Çok teşekkür ederim bende kullanayım o zaman evet sık rastlanıyormuş teşekkür ederimGeçmiş olsun, bende de çıkmıştı başka doktora gitmek durumunda kalmıştım antibiyotik yazınca tüp bebek doktoruma danışmıştım kullanın mutlaka demişti. Sık rastlanan durummuş endişelenmeyin, ama tedavi de edilmesi gereken bişey. Çok geçmiş olsun
Rabbim esirgesinpeki kaybolma ihtimali var mı, duacınım canım Sagasaglim kavuşun inşallah bu güzel günler aylar hürmetine
Bu bebeginiz cok uslu olacak doğunca demek hiç kafaya takılacak bir sey değil. Ultrasonda uzun bakılınca sesten sanırım hareket ediyorlar ama çocuk bu yani anı anını tutmaz. Ben genelde öğlen usg çekiliyordum cok hareketli oluyordu bugun sabah erken gittim kan da vereyim diye yemek yememiştim yatıyordu öyle. Kafanıza takacağınız bir sey yok kendinize is çıkartmayın lutfen
Canım doktorlar bazen unutabiliyor hatırlatsaydın keşke. Hareketsiz olmasından korkma genelde kız bebekleri öyle oluyormuş. Benm bebek de tam tersi çok hareketli ve yakın arkadaşlarım bunu görünce bizimki böyle değildi hep duruyorlardı demişlerdi. Hepsi de sağlıklı doğdu yani bu durumn sağlığıyla ilgisi yok emin ol arkadaşım
her ultrasona gitmeden önce tatlı birşeyler ye baya hareketleniyorlar
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten içim çok rahatladı korkmuştum inşallah dediğiniz gibi uslu olur tatlı yemeyi de unutmayacağım bir dahakineUyuyordur belki canım, ben annemin karnında 4 gün uyumuşum annem bişey oldu diye çok endiselenmisdoktor demiş ki bu kız çok akıllı uykucu birşey olacak, hala öyleyim canını sıkma anlıktır o
Maşallah ben kendimde biraz uykucuyum anneye çekecek o zamanUyuyordur belki canım, ben annemin karnında 4 gün uyumuşum annem bişey oldu diye çok endiselenmisdoktor demiş ki bu kız çok akıllı uykucu birşey olacak, hala öyleyim canını sıkma anlıktır o
Geçmiş olsun canım inşallah kaybolur inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeEvet öyle Bi ihtimal de var. İnşallah kaybolur. Dualarınıza talibim. Böyle zamanlarda birbirimize dua etmek çok önemli. Melekler birbirine dua eden insanları görünce amin derlermiş.
Gebelik zaten başlı başına bir risk. Bebeği sağ salim kucağımıza Alana kadar bedenimizde emanetler. Rabbim sağ salim vaktinde hepimizi kavuştursun.
Kızlar bende bugün kontrole gittim, bebişim 10 cm olmuş 60gr ağırlığı, ancak cinsiyeti göstermedi öyle tepe taklak uyuyordu, doktorda ölçüm yaptı her şey normal dedi çok şükür randevu 1 ay sonra artık, demir ilacı ve d vitamini verdi omega 3 takviyesi de 2 hafta önce vermişti, 1 ay sonra değerlerine bakacağız dedi ilk kez 1 ay Ara verdi bakalım zaman nasıl geçecek
Maşallah kaç haftalık gözüküyor ultrason da
13+3 gözüküyordu canım ilk defa normal boyu ölçüldü baş popo mesafesi değil artık dedi demir ilacı Gynoferon D3K2 vitamini venatura birde elenatal 2 içiyorumBide ilaçların ismini yazar mısın
Kesinlik'le tavsiye ederim, çok var ssvd yapan, hemde fazla yıl geçmeden 2 yıl üzerine yapanlar var internette hikayelerini çok okudum, ve benim komşum 2 sezeryan sonrası 3.cüyü çok kolay bir şekilde normal doğurdu, ne rahatmis dedi hemen ayağa kalkmak...Kızlar ssvd hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk çocuğum sezeryandi çok da rahat geçti aslında ama bunda normal olsun hemen toparlanıp eve gideyim kızımla da ilgilenirim istiyorum olur mu bilmiyorum
E kaynaği belliymiş niye kendini üzdün boşunaMaşallah ben kendimde biraz uykucuyum anneye çekecek o zaman
