2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hiç canını sıkma.. devlette iyi bir doktora denk gelmek çok zor bence.. 8. Haftadayken ben de kaydım olsun diye gitmiştim ama bir daha gitmem.. eşimi almadılar içeri.. içeri girip çıkmam 2 dk anca sürmüştür.. ekran doktora dönüktü ben de bakabilir miyim benim çocuğum ya hani dedim..ah pardon deyip çevirdi..
kendi seni takip eden doktorunun dediklerine kulak ver diğerlerini aldırma

Dün 10+6 da kontrolümüz vardı şükür her şey yolundaymış.. doktor istersen 2 li testi yapabiliriz dedi.. ultrasonda ense kalınlığı vs istenilen durumdaymış kan verdim haftaya çıkacakmış. İnşallah temiz çıkar..
öyle hareketliydi ki kıpır kıpır
Tüp bebekle olduğu için kullandığım ilaçları düzenledi. Bir daha gelmene gerek yok ama her muayene sonuçlarını bildir bana dedi.. artık bulunduğum yerde doktor arayışındayım. İnşallah ilgili iyi deneyimli bir doktora denk gelirim hayırlısı bakalım
He bir de tsh ı takipte olalım dedi 2.84 ü sınırda buldu..

Zaten almıyorlar canım devlette eşi, ama yani gösteriyordu benim doktorum en azından bana, iyi demişsin valla.. bende daha gitmem aha bu sondu.

İsminizi bir yerden hatırlıyorum sanki. Ben de 2021 aralıkta hsg çektirmiştim, o sıralar konuşuyorduk sanırım. İkimizinde sonunda gebe kalmış olması ne güzel

Zaten almıyorlar canım devlette eşi, ama yani gösteriyordu benim doktorum en azından bana, iyi demişsin valla.. bende daha gitmem aha bu sondu.
Benim devletteki doktorumu gidip öpesim geldi bunları okuyunca
Eşimi içeri alıyor hatta özeldeki gibi ona ayrı bana ayrı anlatıyor gösteriyor vs.
Doktordan doktora ne kadar fark ediyor, halbuki biraz empati yapabilseler ne güzel olur

Kızlar merhaba, bende bugün 12+3üm göbek deliğimin oralarda yattığım zaman böyle hafif titreşimler hissediyorum acaba bana mı öyle geliyor yoksa artık bebek kendini belli etmeye başladı mı

Keşke devletteki doktorlar daha hassas davransa özele yönelmezdi bu kdr insanlar
Bunun sorumlusu da baştakiler bence ne denetleme var doğru dürüst böyle başıboş bırakırsalar olacağı bu insana köpek gibi davranırlar arkalarında devlet var çünkü bir kere atanmışlar ya

İsminizi bir yerden hatırlıyorum sanki. Ben de 2021 aralıkta hsg çektirmiştim, o sıralar konuşuyorduk sanırım. İkimizinde sonunda gebe kalmış olması ne güzel
Olabilir canım.. 2 buçuk yıldır buralardayım uğraş veriyorduk.. kesinliklee çok güzel.. isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip olsun bizlere de sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah

Bunun sorumlusu da baştakiler bence ne denetleme var doğru dürüst böyle başıboş bırakırsalar olacağı bu insana köpek gibi davranırlar arkalarında devlet var çünkü bir kere atanmışlar ya
İş ahlakı kalmadı çoğu insanda.. herkes özveriyle yapsa işini.. denetleme de bir yere kadar kişinin içinden gelecek.. devlette çalışıp çok iyi olan doktorlarda var.. hasta sayısı sınırı gelmediği sürece böyle 2 şer dakika olur muayeneler

Arkadaşlar yediğiniz şeylereçok dikkat ediyor musunuz? Özellikle sebze meyve yiyor musunuz? Beslenmeniz nasıl? Her gün bebek için mutlaka tükettiğiniz şeyler neler ?

Normal gelirse çok iyi canım, açılman olursa suyun gelirse süper olur aminn zamaninda kolaylıkla, kimseyi korkutmak istemem ben dayanıklı degilmişim diyelim
Amin Olsun hayırlısı buymuş demek ki ben de olmazsa üstelemicem hepimiz için hayırlısını diliyorum
En güzelini yapmışsın saçmalamış baya.sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Ben de devlete gidiyorum öyle sevimli bir doktorum yok ama en azından kibar ve ekranı gösteriyor

Arkadaşlar yediğiniz şeylereçok dikkat ediyor musunuz? Özellikle sebze meyve yiyor musunuz? Beslenmeniz nasıl? Her gün bebek için mutlaka tükettiğiniz şeyler neler ?
İlk 3 ay depolardan aldığı için dikkat etmiyorum.sonradan muz kilo aldırdığı için sık sık yerim cevizde yemeye dikkat ederim.süt sevmiyorum ama yoğurt yerim.sebze de Allah ne verdiyse

Mutlaka her gün yumurta ceviz peynir yiyorum. Bir gün kırmızı et bir gün beyaz et bir gün sebze bakliyat şeklinde gitmeye çalışıyorum 3 ay Balik yiyemedim içim almıyordu suan sadece balık ekmek yiyebiliyorum haftada bir. Salata yapmaya çalışıyorum sirkeli suda bekletiyorum tüm yeşillikleri toksoplazmam negatif geldiği için dışarıda asla yeşillik yemiyorum. günde bir porsiyon da meyve ve 3 litre su

Bende öyle doktor azcık neşelen gül diyor hep bitkin moralsiz ama ben sürekli istifra ettiğim için bide tansiyon düşüklüğü çok yapıyor halim dermanım kalmadı yani sürekli yatıyorum
evet bak işte sende öyleymişsin yani umarım bundandır sağlıklı olsun da varsın uyusun yatsın yaa

Benim bebiş içerde gelene gidene sövüyor o halde bende buna inanıyorum, ne güzel doktorun varmış yemin ediyorum iyi bir doktora denk gelmek iyi bir koca bulmaktan zor sinirlerim.bozuk
kesinlikle yaa çok şükür dr um iyi ve ilgili , hep böyle olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…