2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
cinsiyeti bir öğreneyim 10 tane etiket atacam

Canım geçmiş olsun neden amniyosentez önerdiler ne gibi bir olumsuzluk çıktı? Benimde ikili riskli çıktı amniyosentez önerdi Dr ama bizimki tüp bebek olduğu için pgt denilen bir yöntemle sağlıklı embriyo transfer oldu tüp bebek doktorum amniyosenteze gerek yok biz zaten ona gerek kalmasın diye bu pgtyi yaptık dedi devletteki drlar pgtden habersizler sanki illa ki amniyosentez istiyorlar kafamız allak bullak bizimde

Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize benimde dualarım sizlerle inşallah sağlıklı süreç geçirirsiniz ama şunu anladım ki hamileyken stres yönetimini iyi sağlayın üzülmemeye çalışın ben iyi sağlayamadım bu dönemi gereksiz şeylere takılıp bebeğimi üzdüm o yüzden lütfen sadece kötü şeyler düşünmeyin kötü şeylere takılmayın kötü sözlere takılmayın umarım hepiniz stressiz bir dönem atlatır sağlıkla kucağınıza alırsınız miniklerinizi kendinize iyi bakın Allaha emanet olun

Sizin kızınız nasıl oldu bu arada sanırım bir ara hastanedeydiniz?

Günaydın kızlar baş ağrısı bulantı ve kabızlık ile savaşıyorum Siz nasılsınız
Günaydın. baş ağrısı bende de mevcut. Kabızlık için günde min 2 lt su içmek lazım ben dün biraz aksattım neredeyse aynı sorunu yaşıyordum. Baş ağrısının temel nedeni de su aslında. Bol bol su içmek lazım.

Günaydın sabahları birşey yemezsem bulantı oluyor ama yediğimde geçiyor benim. Kabızlık olmasın diye hem sıvıyı çok tüketiyorum hemde kuru kayısı vs yiyorum aç karna bence işe yarıyor
Benim tek sorunum karın ağrısı sürekli kasıklarımda bir ağrı var dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız edici. Ne zaman geçecek kimbilir

Ayy ne güzel bir mesaj teşekkür ederim umut oldu biran o günleri düşünmek inanın insanların sorması bilip bilmeden yorum yapması can sıkıcı biraz. Olayı bilmeden bile iş yerinde geçen gün öğrendim ağladım doktora gittik. Bende insanlara ağrım var biraz rahatsızım vs dedim. Onda bile saçma yorumlar geliyor. Doktor da öyle dedikten sonra hastalığı paylaşmamak bana da daha mantıklı geldi. 3 4 doktor testte bu hatalı çıkıyor genelde diyor. Ama insanlar biranda acıyarak konuşuyor. Böylesi benim için daha iyi olavak gibi

İnşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim yardımcın olsun. Haberlerini bekliyoruz. Bu süreçte iyi ol inşallah canım benim bebeğin için senin için en güzeli olsun

Günaydın canım, bende üşütmüşüm, bulantı gelip gidiyor, Allah yardımcın olsun, tuzlu leblebi kraker vs yemeye calış çok mümkün olmuyor ama geçmiş olsun

cinsiyeti bir öğreneyim 10 tane etiket atacam
Senin gene birşey kalmamış canım maşallah 13. Haftadasın gitsen görünür belki ben daha 10. Haftadayım ben aticam10 etiket herkes ögrencek ben kalacakmışım gibi hissediyorum

En az 2 litre içiyorum fakat hiçbişeye yaramıyor şiştim artık patlıycam

Kızlar doktor bana bu hafta gyno ferro sanol yazdı. İlaç o kadar büyük ki aç karna içiyorsun bide. Zaten midemde bulantı vardı her sabah. Şuan daha berbat haldeyim. Nasıl içicem bunu. İçen var mı

ben 3. Aya girdiğimde doktor preeklemsiyi engellediği için verdi. Her akşam bi tane alıyorum bırakma zamanını konuşmadık daha sanırım doğum şekline gidişata göre değişecek o durum.

Merhaba kaçıncı gebeliğiniz öyle bir risk mi vardı?? Neden kullanıyorsunuz

Kızlar doktor bana bu hafta gyno ferro sanol yazdı. İlaç o kadar büyük ki aç karna içiyorsun bide. Zaten midemde bulantı vardı her sabah. Şuan daha berbat haldeyim. Nasıl içicem bunu. İçen var mı
Bana karışık vitamin verdi içinde demir de var bir haftadır içiyorum hepten kabız yaptı

İki dusugum oldugu icin mesela ben de hala hamile olduğumu kimseye söylemedim nazar vs degil saklamak icin de degil bir sey olursa dert anlatmak mesele. Ve insanlar cok anlayışsız sorguluyorlar didikliyorlar bizim duymak istediklerimiz bunlar degil ki en güzelini yapmışsınız. Umarım test hatalıdır ve bu bebisin daha cok kıymetini anlamanızı sağlıyordur diyelim. Kız kısmı nazlı oluyor napalim

Merhaba kaçıncı gebeliğiniz öyle bir risk mi vardı?? Neden kullanıyorsunuz
Benim 3. Gebeliğim ilk ikisi icin kurtaj oldum ne yazık ki. Ben genetik testi yaptırdım pıhtılaşma bozukluğum vs yok. Her doktorun bu duruma yaklaşımı farklı tansiyonum falan da yok aslinda ama doktor tavsiye etti son yapılan araştırmalar preeklemsi dedikleri gebelik zehirlenmesini azaltıyormuş o yüzden ben kullanmayı tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…