Benim 3. Gebeliğim ilk ikisi icin kurtaj oldum ne yazık ki. Ben genetik testi yaptırdım pıhtılaşma bozukluğum vs yok. Her doktorun bu duruma yaklaşımı farklı tansiyonum falan da yok aslinda ama doktor tavsiye etti son yapılan araştırmalar preeklemsi dedikleri gebelik zehirlenmesini azaltıyormuş o yüzden ben kullanmayı tercih ettim.
Ya cok geçmiş olsun beslenmenize strese falan cok dikkat edin cok tehlikeli cunku Allah korumuş.1 kere oldu diye hep olcak diye bir sey yok oran artıyor ama kalbinizi bozmayın inşallah sıkıntısız geçsin tüm sürecinizBenim de ilk gebelikte 39 hafta da preeklampsi oldum o yüzden coraspin kullanıyorum 9. haftadan beri
Pregno marin bide calci magnesium D3Adı ne
Peki preeklampsi sonrası bebeğine yada sizde bi sıkıntı oldu mu belirtileri neydi mesela bizimle de paylaşırsanız sevinirimBenim de ilk gebelikte 39 hafta da preeklampsi oldum o yüzden coraspin kullanıyorum 9. haftadan beri
Peki preeklampsi sonrası bebeğine yada sizde bi sıkıntı oldu mu belirtileri neydi mesela bizimle de paylaşırsanız sevinirim
benide etiketleSenin gene birşey kalmamış canım maşallah 13. Haftadasın gitsen görünür belkiben daha 10. Haftadayım ben aticam10 etiket herkes ögrencek ben kalacakmışım gibi hissediyorum
Çok çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın bende tedirgin oluyorum şimdiden baş ağrısı falan olunca aklıma geliyo bazen o an tansiyona bakıyorum normal görünüyor ama 20 haftalıktan sonra daha çok görünüyormuş Rabbim korusun bizleride bebeklerimizi de inşallahHayır hiç bir sıkıntı olmadı Allah'a şükür. Zaten geç preeklampsiydi 39. Haftada tanı aldım. Tansiyonum 16 10 du idrarda protein vardı. 39 +3 de sezeryanla doğum yaptım. Bebek kanala inmedi tansiyonum 14 /9 du. O yüzden sezeryan oldum. Daha sonrasında hiç bir sıkıntı olmadı. Çok şükür bunda da 20. Haftadan sonra takiplere başlayacağım tansiyon ve idrar..
Ama dediğim gibi geçen hafta amniyotik bant var dedi doktor bütün dengemiz alt üst oldu dua edin lütfen.
Sakın öyle düşünme bir bebeğin doğacağı varsa her türlü doğuyor. Emin ol. Hoplasan da zıplasan da doğan doğuyor doğmayacağı varsa da ne kadar sakınırsan sakın birşey oluyor. Ben bu durumda kaderciyimArkadaşlar teşekkür ederim hepinize benimde dualarım sizlerle inşallah sağlıklı süreç geçirirsiniz ama şunu anladım ki hamileyken stres yönetimini iyi sağlayın üzülmemeye çalışın ben iyi sağlayamadım bu dönemi gereksiz şeylere takılıp bebeğimi üzdüm o yüzden lütfen sadece kötü şeyler düşünmeyin kötü şeylere takılmayın kötü sözlere takılmayın umarım hepiniz stressiz bir dönem atlatır sağlıkla kucağınıza alırsınız miniklerinizi kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
Çok çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın bende tedirgin oluyorum şimdiden baş ağrısı falan olunca aklıma geliyo bazen o an tansiyona bakıyorum normal görünüyor ama 20 haftalıktan sonra daha çok görünüyormuş Rabbim korusun bizleride bebeklerimizi de inşallahdualarım sizinle
Ay canım ben gebelikten önce kullanmıştım kan ilacı değil mi büyük oluyorKızlar doktor bana bu hafta gyno ferro sanol yazdı. İlaç o kadar büyük ki aç karna içiyorsun bide. Zaten midemde bulantı vardı her sabah. Şuan daha berbat haldeyim. Nasıl içicem bunu. İçen var mı
Tamam canım etiketlerim inşallahbenide etiketleminik bebişimizi severiz
İdrarda protein olma durumu bende de olmuştu kızımda o zman anlamamıştım, zaten ertesi gün sezeryanla aldılar. Tansiyonun iyiydi ama, belli olmuyor gerçekten ama dikkatli olmak lazım haklısın, yalnız olma birşey hissedersen doktora git mutlaka, Allah tekrarını yaşatmasınHayır hiç bir sıkıntı olmadı Allah'a şükür. Zaten geç preeklampsiydi 39. Haftada tanı aldım. Tansiyonum 16 10 du idrarda protein vardı. 39 +3 de sezeryanla doğum yaptım. Bebek kanala inmedi tansiyonum 14 /9 du. O yüzden sezeryan oldum. Daha sonrasında hiç bir sıkıntı olmadı. Çok şükür bunda da 20. Haftadan sonra takiplere başlayacağım tansiyon ve idrar..
Ama dediğim gibi geçen hafta amniyotik bant var dedi doktor bütün dengemiz alt üst oldu dua edin lütfen.
İdrarda protein olma durumu bende de olmuştu kızımda o zman anlamamıştım, zaten ertesi gün sezeryanla aldılar. Tansiyonun iyiydi ama, belli olmuyor gerçekten ama dikkatli olmak lazım haklısın, yalnız olma birşey hissedersen doktora git mutlaka, Allah tekrarını yaşatmasınsağlıkla kavuşun. Amniyotik bant neymiş peki canım ne gibi bir sıkıntı oluşturuyor.
Daha onlara sıra gelmedi ilk trimester I atlatalım diyoruz da ben de doğumdan cok korkuyorum sezeryan sonrası icin de zor diyorlar ama normal doğumu düşününce ondan daha cok korkuyorum ama en sağlıklısı bebek icin o bakalım süreç nasıl ilerleyecek cok merak ediyorumsezeryan mükemmel birşey ya Allah bulandan razı olsun
ben ikisinide tattımDaha onlara sıra gelmedi ilk trimester I atlatalım diyoruz da ben de doğumdan cok korkuyorum sezeryan sonrası icin de zor diyorlar ama normal doğumu düşününce ondan daha cok korkuyorum ama en sağlıklısı bebek icin o bakalım süreç nasıl ilerleyecek cok merak ediyorum
Ya 3. Çocuk mu masallah cesaretinize hayran kaldımben ikisinide tattımhiç korkma en zoru minik bir bebek sana muhtaç oluyor gece sabaha kadar ağlıyor bu niye ağlıyor diye sende ağlıyon falan mükemmel birşey
yok ikinci çocukYa 3. Çocuk mu masallah cesaretinize hayran kaldımdoğru daha o var bakım işleri yavaş yavaş düşünsek mi acaba yok ya daha var göbeğimizi sevip keyfini çıkaralım şimdi
Cidden şimdi çıktım doğum yapan arkadaşın yanından çok memnun kalmış gayette iyi görünüyordu darısı başımızasezeryan mükemmel birşey ya Allah bulandan razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?