bu dönemde çıkarmayın, çok salgın var diye. Aman nolur dikkat edelim. Bebeklerin hasta olması çoook kötü. Biz hala tam toparlayamadık

Teşekkür ederim kızlar inanın çok şaşkınım
Sadece ateş için gittim onuda en çok evde 37.7 yi gördüm özel hastaneler bile tıklım tıklım yer yok en son doktora özel rica ettim yoksa başka yere gidecektim neyseki servise çıktık acil dolu diye . çocuk saatlerce aç bekledi inledi boğazlar kulaklar kızarmış bronşit de var dedi. Hastanede ateş 38.4 de kadar çıktı bir gecede ne oldu anlamadık yatarken biseyi yoktu
Ateş iştahsızlık uyku hali göz çevresinde kızarıklık .
Birde dün damar yolu açtılar yavrum ondan beri dokunsan irkiliyor .uykusunda bile sürekli irkiliyor
Öyle kalabaliga giren insan da değilim toplu taşıma kullanmıyorum okula giden çocuğumuz da yok (en çok salgın ordan geliyor )
Çok geçmiş olsun, insan kalabalık ortama girmeye misafir almaya korkuyor ya

Geçmiş olsun kuzum yaa nasıl bulaşıyor bu bebişlere yankıyamam

Cok gecmis olsun bu nasil kapti acaba insallah bir an once iyilesir. Nasil bir virus yogunlugu var herkes hasta.

Çok geçmiş olsun canım bian önce toparlar inşallah

Çok sağol canım acildekibde öyle dedi. Bugün bestiron alicam. Sen ne kullanıyorsun.
Benimde hgb 9.7 çıkmıştı iki gün önce gittim dr kanın 11 olmasını bekleriz dedi sizin düşük dedi bestiron önermiyorum çünkü demir emilimi az sizin ilaç yönünden demir alımı fazla tedaviye ihtiyacınız var dedi bende sağlık ocağı inın verdiği ferrum hausman ilacını kullanıyorum günde 7 damla
Sizinde hgb aynı çıkmış bilginiz olsun diye yazdım

Canım ben şimdi eczacımla da görüştüm gerçekten devletin verdiklerini hiç önermiyor içeriği olarak ham maddesi kötü diyor Ben şimdilik bestiron aldım bitene kadar kullanayım sonra bir daha düşünürüm

İşin kötüsü tedavisi yok, locafen diye bi krem kullandım ki anne sütüne geciyor doktor onemsemedi 1 ayın sonunda gittigim doktor kesti. Onerilen sey diyetine dikkat etmek kabız olmamak. Bol bol da oturma banyosu zaten agrı baska turlu hafiflemiyor. Semptomatik tedavilermiş deri dokusu iyileşene kadar geçmiyor aslında. Hemoroidde de diyete dikkat ediliyor belli bir seviyede ameliyat ediliyor diye biliyorum. Devam etseydi çatlak için de ameliyat oneriliyprdu

Benim eczacı da aynısını söyledi öyle yap sen kuzum

Bende anlamıyorum 2.ay aşıları çok rahat geçmişti bilmiyorum dozu mu yüksek bunun anlamadım, sabahtan hala ateşi var düşmedi ve dediğim gibi alın 37.5 gösteriyor şakaklar 38.1 ve kafası yanıyor yine calpol verdim üstünü sordum kafasını da suyla ısladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…