2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ne güzel yaa 3 kilo aldım ben var mı arttıran

bende kız olursa Ecem düşünüyorum, eşim de erkek için Alparslan benim erkek çoçukta eşimin kız çocukta isim fikri yok

Valla benimde pek bulantım olmadı, ama yakın arkadaşımın aşırı bulantısı olmuştu ona rağmen oğlu oldu. Ben hala kız hissediyorumm
O zman belli olmaz yaa ne bilim işte benim çok ya kendi kendime tahmin yapıyorum kuzu, senin ne zman belli olacak

Kız olursa Zeynep yada Ayperi, erkek olursa içinde Alp geçecek bir isim Baturalp olabilir yada sadece Alp
Alptuğ da güzel canım bence düşünürsen, öneri olarak. Ayperi de çok güzeeeel Zeynep zaten klasik ve çok güzel

O zman belli olmaz yaa ne bilim işte benim çok ya kendi kendime tahmin yapıyorum kuzu, senin ne zman belli olacak
Alptuğ da güzel canım bence düşünürsen, öneri olarak. Ayperi de çok güzeeeel Zeynep zaten klasik ve çok güzel
Benim normalde yarın 11+0 hafta olacak ama 1 hafta geriden gidiyormuş. Umarım 12de belli olur sabretmek gerçekten zor Alptuğ güzel ama bir arkadaşım oğluna o ismi verdi aynısı olmasın diyorum sağol canım benim önerilerin için

Benim aldığım siyah tayt bu kızlar hem iç göstermiyor hem de çok rahat memnun kaldım ben çok
Ya ben almıştım LCw dan bacakları çok sıktı gibi geldi kumaşı güzeldi ama rahat bulamadım, esnek mi canım kumaşı nasıl, benim aldığım esnemiyordu, çok oldu tabi alalı ama. Bacaktan sıkması da hiç iyi değil.

Evet ya aynı isim olmamasını bende önemsiyorum, seninde yakında cinsiyet haberini alırız o zman

NewMamaa kuzu sen mi kullanıyordun kemikli ılık suyu, benim aldıgımda zencefil ve zerdeçal yazıyor baharat olarak zararlı mı olur acaba ya, seninkinde de var mı bu baharatlar bugün içtim ama endişelendim biraz

ne güzel yaa 3 kilo aldım ben var mı arttıran
Bende 1 kilo aldım sanırım daha ama iyi yiyorum şimdilik. Sağlıklı besleniyorum pek takmıyorum o yüzden,ama varya böyle, yok fındık badem yiyim faydalı, yok koyu ayran içim, 2 yumurta yiyim, süt içim, meyve yiyim, ne faydalı onu alim bakım yiyim derken bazen fazla geliyor gerçekten vicdani yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…