cinsiyeti bir öğreneyim 10 tane etiket atacamHayırlı kandiller kızlar hepinize. Bir kaç gündür yoktum. Kafam dalgın pek takip edemiyorum. Tablo için etiketlerseniz sevinirim... Biz amniyosentezi bekleyeceğiz 17. Hafta da.. ultrasonda herşey normal çıkıyor çok şükür... O haftaya kadar herşey normal devam edeceğim. Ailem dahil kimseye birşey demedim.. (sadece sizler) Bebeğim daha fazla etkilenmesin. Normal devam edeceğim inş. Kandilde dualarınızda bize de yer verirseniz sevinirim. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin. Sağlıkla kucağımıza alalım
Canım geçmiş olsun neden amniyosentez önerdiler ne gibi bir olumsuzluk çıktı? Benimde ikili riskli çıktı amniyosentez önerdi Dr ama bizimki tüp bebek olduğu için pgt denilen bir yöntemle sağlıklı embriyo transfer oldu tüp bebek doktorum amniyosenteze gerek yok biz zaten ona gerek kalmasın diye bu pgtyi yaptık dedi devletteki drlar pgtden habersizler sanki illa ki amniyosentez istiyorlar kafamız allak bullak bizimdeHayırlı kandiller kızlar hepinize. Bir kaç gündür yoktum. Kafam dalgın pek takip edemiyorum. Tablo için etiketlerseniz sevinirim... Biz amniyosentezi bekleyeceğiz 17. Hafta da.. ultrasonda herşey normal çıkıyor çok şükür... O haftaya kadar herşey normal devam edeceğim. Ailem dahil kimseye birşey demedim.. (sadece sizler) Bebeğim daha fazla etkilenmesin. Normal devam edeceğim inş. Kandilde dualarınızda bize de yer verirseniz sevinirim. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin. Sağlıkla kucağımıza alalım
Sizin kızınız nasıl oldu bu arada sanırım bir ara hastanedeydiniz?Canım geçmiş olsun neden amniyosentez önerdiler ne gibi bir olumsuzluk çıktı? Benimde ikili riskli çıktı amniyosentez önerdi Dr ama bizimki tüp bebek olduğu için pgt denilen bir yöntemle sağlıklı embriyo transfer oldu tüp bebek doktorum amniyosenteze gerek yok biz zaten ona gerek kalmasın diye bu pgtyi yaptık dedi devletteki drlar pgtden habersizler sanki illa ki amniyosentez istiyorlar kafamız allak bullak bizimde
Günaydın. baş ağrısı bende de mevcut. Kabızlık için günde min 2 lt su içmek lazım ben dün biraz aksattım neredeyse aynı sorunu yaşıyordum. Baş ağrısının temel nedeni de su aslında. Bol bol su içmek lazım.Günaydın kızlar baş ağrısı bulantı ve kabızlık ile savaşıyorum Siz nasılsınız
GünaydınGünaydın kızlar baş ağrısı bulantı ve kabızlık ile savaşıyorum Siz nasılsınız
Ayy ne güzel bir mesaj teşekkür ederim umut oldu biran o günleri düşünmekAklimdaydiniz allahim inşallah sağlıkla bebeginizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bilmiyorum paylaşmamak iyi bir fikir mi bu durumda tek kalmanızı istemem bize her zaman yazabilirsiniz. Bu mübarek günde allahim gönlünüzden geçen siz ve her kim varsa kabul etsin inşallah. İleride kızınıza dışarı çıkarken izin vermezsiniz bu günlerde sizi üzdü diye odesirsiniz. Allahim acısını göstermesin size mucizeler sizinle olsun
Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorumcinsiyeti bir öğreneyim 10 tane etiket atacam☺