Doktor bir engel görmezse olur, neden olmasın? Benim de ilk doğumum acil sezaryendi, daha hızlı toparlanmak için ssvd denemek istiyorum. Maalesef kendi doktorum ssvd yapmadığı için yeni bir doktor arayışına girdim. Sizin doktorunuz ssvd yapıyor mu?Kızlar ssvd hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk çocuğum sezeryandi çok da rahat geçti aslında ama bunda normal olsun hemen toparlanıp eve gideyim kızımla da ilgilenirim istiyorum olur mu bilmiyorum
Canım benimde bir kızım var ve bu aklımdan geçer gibi olduKızlar ssvd hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk çocuğum sezeryandi çok da rahat geçti aslında ama bunda normal olsun hemen toparlanıp eve gideyim kızımla da ilgilenirim istiyorum olur mu bilmiyorum
Evet evet daha doğru dedinEvet joie chrome ve mirus u beğendiklerimin arasında tutuyordumana kucağı diye geçiyor değil mi bakacagım teşekkürler
Benim kizim oldu ama asiri hareketliydi 8 haftalik gttim 10 haftalik gtmistim birde 12 2 haftada bir gitmistim diyarbakirdayken bir proftu ismi bulent diye inanki 10 haftada farketmedm ama 12. Haftada kizim level atlamisti oyle oynuyorduki ben doktora normalmi bu demistim bana gulmustu demisti cok yaramaz bir kizin olacak 12. Haftasinda ogrendm cnsiyetini ve cidden oyle de oldu cok yaramaz bir kizim var bu arada 2 yasinda sag kolunu kirdi dirsekten 3 parca kirilmis denildi 2 ay kolu alcida kaldi kolunu alcidan cikardik 4 ay sonrada sol kolunu kirdi omzunun altindan kemiktenAllah bağışlasın canımya bana da doktor 9 haftada bu çok hareketli büyük ihtimal erkek olacak demişti o yüzden genelde erkek hareketli diye biliyordum
Ne güzel imrendim komşunuzaKesinlik'le tavsiye ederim, çok var ssvd yapan, hemde fazla yıl geçmeden 2 yıl üzerine yapanlar var internette hikayelerini çok okudum, ve benim komşum 2 sezeryan sonrası 3.cüyü çok kolay bir şekilde normal doğurdu, ne rahatmis dedi hemen ayağa kalkmak...
Devlete gidiyorum yapacağını sanmam.özellerde oluyor sanırım.bulunduğum yerde de başka hastane yok.başka ilçeye gidip sormam lazım. gönlümüzce olsun diyelimDoktor bir engel görmezse olur, neden olmasın? Benim de ilk doğumum acil sezaryendi, daha hızlı toparlanmak için ssvd denemek istiyorum. Maalesef kendi doktorum ssvd yapmadığı için yeni bir doktor arayışına girdim. Sizin doktorunuz ssvd yapıyor mu?
aynen istiyorum ama her şey uygun olursa tabi.normal deneyenler nedense sezeryan diyorCanım benimde bir kızım var ve bu aklımdan geçer gibi olduama normal doğum duruma ve kişiye göre çok değişiyor doktor da çok önemli bence, şimdilik vazgeçtim gibi daha önce normal i denedigim için cesaret edemiyorum ben ama sen bana bakma doktorun ne derse ona göre hareket edersin
Ben aslında yaramaz seviyorum ama bu kadarını zaptetmek zor tabi kiBenim kizim oldu ama asiri hareketliydi 8 haftalik gttim 10 haftalik gtmistim birde 12 2 haftada bir gitmistim diyarbakirdayken bir proftu ismi bulent diye inanki 10 haftada farketmedm ama 12. Haftada kizim level atlamisti oyle oynuyorduki ben doktora normalmi bu demistim bana gulmustu demisti cok yaramaz bir kizin olacak 12. Haftasinda ogrendm cnsiyetini ve cidden oyle de oldu cok yaramaz bir kizim var bu arada 2 yasinda sag kolunu kirdi dirsekten 3 parca kirilmis denildi 2 ay kolu alcida kaldi kolunu alcidan cikardik 4 ay sonrada sol kolunu kirdi omzunun altindan kemiktenallah kimseye vermesin yaramaz cocuk cok zor hic dinlemiyor bizi 3 gun once hastaneye giderkende arabanin onune atladi araba durmasaydi gidiyordu durduramiyorz inanin
Hayırlı olsun arkadaşım şükürKızlar selamm, fetal dna sonucum çıkmış çok şükür bebişim sağlıklı dedi doktorum arayıp, cinsiyetini de bir tek annem öğrendi haftasonu parti yapacağız ama çok heyecanlıyım ya nasıl duracağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?