benimde ikidir öyle seninki uyuyor diyo dr bana ama çok şükür kalp atışı gümbür gümbürBugün doktordaydım cinsiyeti yine öğrenemedim 25 martta çağırdı doktor bir de ikili test için kan verdim 13+6 haftalığım ama sizin gibi bana Vitamin vesaire yazmadı bir de kızlar her gittiğimde bebeğim hep hareketsiz kalp atışı var ama kıpırtı yok
cidden haftasonuna kadar nasıl dayanacaksın ben ölürdüm meraktanKızlar selamm, fetal dna sonucum çıkmış çok şükür bebişim sağlıklı dedi doktorum arayıp, cinsiyetini de bir tek annem öğrendi haftasonu parti yapacağız ama çok heyecanlıyım ya nasıl duracağım bilmiyorum
Çok şükür canım hadi bakalım merakla bekliyoruzKızlar selamm, fetal dna sonucum çıkmış çok şükür bebişim sağlıklı dedi doktorum arayıp, cinsiyetini de bir tek annem öğrendi haftasonu parti yapacağız ama çok heyecanlıyım ya nasıl duracağım bilmiyorum
bana çok sağlıklı bi bebek demişti , hiçbir sıkıntı yok diyo öyle dediği için umursamadım bende, hatta ense kalınlığına bakacağı zaman oynattı bayağı öyle hareketlendi birden kollarını kaldırdı, bi arkadaşım annenin ruh hali nasılsa bebekte öyle oluyor demişti ilkinde depremden dolayı moralim çok bozuktu dr bile odaya girer girmez neyin var neden moralin bozuk die sormuştu o derece, ikinci gidişimde de acayip baş ağrım vardı gene suratım 5 karıştıBirşey söylemiyor doktor geçen gittiğimde de hareketsizdi biraz karnımla oynadı doktor sonra tekme attı Bi kere o kadar bu sefer ki gittiğimde de hareket etmiyordu doktor yine uğraştı ama bu sefer hiçbişey yapmadı öylece yatıyor
Şükür arkadaşım valla sağlıklı olduğunu öğrendim ya içime su serpildiHayırlı olsun arkadaşım şükür
Ay sorma canım benim valla şimdi bile içim kıpır kıpır ya nasıl dayanacağım bilmiyorumcidden haftasonuna kadar nasıl dayanacaksın ben ölürdüm meraktanama dünyanın en güzel heyecanı ve merakı yaaa
Allah yardımcınız olsun ve Rabbim korusun kızınızı cidden bazı çocuklar öyle ne yaparsan yap çok yaramaz söz dinlemez oluyor, bu arada ne yediniz ne içtiniz hamilelik boyunca öğrenelim de yiyip içmeyelim onalrıBenim kizim oldu ama asiri hareketliydi 8 haftalik gttim 10 haftalik gtmistim birde 12 2 haftada bir gitmistim diyarbakirdayken bir proftu ismi bulent diye inanki 10 haftada farketmedm ama 12. Haftada kizim level atlamisti oyle oynuyorduki ben doktora normalmi bu demistim bana gulmustu demisti cok yaramaz bir kizin olacak 12. Haftasinda ogrendm cnsiyetini ve cidden oyle de oldu cok yaramaz bir kizim var bu arada 2 yasinda sag kolunu kirdi dirsekten 3 parca kirilmis denildi 2 ay kolu alcida kaldi kolunu alcidan cikardik 4 ay sonrada sol kolunu kirdi omzunun altindan kemiktenallah kimseye vermesin yaramaz cocuk cok zor hic dinlemiyor bizi 3 gun once hastaneye giderkende arabanin onune atladi araba durmasaydi gidiyordu durduramiyorz inanin
benimde ikidir öyle seninki uyuyor diyo dr bana ama çok şükür kalp atışı gümbür gümbür
Bende öyle doktor azcık neşelen gül diyor hep bitkin moralsiz ama ben sürekli istifra ettiğim için bide tansiyon düşüklüğü çok yapıyor halim dermanım kalmadı yani sürekli yatıyorumbana çok sağlıklı bi bebek demişti , hiçbir sıkıntı yok diyo öyle dediği için umursamadım bende, hatta ense kalınlığına bakacağı zaman oynattı bayağı öyle hareketlendi birden kollarını kaldırdı, bi arkadaşım annenin ruh hali nasılsa bebekte öyle oluyor demişti ilkinde depremden dolayı moralim çok bozuktu dr bile odaya girer girmez neyin var neden moralin bozuk die sormuştu o derece, ikinci gidişimde de acayip baş ağrım vardı gene suratım 5 karıştıbebişte anasının ruh haline bürünmüş olabilir dedi
Normal gelirse çok iyi canım, açılman olursa suyun gelirse süper olurNe güzel imrendim komşunuzaBeni hiç yatırmadılar hep ayaktaydım ama eğilememek zor gelmişti.inşallah ben de yapabilirim sağolun
Devlete gidiyorum yapacağını sanmam.özellerde oluyor sanırım.bulunduğum yerde de başka hastane yok.başka ilçeye gidip sormam lazım. gönlümüzce olsun diyelim
