Kız olursa Zeynep yada Ayperi, erkek olursa içinde Alp geçecek bir isim Baturalp olabilir yada sadece AlpKızlar isim konusunda aklınızdan geçen isimler var mı? Biliyorum erken daha ama belki vardır aklınızdan geçenler ve arayışta olanlara da fikir olur ☺
Canım tesadüfen lcwaikiki nin hamile reyonunda gördüm aldım eğer bulursam aldığımın linkini atayım.Nereden aldın canım
Ben şimdi bulup linkini atayım bi bakarsınız benim aldığım siyah renk olana canımO zaman bitane alayım bitanem
yaaaKızlarrrrrrrrr bir kızım olucak Allah'ın izniylesonucum çıktı çok şükür sağlıklı. Bir oğlum vardı birde kızım oluyo
ne güzel yaa 3 kilo aldım ben var mı arttıranBen 13+3 um ben de almadım.
Alt karnım çıktı ama hep yüksek bel giydiğim icin sorun olmuyor kıyafet.corapla da elbise giyiyorum boyle giderse 0 masrafla bitiricem kendim için hamilelik sürecini1 kilo aldım şimdilik.
bende kız olursa Ecem düşünüyorum, eşim de erkek için AlparslanErkek olursa Hakan ismi hoşuma gidiyor, ama kızım Tarkan koymak istiyormegastar ı çok seviyoruz. Kız olursa fikir olarak Ece hoşumuza gitti, başka isimler araştıracağım bakıyorum, sen ne düşündün canım ?
Ben ilk zamanlar 2 kilo vermiştim simdi iyiyim. Afiyet şifa olsun yiyin yarasın bebislerinizene güzel yaa 3 kilo aldım ben var mı arttıran
amin inşallah çok sağolBen ilk zamanlar 2 kilo vermiştim simdi iyiyim. Afiyet şifa olsun yiyin yarasın bebislerinize
Tmm kuzum çok teşekkür ederimBenim aldığım siyah tayt bu kızlar hem iç göstermiyor hem de çok rahat memnun kaldım ben ç
Çok teşekkür ederim canım benim sizlerinde az kaldı bian önce öğrenelim cinsiyetleri en heyecanlı anyaaaçok sevindim senin adına hayırlı olsun tebrik ederim ayy kendimin belli olmuş gibi heyecan yaptım ne muazzam bir duygu yaaa
O zman belli olmaz yaaValla benimde pek bulantım olmadı, ama yakın arkadaşımın aşırı bulantısı olmuştu ona rağmen oğlu oldu. Ben hala kız hissediyorumm
Alptuğ da güzel canım bence düşünürsen, öneri olarak. Ayperi de çok güzeeeelKız olursa Zeynep yada Ayperi, erkek olursa içinde Alp geçecek bir isim Baturalp olabilir yada sadece Alp
O zman belli olmaz yaane bilim işte benim çok ya kendi kendime tahmin yapıyorum kuzu, senin ne zman belli olacak
Benim normalde yarın 11+0 hafta olacak ama 1 hafta geriden gidiyormuş. Umarım 12de belli olur sabretmek gerçekten zorAlptuğ da güzel canım bence düşünürsen, öneri olarak. Ayperi de çok güzeeeelZeynep zaten klasik ve çok güzel
Ya ben almıştım LCw dan bacakları çok sıktı gibi geldi kumaşı güzeldi ama rahat bulamadım, esnek mi canım kumaşı nasıl, benim aldığım esnemiyordu, çok oldu tabi alalı ama. Bacaktan sıkması da hiç iyi değil.Benim aldığım siyah tayt bu kızlar hem iç göstermiyor hem de çok rahat memnun kaldım ben çok
Evet ya aynı isim olmamasını bende önemsiyorum, seninde yakında cinsiyet haberini alırız o zmanBenim normalde yarın 11+0 hafta olacak ama 1 hafta geriden gidiyormuş. Umarım 12de belli olur sabretmek gerçekten zorAlptuğ güzel ama bir arkadaşım oğluna o ismi verdi aynısı olmasın diyorum sağol canım benim önerilerin için
İnşallah canım senin ne zaman belli olacakEvet ya aynı isim olmamasını bende önemsiyorum, seninde yakında cinsiyet haberini alırız o zman
Bende 1 kilo aldım sanırım dahane güzel yaa 3 kilo aldım ben var mı arttıran
Daha 8 bitti canım benim 1 aya ancaİnşallah canım senin ne zaman belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?