2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Benim de ilk gebelikte 39 hafta da preeklampsi oldum o yüzden coraspin kullanıyorum 9. haftadan beri

Benim de ilk gebelikte 39 hafta da preeklampsi oldum o yüzden coraspin kullanıyorum 9. haftadan beri
Ya cok geçmiş olsun beslenmenize strese falan cok dikkat edin cok tehlikeli cunku Allah korumuş.1 kere oldu diye hep olcak diye bir sey yok oran artıyor ama kalbinizi bozmayın inşallah sıkıntısız geçsin tüm süreciniz

Peki preeklampsi sonrası bebeğine yada sizde bi sıkıntı oldu mu belirtileri neydi mesela bizimle de paylaşırsanız sevinirim

Hayır hiç bir sıkıntı olmadı Allah'a şükür. Zaten geç preeklampsiydi 39. Haftada tanı aldım. Tansiyonum 16 10 du idrarda protein vardı. 39 +3 de sezeryanla doğum yaptım. Bebek kanala inmedi tansiyonum 14 /9 du. O yüzden sezeryan oldum. Daha sonrasında hiç bir sıkıntı olmadı. Çok şükür bunda da 20. Haftadan sonra takiplere başlayacağım tansiyon ve idrar..
Ama dediğim gibi geçen hafta amniyotik bant var dedi doktor bütün dengemiz alt üst oldu dua edin lütfen.

Senin gene birşey kalmamış canım maşallah 13. Haftadasın gitsen görünür belki ben daha 10. Haftadayım ben aticam10 etiket herkes ögrencek ben kalacakmışım gibi hissediyorum
benide etiketle minik bebişimizi severiz

Çok çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın bende tedirgin oluyorum şimdiden baş ağrısı falan olunca aklıma geliyo bazen o an tansiyona bakıyorum normal görünüyor ama 20 haftalıktan sonra daha çok görünüyormuş Rabbim korusun bizleride bebeklerimizi de inşallah dualarım sizinle

Sakın öyle düşünme bir bebeğin doğacağı varsa her türlü doğuyor. Emin ol. Hoplasan da zıplasan da doğan doğuyor doğmayacağı varsa da ne kadar sakınırsan sakın birşey oluyor. Ben bu durumda kaderciyim

Allah razı olsun Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasıp etsin

Kızlar doktor bana bu hafta gyno ferro sanol yazdı. İlaç o kadar büyük ki aç karna içiyorsun bide. Zaten midemde bulantı vardı her sabah. Şuan daha berbat haldeyim. Nasıl içicem bunu. İçen var mı
Ay canım ben gebelikten önce kullanmıştım kan ilacı değil mi büyük oluyor iç hemen az bişey biseler ye , sanırım 3 ten sonra başlayacak bana

İdrarda protein olma durumu bende de olmuştu kızımda o zman anlamamıştım, zaten ertesi gün sezeryanla aldılar. Tansiyonun iyiydi ama, belli olmuyor gerçekten ama dikkatli olmak lazım haklısın, yalnız olma birşey hissedersen doktora git mutlaka, Allah tekrarını yaşatmasın sağlıkla kavuşun. Amniyotik bant neymiş peki canım ne gibi bir sıkıntı oluşturuyor.

Anne karnında Çocuğun Bi yerine dolanır kangren yapıp gelişmesini engelliyormuş Allah korusun. Keskin Bi ip gibi düşün. Şuan çocuğa yakın değil dedi inşallah bişey olmaz

sezeryan mükemmel birşey ya Allah bulandan razı olsun
Daha onlara sıra gelmedi ilk trimester I atlatalım diyoruz da ben de doğumdan cok korkuyorum sezeryan sonrası icin de zor diyorlar ama normal doğumu düşününce ondan daha cok korkuyorum ama en sağlıklısı bebek icin o bakalım süreç nasıl ilerleyecek cok merak ediyorum

ben ikisinide tattım hiç korkma en zoru minik bir bebek sana muhtaç oluyor gece sabaha kadar ağlıyor bu niye ağlıyor diye sende ağlıyon falan mükemmel birşey

ben ikisinide tattım hiç korkma en zoru minik bir bebek sana muhtaç oluyor gece sabaha kadar ağlıyor bu niye ağlıyor diye sende ağlıyon falan mükemmel birşey
Ya 3. Çocuk mu masallah cesaretinize hayran kaldım doğru daha o var bakım işleri yavaş yavaş düşünsek mi acaba yok ya daha var göbeğimizi sevip keyfini çıkaralım şimdi

Ya 3. Çocuk mu masallah cesaretinize hayran kaldım doğru daha o var bakım işleri yavaş yavaş düşünsek mi acaba yok ya daha var göbeğimizi sevip keyfini çıkaralım şimdi
yok ikinci çocuk ilk normal doğurmaya çalıştık 10 cm kadar sancımı çektim çektim ıkındım ıkındım çocuk gelmedi sıyırma denen birşey yaptılar gene gelmedi çocuğun kalbi yavaşlayınca sezeryana aldılar haklısın göbüşümüzü sevelim benim biraz çıktı

Bugün doktordaydım cinsiyeti yine öğrenemedim 25 martta çağırdı doktor bir de ikili test için kan verdim 13+6 haftalığım ama sizin gibi bana Vitamin vesaire yazmadı bir de kızlar her gittiğimde bebeğim hep hareketsiz kalp atışı var ama kıpırtı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…