aynen istiyorum ama her şey uygun olursa tabi.normal deneyenler nedense sezeryan diyorsancı çekilecek gibi değil mi acaba bana bir gün boyunca suni sancı verdiler hissetmedim normal sancı da gelir mi bilmiyorum
Ben olsam çatlardımKızlar selamm, fetal dna sonucum çıkmış çok şükür bebişim sağlıklı dedi doktorum arayıp, cinsiyetini de bir tek annem öğrendi haftasonu parti yapacağız ama çok heyecanlıyım ya nasıl duracağım bilmiyorum
Benim bebiş içerde gelene gidene sövüyor o haldebana çok sağlıklı bi bebek demişti , hiçbir sıkıntı yok diyo öyle dediği için umursamadım bende, hatta ense kalınlığına bakacağı zaman oynattı bayağı öyle hareketlendi birden kollarını kaldırdı, bi arkadaşım annenin ruh hali nasılsa bebekte öyle oluyor demişti ilkinde depremden dolayı moralim çok bozuktu dr bile odaya girer girmez neyin var neden moralin bozuk die sormuştu o derece, ikinci gidişimde de acayip baş ağrım vardı gene suratım 5 karıştıbebişte anasının ruh haline bürünmüş olabilir dedi
Bende valla çatlıyorum hiç sormaBen olsam çatlardımgoozun aydın canım
Hayırlı olsun canım çok sevindim.Kızlar selamm, fetal dna sonucum çıkmış çok şükür bebişim sağlıklı dedi doktorum arayıp, cinsiyetini de bir tek annem öğrendi haftasonu parti yapacağız ama çok heyecanlıyım ya nasıl duracağım bilmiyorum
Canım benim doktorum genox firmasını önerdi bana ben genox firmasında yaptırdım 6.500 tl ye yaptırdım, sonuçta kanı doktorumun muayenehanesimde perşembe günü verdim bugün çıktı sonucum. Kan elimize ulaştığından itibaren 3 iş günü içerisinde sonuç çıkar dediler bana öyle de olduHayırlı olsun canım çok sevindim.
Ben de 9+0 oldum fetal dna için araştırma yapıyorum sen hangi firmada yaptırmıştın ve fiyat öğrenebilir miyim? Bir de ne kadar sürede sonuç aldın
Devlet ne yazık ki böyle yapıyor benim de başıma geldi ne yüzüne bakıyorlar ne adam akıllı birşey söylüyorlar ekranı zaten imkansız göstermezBugün bı bebemi görem devlette kaydım bulunsun dedim doktora gittim, ama yani gitmez olaydım. Bizi biz yapan şey insanlık degıl mi ya, heleki hamile bir kadina birşeyler söylenirken dan dun konuşmamak lazım diye düşünüyorum. Bir kaybım var, ağzını açtı yok amniyosentez 17. Haftada bu da riskli olabilir falan filan şimdilik birşey yok falan. Bu ne biçim bir üsluptur yahu! Bebeği göstermedi bile ekranda bana çevirme zahmetinde bulunmadı bile ekranı. Bütun derdi tasayı koydu içime kan ver dedi gönderdi. Sinirlendim. Kanda vermedim attım çöpe herşeyi çıktım. Yaptığınız yapacağınız işin.. ay çok doldum kusura bakmayın. Sonrada kendime çicek aldım. Kahve ısmarladım, şimdi de gidip Bebek kıyafet alacamherşey kötü olacak diye mi düşüneyim böylemi geçsin yani..
Devlete gitmemek için yegane sebebim işte orada ne hamilesin ne kadınsın iğrenç bir davranış sistemleri var yaşlılara daha kötüler en iyisi özelde sevdiğin doktoru bulup gitmek hiç kafana takma densiz konuşmaları en güzel stres atma yöntemlerini yapmıssın zatenBugün bı bebemi görem devlette kaydım bulunsun dedim doktora gittim, ama yani gitmez olaydım. Bizi biz yapan şey insanlık degıl mi ya, heleki hamile bir kadina birşeyler söylenirken dan dun konuşmamak lazım diye düşünüyorum. Bir kaybım var, ağzını açtı yok amniyosentez 17. Haftada bu da riskli olabilir falan filan şimdilik birşey yok falan. Bu ne biçim bir üsluptur yahu! Bebeği göstermedi bile ekranda bana çevirme zahmetinde bulunmadı bile ekranı. Bütun derdi tasayı koydu içime kan ver dedi gönderdi. Sinirlendim. Kanda vermedim attım çöpe herşeyi çıktım. Yaptığınız yapacağınız işin.. ay çok doldum kusura bakmayın. Sonrada kendime çicek aldım. Kahve ısmarladım, şimdi de gidip Bebek kıyafet alacamherşey kötü olacak diye mi düşüneyim böylemi geçsin yani..
Genoxtan 7.000 TL fiyat almıştım ben deCanım benim doktorum genox firmasını önerdi bana ben genox firmasında yaptırdım 6.500 tl ye yaptırdım, sonuçta kanı doktorumun muayenehanesimde perşembe günü verdim bugün çıktı sonucum. Kan elimize ulaştığından itibaren 3 iş günü içerisinde sonuç çıkar dediler bana öyle de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?