2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
benimde ikidir öyle seninki uyuyor diyo dr bana ama çok şükür kalp atışı gümbür gümbür

cidden haftasonuna kadar nasıl dayanacaksın ben ölürdüm meraktan ama dünyanın en güzel heyecanı ve merakı yaaa

bana çok sağlıklı bi bebek demişti , hiçbir sıkıntı yok diyo öyle dediği için umursamadım bende, hatta ense kalınlığına bakacağı zaman oynattı bayağı öyle hareketlendi birden kollarını kaldırdı, bi arkadaşım annenin ruh hali nasılsa bebekte öyle oluyor demişti ilkinde depremden dolayı moralim çok bozuktu dr bile odaya girer girmez neyin var neden moralin bozuk die sormuştu o derece, ikinci gidişimde de acayip baş ağrım vardı gene suratım 5 karıştı bebişte anasının ruh haline bürünmüş olabilir dedi

Allah yardımcınız olsun ve Rabbim korusun kızınızı cidden bazı çocuklar öyle ne yaparsan yap çok yaramaz söz dinlemez oluyor, bu arada ne yediniz ne içtiniz hamilelik boyunca öğrenelim de yiyip içmeyelim onalrı

benimde ikidir öyle seninki uyuyor diyo dr bana ama çok şükür kalp atışı gümbür gümbür
Bende öyle doktor azcık neşelen gül diyor hep bitkin moralsiz ama ben sürekli istifra ettiğim için bide tansiyon düşüklüğü çok yapıyor halim dermanım kalmadı yani sürekli yatıyorum

Normal gelirse çok iyi canım, açılman olursa suyun gelirse süper olur aminn zamaninda kolaylıkla, kimseyi korkutmak istemem ben dayanıklı degilmişim diyelim

Çin takvimine göre cinsiyet kız çıkıyor benim, sonraa bir de eşimin ailesi kafama tuz serpti öyle bi şey varmış ona göre erkek çıktı, kendim kız hissediyorum ve hep tuzlu yiyorum en başından beri teyzeleri bir de son ultrason görüntüsünü atayım sizce cinsiyeti ne olur

Eklentiler

• Screenshot_20230308-125402_Gallery.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 108
Ben olsam çatlardım goozun aydın canım

Benim bebiş içerde gelene gidene sövüyor o halde bende buna inanıyorum, ne güzel doktorun varmış yemin ediyorum iyi bir doktora denk gelmek iyi bir koca bulmaktan zor sinirlerim.bozuk

Bugün bı bebemi görem devlette kaydım bulunsun dedim doktora gittim, ama yani gitmez olaydım. Bizi biz yapan şey insanlık degıl mi ya, heleki hamile bir kadina birşeyler söylenirken dan dun konuşmamak lazım diye düşünüyorum. Bir kaybım var, ağzını açtı yok amniyosentez 17. Haftada bu da riskli olabilir falan filan şimdilik birşey yok falan. Bu ne biçim bir üsluptur yahu! Bebeği göstermedi bile ekranda bana çevirme zahmetinde bulunmadı bile ekranı. Bütun derdi tasayı koydu içime kan ver dedi gönderdi. Sinirlendim. Kanda vermedim attım çöpe herşeyi çıktım. Yaptığınız yapacağınız işin.. ay çok doldum kusura bakmayın. Sonrada kendime çicek aldım. Kahve ısmarladım, şimdi de gidip Bebek kıyafet alacam herşey kötü olacak diye mi düşüneyim böylemi geçsin yani..

Eklentiler

• IMG_20230308_124624.webp
    90,1 KB · Görüntüleme: 99
kadınlar gününüz kutlu olsun ☺ cinsiyet konusunda bende çok heycanlıyım gün sayıyorum bir randevu günü gelse diye ah ah

Hayırlı olsun canım çok sevindim.
Ben de 9+0 oldum fetal dna için araştırma yapıyorum sen hangi firmada yaptırmıştın ve fiyat öğrenebilir miyim? Bir de ne kadar sürede sonuç aldın

Hayırlı olsun canım çok sevindim.
Ben de 9+0 oldum fetal dna için araştırma yapıyorum sen hangi firmada yaptırmıştın ve fiyat öğrenebilir miyim? Bir de ne kadar sürede sonuç aldın
Canım benim doktorum genox firmasını önerdi bana ben genox firmasında yaptırdım 6.500 tl ye yaptırdım, sonuçta kanı doktorumun muayenehanesimde perşembe günü verdim bugün çıktı sonucum. Kan elimize ulaştığından itibaren 3 iş günü içerisinde sonuç çıkar dediler bana öyle de oldu

Devlet ne yazık ki böyle yapıyor benim de başıma geldi ne yüzüne bakıyorlar ne adam akıllı birşey söylüyorlar ekranı zaten imkansız göstermez

Devlete gitmemek için yegane sebebim işte orada ne hamilesin ne kadınsın iğrenç bir davranış sistemleri var yaşlılara daha kötüler en iyisi özelde sevdiğin doktoru bulup gitmek hiç kafana takma densiz konuşmaları en güzel stres atma yöntemlerini yapmıssın zaten

Genoxtan 7.000 TL fiyat almıştım ben de
Değişiyor demek ki ama sonucun hızlı çıkmış ben de tercih ederim muhtemelen teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…