2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Peki dr ne dedi bu hareketsiz duruma belkide o anda normaldir sıkıntı yapma

Peki dr ne dedi bu hareketsiz duruma belkide o anda normaldir sıkıntı yapma
Birşey söylemiyor doktor geçen gittiğimde de hareketsizdi biraz karnımla oynadı doktor sonra tekme attı Bi kere o kadar bu sefer ki gittiğimde de hareket etmiyordu doktor yine uğraştı ama bu sefer hiçbişey yapmadı öylece yatıyor

Canım doktorlar bazen unutabiliyor hatırlatsaydın keşke. Hareketsiz olmasından korkma genelde kız bebekleri öyle oluyormuş. Benm bebek de tam tersi çok hareketli ve yakın arkadaşlarım bunu görünce bizimki böyle değildi hep duruyorlardı demişlerdi. Hepsi de sağlıklı doğdu yani bu durumn sağlığıyla ilgisi yok emin ol arkadaşım

Benim kizim yerinde durmuyirdu vala inanki ben hatta korkuyordm az bisey yat yeter diyordm ben artk rahatszlaniyordmm dogurdum 3 yasinda okadr yaramazki bazen diyorm belliydi karnimdayken

her ultrasona gitmeden önce tatlı birşeyler ye baya hareketleniyorlar

Bu bebeginiz cok uslu olacak doğunca demek hiç kafaya takılacak bir sey değil. Ultrasonda uzun bakılınca sesten sanırım hareket ediyorlar ama çocuk bu yani anı anını tutmaz. Ben genelde öğlen usg çekiliyordum cok hareketli oluyordu bugun sabah erken gittim kan da vereyim diye yemek yememiştim yatıyordu öyle. Kafanıza takacağınız bir sey yok kendinize is çıkartmayın lutfen

Benim kizim yerinde durmuyirdu vala inanki ben hatta korkuyordm az bisey yat yeter diyordm ben artk rahatszlaniyordmm dogurdum 3 yasinda okadr yaramazki bazen diyorm belliydi karnimdayken
Allah bağışlasın canım ya bana da doktor 9 haftada bu çok hareketli büyük ihtimal erkek olacak demişti o yüzden genelde erkek hareketli diye biliyordum

Kızlar herkese iyi akşamlar,
Travel sistem bebek arabalarına çok kafam yattı. 5-6. Ayda büyük alışverişimi yapmayı planlıyorum. Çift yönlü ve puset takabilmek çok cazip geldi ve hafif modeller gidip sürüşte yaptım meraktan. Park yatak anne yanı olarak yine çok mantıklı geldi. İlk bebeğim tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Uyuyordur belki canım, ben annemin karnında 4 gün uyumuşum annem bişey oldu diye çok endiselenmis doktor demiş ki bu kız çok akıllı uykucu birşey olacak, hala öyleyim canını sıkma anlıktır o

Araba bilgim hiç yok kuzu joiey diye bı marka var e bebekte o markanın çok kaliteli ve güvenilir olduğunu düşünüyorum, bende mama sandalyesi var, onun araba modeline bakabilirsin bence, bende bakmayı düşünüyorum çünkü. Park yatak anne yanı, hem çok kullanışlı hem çok uzun vadeli bence de bir de işe yarar olarak ana dizi almanı tavsiye ederim bebeği koymak için güvenli ve sallanabilir

Hello ben yarın randevu aldım aldım işte banane hesap mı vercem şehir Hastanesi'ne bı gitmek istiyorum. Orda da kaydım ve randevum bulunsun diye, bilmiyorum böyle birşeye gerek var mı ama işte olsun istedim. Çok birşey diyeceğinden değilde bı bebemi görem

Anne karnında Çocuğun Bi yerine dolanır kangren yapıp gelişmesini engelliyormuş Allah korusun. Keskin Bi ip gibi düşün. Şuan çocuğa yakın değil dedi inşallah bişey olmaz
Rabbim esirgesin peki kaybolma ihtimali var mı, duacınım canım Sagasaglim kavuşun inşallah bu güzel günler aylar hürmetine

Evet joie chrome ve mirus u beğendiklerimin arasında tutuyordum ana kucağı diye geçiyor değil mi bakacagım teşekkürler

Kızlar doktorunuz kim
Ben natera panaroma Burçin hanıma yaptırdım.
Ben de burçin hanıma yaptırdım. Dün laboratuvara teslim edildi kanlarım. 10güne sonuç gelecekmiş. Merakla bekliyoruz. Benim doktorum ilk on hafta anadolu hastanesi tayfun kutlu beydi. Şimdi acıbadem hastanesi ahmet tayyar bey.

Kızlar benimde dün sol tarafıma bi ağrı girdi 3 4 saat geçmeyince acile gittim idrarda enfeksiyon çıktı bebiş iyi dedi çok şükür ama enfeksiyondan antibiyotik verdi doktor ama daha 10+3 deyim kullanmalımıyım bilemedim

Geçmiş olsun, bende de çıkmıştı başka doktora gitmek durumunda kalmıştım antibiyotik yazınca tüp bebek doktoruma danışmıştım kullanın mutlaka demişti. Sık rastlanan durummuş endişelenmeyin, ama tedavi de edilmesi gereken bişey. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…