İnşallah güzel sonuçlar alırsınHayırlı kandiller kızlar hepinize. Bir kaç gündür yoktum. Kafam dalgın pek takip edemiyorum. Tablo için etiketlerseniz sevinirim... Biz amniyosentezi bekleyeceğiz 17. Hafta da.. ultrasonda herşey normal çıkıyor çok şükür... O haftaya kadar herşey normal devam edeceğim. Ailem dahil kimseye birşey demedim.. (sadece sizler) Bebeğim daha fazla etkilenmesin. Normal devam edeceğim inş. Kandilde dualarınızda bize de yer verirseniz sevinirim. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin. Sağlıkla kucağımıza alalım
Günaydın canım, bende üşütmüşüm, bulantı gelip gidiyor, Allah yardımcın olsun, tuzlu leblebi kraker vs yemeye calış çok mümkün olmuyor amaGünaydın kızlar baş ağrısı bulantı ve kabızlık ile savaşıyorum Siz nasılsınız
Senin gene birşey kalmamış canım maşallah 13. Haftadasın gitsen görünür belkicinsiyeti bir öğreneyim 10 tane etiket atacam☺
Ya işte o baharat kokusu beni etkiledi mesela, normalde etkilemezse de hamileCanım ben zaten hiçbirini içemem :) yemekte kullanırım diye düşündüm
En az 2 litre içiyorum fakat hiçbişeye yaramıyor şiştim artık patlıycamGünaydın. baş ağrısı bende de mevcut. Kabızlık için günde min 2 lt su içmek lazım ben dün biraz aksattım neredeyse aynı sorunu yaşıyordum. Baş ağrısının temel nedeni de su aslında. Bol bol su içmek lazım.
ben 3. Aya girdiğimde doktor preeklemsiyi engellediği için verdi. Her akşam bi tane alıyorum bırakma zamanını konuşmadık daha sanırım doğum şekline gidişata göre değişecek o durum.
Bana karışık vitamin verdi içinde demir de var bir haftadır içiyorum hepten kabız yaptıKızlar doktor bana bu hafta gyno ferro sanol yazdı. İlaç o kadar büyük ki aç karna içiyorsun bide. Zaten midemde bulantı vardı her sabah. Şuan daha berbat haldeyim. Nasıl içicem bunu. İçen var mı
Bana karışık vitamin verdi içinde demir de var bir haftadır içiyorum hepten kabız yaptı
İki dusugum oldugu icin mesela ben de hala hamile olduğumu kimseye söylemedim nazar vs degil saklamak icin de degil bir sey olursa dert anlatmak mesele. Ve insanlar cok anlayışsız sorguluyorlar didikliyorlar bizim duymak istediklerimiz bunlar degil ki en güzelini yapmışsınız. Umarım test hatalıdır ve bu bebisin daha cok kıymetini anlamanızı sağlıyordur diyelim. Kız kısmı nazlı oluyor napalimAyy ne güzel bir mesaj teşekkür ederim umut oldu biran o günleri düşünmekinanın insanların sorması bilip bilmeden yorum yapması can sıkıcı biraz. Olayı bilmeden bile iş yerinde geçen gün öğrendim ağladım doktora gittik. Bende insanlara ağrım var biraz rahatsızım vs dedim. Onda bile saçma yorumlar geliyor. Doktor da öyle dedikten sonra hastalığı paylaşmamak bana da daha mantıklı geldi. 3 4 doktor testte bu hatalı çıkıyor genelde diyor. Ama insanlar biranda acıyarak konuşuyor. Böylesi benim için daha iyi olavak gibi
Benim 3. Gebeliğim ilk ikisi icin kurtaj oldum ne yazık ki. Ben genetik testi yaptırdım pıhtılaşma bozukluğum vs yok. Her doktorun bu duruma yaklaşımı farklı tansiyonum falan da yok aslinda ama doktor tavsiye etti son yapılan araştırmalar preeklemsi dedikleri gebelik zehirlenmesini azaltıyormuş o yüzden ben kullanmayı tercih ettim.Merhaba kaçıncı gebeliğiniz öyle bir risk mi vardı?? Neden kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?