2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım ben de senin gibi gitmiştim 10 haftada ve bir daha gitmem dedim. ekranı göstermiyor. Boş boş konuşuyor. Hadi çabuk yat zamanımız yok demişti banada. Bir de birsürü iyi yorum alıp gitmiştim o doktordan.

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten içim çok rahatladı korkmuştum inşallah dediğiniz gibi uslu olur tatlı yemeyi de unutmayacağım bir dahakine
Canım, ben bu hafta 2 kere perinatolojiye gittim detaylı ult bakıldı. ikisinde de başta uyuyordu bebiş. Sonrasında uyandı. Birinde hemen uyandı birinde sona doğru.. 1.de girmeden önce tost yemiştim , 2.de de okunmuş şeker vardı yanımda onu attım arım saat filan önce. ikisinde de uyandı yani sonradan baya hareketlendi hatta... Bİr arkadaşım da merdiven çık demişti. doktoru öyle demiş sanırım. o konud da bilgin olsun.

Canım nasıl hissediyorsunuz ya ben hissetmiyorum galiba ben mi anlamadım acaba :/ Günlerimiz yakın ya

Canım nasıl hissediyorsunuz ya ben hissetmiyorum galiba ben mi anlamadım acaba :/ Günlerimiz yakın ya
O değişebiliyormuş ama benim bir arkadaşım ilk bebeği 12.haftada ikinciyi 16.haftada hissetmiş. Cinsiyet, bebeğin hareketliliği falan etkiliyor sanırım

O değişebiliyormuş ama benim bir arkadaşım ilk bebeği 12.haftada ikinciyi 16.haftada hissetmiş. Cinsiyet, bebeğin hareketliliği falan etkiliyor sanırım
benim bebiş kız, perşembe ve ptesi 2 doktrora gittim ikisinde de baya hareketliydi o ayaklar hiç durmadı :) ben daha hissedilmez diye kendmi pek dinlemedim belki ondan mıdır acaba:S artık hissediliyorsa dinleyeyim bağri :)

Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka

Çok minik vuruşlar yatınca belli oluyor gün içinde bende hissetmiyorum hafif dokunuşlar gibi eli yada ayağı miniick bir dokunuş bi kaç haftaya kesin hissedersin

Benim ikinci gebeliğim. 13. Hafta. Ama hissetmiyorum. Zayıfım birde. Sizler kaçıncı haftadasınz

Canım takma lütfen o ne öyle fal mı bakmış yahu! Ben bir kez ilk başta gittim acilde kan vermiştim gebelik şüphesi ile gebe olduğum anlaşılınca bir tedavi uygulayamayız Kadin doğuma gidin yarın dediler bir de doçente denk geldim kapıda gördüm sevindim Araştırma hastanesiydi, girdim içeri değerin çok düşük neden geldin falan dedi dedim kurdeşen döküyorum acilden yönlendirdiler ben bir şey yapamam onlar yapsın dedi neyse geç dedi geçtim baktı rahim kalınlaşmış işte falan dedi derken pat diye bir adam girdi içeri ben ultrasondayım hiç adama çık falan da demiyor şunu yiyelim şöyle yapalım falan muhabbet ediyorlar benim için o gün bitti yani insana saygı yok hemen şikayet ettim zaten ama sonuçta alınmıyor maalesef o yüzden özele devam doktorumdan çok memnunum şükür

Alah sizi napmasin vala normal seylerdi sen ne icip yiyorsan onlar yani

Devlet ne yazık ki böyle yapıyor benim de başıma geldi ne yüzüne bakıyorlar ne adam akıllı birşey söylüyorlar ekranı zaten imkansız göstermez
Ya çok üzüldüm ama kızım aynı hastanede oldu kontrollerim hep oradaydı, hiç böyle değildi. ben doktora buldum yani, bende işimi yapıyorum kimseye bu sekilde davranmıyorum.

Kesinlikle, hiç böyle bir muamele görmemiştim bu güne kadar. Daha gitmem, şuan rahatım

Biraz saygı gerçekten bende bulurum umarım canım

Yani gerçekten ya bu nedir, çekmeyen kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…