Merhabalar sizi de ekledim şehir de söylerseniz tabloya eklerim.Merhabaaa bende geldim
Yaş 28
İlk bebek
Sat 23.12.2022
Doğum tarihi. 29.09.2023
Canım ben de senin gibi gitmiştim 10 haftada ve bir daha gitmem dedim. ekranı göstermiyor. Boş boş konuşuyor. Hadi çabuk yat zamanımız yok demişti banada. Bir de birsürü iyi yorum alıp gitmiştim o doktordan.Bugün bı bebemi görem devlette kaydım bulunsun dedim doktora gittim, ama yani gitmez olaydım. Bizi biz yapan şey insanlık degıl mi ya, heleki hamile bir kadina birşeyler söylenirken dan dun konuşmamak lazım diye düşünüyorum. Bir kaybım var, ağzını açtı yok amniyosentez 17. Haftada bu da riskli olabilir falan filan şimdilik birşey yok falan. Bu ne biçim bir üsluptur yahu! Bebeği göstermedi bile ekranda bana çevirme zahmetinde bulunmadı bile ekranı. Bütun derdi tasayı koydu içime kan ver dedi gönderdi. Sinirlendim. Kanda vermedim attım çöpe herşeyi çıktım. Yaptığınız yapacağınız işin.. ay çok doldum kusura bakmayın. Sonrada kendime çicek aldım. Kahve ısmarladım, şimdi de gidip Bebek kıyafet alacamherşey kötü olacak diye mi düşüneyim böylemi geçsin yani..
Canım, ben bu hafta 2 kere perinatolojiye gittim detaylı ult bakıldı. ikisinde de başta uyuyordu bebiş. Sonrasında uyandı. Birinde hemen uyandı birinde sona doğru.. 1.de girmeden önce tost yemiştim , 2.de de okunmuş şeker vardı yanımda onu attım arım saat filan önce. ikisinde de uyandı yani sonradan baya hareketlendi hatta... Bİr arkadaşım da merdiven çık demişti. doktoru öyle demiş sanırım. o konud da bilgin olsun.Çok teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten içim çok rahatladı korkmuştum inşallah dediğiniz gibi uslu olur tatlı yemeyi de unutmayacağım bir dahakine
Canım nasıl hissediyorsunuz ya ben hissetmiyorum galiba ben mi anlamadım acaba :/ Günlerimiz yakın yaGünaydın bebeğim senin cinsiyet bellimi bende bu hafta hafif dokunuşlar hissediyorum çok nadir sanırım bebiş hareketi buda damar atar gibi dokunuşlar bulantılar hala geçmedi hatta vitaminlere geçince tekrar coştular diyebilirim
Bana direkt doktorum söyledi fiyatı canım hiç başka da araştırmadımGenoxtan 7.000 TL fiyat almıştım ben de
Değişiyor demek ki ama sonucun hızlı çıkmış ben de tercih ederim muhtemelen teşekkür ederim
O değişebiliyormuş ama benim bir arkadaşım ilk bebeği 12.haftada ikinciyi 16.haftada hissetmiş. Cinsiyet, bebeğin hareketliliği falan etkiliyor sanırımCanım nasıl hissediyorsunuz ya ben hissetmiyorum galiba ben mi anlamadım acaba :/ Günlerimiz yakın ya
benim bebiş kız, perşembe ve ptesi 2 doktrora gittim ikisinde de baya hareketliydi o ayaklar hiç durmadı :) ben daha hissedilmez diye kendmi pek dinlemedim belki ondan mıdır acaba:S artık hissediliyorsa dinleyeyim bağri :)O değişebiliyormuş ama benim bir arkadaşım ilk bebeği 12.haftada ikinciyi 16.haftada hissetmiş. Cinsiyet, bebeğin hareketliliği falan etkiliyor sanırım
Teşekkür ederim deneyeceğim mutlakaCanım, ben bu hafta 2 kere perinatolojiye gittim detaylı ult bakıldı. ikisinde de başta uyuyordu bebiş. Sonrasında uyandı. Birinde hemen uyandı birinde sona doğru.. 1.de girmeden önce tost yemiştim , 2.de de okunmuş şeker vardı yanımda onu attım arım saat filan önce. ikisinde de uyandı yani sonradan baya hareketlendi hatta... Bİr arkadaşım da merdiven çık demişti. doktoru öyle demiş sanırım. o konud da bilgin olsun.
