2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
valla bende hem sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hemde fazla yiyorum ya benim cidden elimde değil 31 yıllık ahir ömrümde hiç böyle olmamştım acıkınca günlerdir hiçbir şey yememiş gibi oluyorum midem kazınıyor ve dahasi beni kusturuyor, az az sık sık dedikleri şey bende hiç geçerli olmuyor 2 kişilik yerken bile doygunluk hissini alamıyorum

Kızlar birşey sorucam 8 haftadayım ev taşıma işine giriştik tabii bende 3 gündür biraz çok iş yaptım galiba belim fena ağırıyor 2 gündür normal midir bel ağrısı yaşayanınız var mı birazda korktum açıkçası sormak istedim teşekkürler

Kazınma olayı bende de var yiyesim geliyor yiyince de sanki midem kazınıyor ama rahatsızlık da var o şişkinlik aynıyız canım sonumuz hayrola

Benimde yorulunca oluyor bel ağrısı maalesef dinlenerek yapıyorum çoğu kez işlerimi canım normal diye düşünüyorum ben doktora soruyorum bütün ağrılarıma normal diyor zaten

Kızlaarrr ben geldimm bizim kızımız oluyoooorrr çokkk mutluyum Gönlümden kız geçiyordu, ama erkek hissediyordum. Hislerime güven olmuyormuş demekki çin takvimi tuttu bende ama haberiniz olsun
bir bir geliyor cinsiyetler hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlaarrr ben geldimm bizim kızımız oluyoooorrr çokkk mutluyum Gönlümden kız geçiyordu, ama erkek hissediyordum. Hislerime güven olmuyormuş demekki çin takvimi tuttu bende ama haberiniz olsun
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende kız hissediyorum bakalım ne çıkacak

Ben hep yaşıyorum bel ağrısı biraz fazla ayakta kalim yada fazla iş yapim hemen bel ağrısı çekiyorum uzan dinlen birkaç gün geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…