2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlarrrrrrrrr bir kızım olucak Allah'ın izniyle sonucum çıktı çok şükür sağlıklı. Bir oğlum vardı birde kızım oluyo
Hayırlı olsun canım ne güzel her ikisinden de tatmış oluyorsun ben de heyecanlandım şimdi biz ne zaman öğrenicez acaba kızımda 16.haftaya kadar söylememişti doktor

Hayırlı olsun canım ne güzel her ikisinden de tatmış oluyorsun ben de heyecanlandım şimdi biz ne zaman öğrenicez acaba kızımda 16.haftaya kadar söylememişti doktor
Teşekkür ederim bitanem Allahım sizede nasip etsin inşallah evet normalde 16 haftalık olunca daha net belli oluyor ben nıpt testi yapınca belli oldu

Kızlar ben daha bişey almadım giyecek ya ama siz ilerden gidiyorsunuz benden o yüzden almadım tabi, bol paça lastikli pantalon ve tayt giymeyi planlıyorum

Bende kesinlikle bakmıştım

Kızlar ben daha bişey almadım giyecek ya ama siz ilerden gidiyorsunuz benden o yüzden almadım tabi, bol paça lastikli pantalon ve tayt giymeyi planlıyorum
Ben 13+3 um ben de almadım.
Alt karnım çıktı ama hep yüksek bel giydiğim icin sorun olmuyor kıyafet.corapla da elbise giyiyorum boyle giderse 0 masrafla bitiricem kendim için hamilelik sürecini 1 kilo aldım şimdilik.

Ay süpersin, benimde kıyafetlerim oversize severim böyle salaş, ama pantalonlarım şimdilik bile sıkıyor hafif, bebeği daraltmak istemiyorum pantalon lazım olacak

Kızlar isim konusunda aklınızdan geçen isimler var mı? Biliyorum erken daha ama belki vardır aklınızdan geçenler ve arayışta olanlara da fikir olur ☺
Erkek olursa Hakan ismi hoşuma gidiyor, ama kızım Tarkan koymak istiyor megastar ı çok seviyoruz. Kız olursa fikir olarak Ece hoşumuza gitti, başka isimler araştıracağım bakıyorum, sen ne düşündün canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…