Çok minik vuruşlar yatınca belli oluyor gün içinde bende hissetmiyorum hafif dokunuşlar gibi eli yada ayağı miniick bir dokunuş bi kaç haftaya kesin hissedersinCanım nasıl hissediyorsunuz ya ben hissetmiyorum galiba ben mi anlamadım acaba :/ Günlerimiz yakın ya
Dışardan mı görülüyor yoksa sadece hissediyor musun?Çok minik vuruşlar yatınca belli oluyor gün içinde bende hissetmiyorum hafif dokunuşlar gibi eli yada ayağı miniick bir dokunuş bi kaç haftaya kesin hissedersin
Canım takma lütfen o ne öyle fal mı bakmış yahu! Ben bir kez ilk başta gittim acilde kan vermiştim gebelik şüphesi ile gebe olduğum anlaşılınca bir tedavi uygulayamayız Kadin doğuma gidin yarın dediler bir de doçente denk geldim kapıda gördüm sevindim Araştırma hastanesiydi, girdim içeri değerin çok düşük neden geldin falan dedi dedim kurdeşen döküyorum acilden yönlendirdiler ben bir şey yapamam onlar yapsın dedi neyse geç dedi geçtim baktı rahim kalınlaşmış işte falan dedi derken pat diye bir adam girdi içeri ben ultrasondayım hiç adama çık falan da demiyor şunu yiyelim şöyle yapalım falan muhabbet ediyorlar benim için o gün bitti yani insana saygı yok hemen şikayet ettim zaten ama sonuçta alınmıyor maalesef o yüzden özele devam doktorumdan çok memnunum şükürBugün bı bebemi görem devlette kaydım bulunsun dedim doktora gittim, ama yani gitmez olaydım. Bizi biz yapan şey insanlık degıl mi ya, heleki hamile bir kadina birşeyler söylenirken dan dun konuşmamak lazım diye düşünüyorum. Bir kaybım var, ağzını açtı yok amniyosentez 17. Haftada bu da riskli olabilir falan filan şimdilik birşey yok falan. Bu ne biçim bir üsluptur yahu! Bebeği göstermedi bile ekranda bana çevirme zahmetinde bulunmadı bile ekranı. Bütun derdi tasayı koydu içime kan ver dedi gönderdi. Sinirlendim. Kanda vermedim attım çöpe herşeyi çıktım. Yaptığınız yapacağınız işin.. ay çok doldum kusura bakmayın. Sonrada kendime çicek aldım. Kahve ısmarladım, şimdi de gidip Bebek kıyafet alacamherşey kötü olacak diye mi düşüneyim böylemi geçsin yani..
Dün doktor bana daha 1 buçuk ay sonra hissedeceksin dediCanım nasıl hissediyorsunuz ya ben hissetmiyorum galiba ben mi anlamadım acaba :/ Günlerimiz yakın ya
Yok dışardan görmek için çok küçük sadece hissediyorumDışardan mı görülüyor yoksa sadece hissediyor musun?
Alah sizi napmasinAllah yardımcınız olsun ve Rabbim korusun kızınızı cidden bazı çocuklar öyle ne yaparsan yap çok yaramaz söz dinlemez oluyor, bu arada ne yediniz ne içtiniz hamilelik boyunca öğrenelim de yiyip içmeyelim onalrı
Ya çok üzüldüm ama kızım aynı hastanede oldu kontrollerim hep oradaydı, hiç böyle değildi. ben doktora buldum yani, bende işimi yapıyorum kimseye bu sekilde davranmıyorum.Devlet ne yazık ki böyle yapıyor benim de başıma geldi ne yüzüne bakıyorlar ne adam akıllı birşey söylüyorlar ekranı zaten imkansız göstermez
Kesinlikle, hiç böyle bir muamele görmemiştim bu güne kadar. Daha gitmem, şuan rahatımDevlete gitmemek için yegane sebebim işte orada ne hamilesin ne kadınsın iğrenç bir davranış sistemleri var yaşlılara daha kötüler en iyisi özelde sevdiğin doktoru bulup gitmek hiç kafana takma densiz konuşmaları en güzel stres atma yöntemlerini yapmıssın zaten
Biraz saygı gerçektenCanım takma lütfen o ne öyle fal mı bakmış yahu! Ben bir kez ilk başta gittim acilde kan vermiştim gebelik şüphesi ile gebe olduğum anlaşılınca bir tedavi uygulayamayız Kadin doğuma gidin yarın dediler bir de doçente denk geldim kapıda gördüm sevindim Araştırma hastanesiydi, girdim içeri değerin çok düşük neden geldin falan dedi dedim kurdeşen döküyorum acilden yönlendirdiler ben bir şey yapamam onlar yapsın dedi neyse geç dedi geçtim baktı rahim kalınlaşmış işte falan dedi derken pat diye bir adam girdi içeri ben ultrasondayım hiç adama çık falan da demiyor şunu yiyelim şöyle yapalım falan muhabbet ediyorlar benim için o gün bitti yani insana saygı yok hemen şikayet ettim zaten ama sonuçta alınmıyor maalesef o yüzden özele devam doktorumdan çok memnunum şükür
Yani gerçekten ya bu nedir, çekmeyen kalmamışCanım ben de senin gibi gitmiştim 10 haftada ve bir daha gitmem dedim. ekranı göstermiyor. Boş boş konuşuyor. Hadi çabuk yat zamanımız yok demişti banada. Bir de birsürü iyi yorum alıp gitmiştim o doktordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?