2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok teşekkür ederim bende kullanayım o zaman evet sık rastlanıyormuş teşekkür ederim

Rabbim esirgesin peki kaybolma ihtimali var mı, duacınım canım Sagasaglim kavuşun inşallah bu güzel günler aylar hürmetine

Evet öyle Bi ihtimal de var. İnşallah kaybolur. Dualarınıza talibim. Böyle zamanlarda birbirimize dua etmek çok önemli. Melekler birbirine dua eden insanları görünce amin derlermiş.
Gebelik zaten başlı başına bir risk. Bebeği sağ salim kucağımıza Alana kadar bedenimizde emanetler. Rabbim sağ salim vaktinde hepimizi kavuştursun.

her ultrasona gitmeden önce tatlı birşeyler ye baya hareketleniyorlar
Uyuyordur belki canım, ben annemin karnında 4 gün uyumuşum annem bişey oldu diye çok endiselenmis doktor demiş ki bu kız çok akıllı uykucu birşey olacak, hala öyleyim canını sıkma anlıktır o
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten içim çok rahatladı korkmuştum inşallah dediğiniz gibi uslu olur tatlı yemeyi de unutmayacağım bir dahakine

Uyuyordur belki canım, ben annemin karnında 4 gün uyumuşum annem bişey oldu diye çok endiselenmis doktor demiş ki bu kız çok akıllı uykucu birşey olacak, hala öyleyim canını sıkma anlıktır o
Maşallah ben kendimde biraz uykucuyum anneye çekecek o zaman

Geçmiş olsun canım inşallah kaybolur inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Kızlar bende bugün kontrole gittim, bebişim 10 cm olmuş 60gr ağırlığı, ancak cinsiyeti göstermedi öyle tepe taklak uyuyordu, doktorda ölçüm yaptı her şey normal dedi çok şükür randevu 1 ay sonra artık, demir ilacı ve d vitamini verdi omega 3 takviyesi de 2 hafta önce vermişti, 1 ay sonra değerlerine bakacağız dedi ilk kez 1 ay Ara verdi bakalım zaman nasıl geçecek

Maşallah kaç haftalık gözüküyor ultrason da

Kızlar ssvd hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk çocuğum sezeryandi çok da rahat geçti aslında ama bunda normal olsun hemen toparlanıp eve gideyim kızımla da ilgilenirim istiyorum olur mu bilmiyorum

Kızlar ssvd hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk çocuğum sezeryandi çok da rahat geçti aslında ama bunda normal olsun hemen toparlanıp eve gideyim kızımla da ilgilenirim istiyorum olur mu bilmiyorum
Kesinlik'le tavsiye ederim, çok var ssvd yapan, hemde fazla yıl geçmeden 2 yıl üzerine yapanlar var internette hikayelerini çok okudum, ve benim komşum 2 sezeryan sonrası 3.cüyü çok kolay bir şekilde normal doğurdu, ne rahatmis dedi hemen ayağa kalkmak...

Doktor bir engel görmezse olur, neden olmasın? Benim de ilk doğumum acil sezaryendi, daha hızlı toparlanmak için ssvd denemek istiyorum. Maalesef kendi doktorum ssvd yapmadığı için yeni bir doktor arayışına girdim. Sizin doktorunuz ssvd yapıyor mu?

Canım benimde bir kızım var ve bu aklımdan geçer gibi oldu ama normal doğum duruma ve kişiye göre çok değişiyor doktor da çok önemli bence, şimdilik vazgeçtim gibi daha önce normal i denedigim için cesaret edemiyorum ben ama sen bana bakma doktorun ne derse ona göre hareket edersin

Allah bağışlasın canım ya bana da doktor 9 haftada bu çok hareketli büyük ihtimal erkek olacak demişti o yüzden genelde erkek hareketli diye biliyordum
Benim kizim oldu ama asiri hareketliydi 8 haftalik gttim 10 haftalik gtmistim birde 12 2 haftada bir gitmistim diyarbakirdayken bir proftu ismi bulent diye inanki 10 haftada farketmedm ama 12. Haftada kizim level atlamisti oyle oynuyorduki ben doktora normalmi bu demistim bana gulmustu demisti cok yaramaz bir kizin olacak 12. Haftasinda ogrendm cnsiyetini ve cidden oyle de oldu cok yaramaz bir kizim var bu arada 2 yasinda sag kolunu kirdi dirsekten 3 parca kirilmis denildi 2 ay kolu alcida kaldi kolunu alcidan cikardik 4 ay sonrada sol kolunu kirdi omzunun altindan kemikten allah kimseye vermesin yaramaz cocuk cok zor hic dinlemiyor bizi 3 gun once hastaneye giderkende arabanin onune atladi araba durmasaydi gidiyordu durduramiyorz inanin

Ne güzel imrendim komşunuza Beni hiç yatırmadılar hep ayaktaydım ama eğilememek zor gelmişti.inşallah ben de yapabilirim sağolun
Devlete gidiyorum yapacağını sanmam.özellerde oluyor sanırım.bulunduğum yerde de başka hastane yok.başka ilçeye gidip sormam lazım. gönlümüzce olsun diyelim
aynen istiyorum ama her şey uygun olursa tabi.normal deneyenler nedense sezeryan diyor sancı çekilecek gibi değil mi acaba bana bir gün boyunca suni sancı verdiler hissetmedim normal sancı da gelir mi bilmiyorum

Ben aslında yaramaz seviyorum ama bu kadarını zaptetmek zor tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…