Erkek benceÇin takvimine göre cinsiyet kız çıkıyor benim, sonraa bir de eşimin ailesi kafama tuz serpti öyle bi şey varmış ona göre erkek çıktı, kendim kız hissediyorum ve hep tuzlu yiyorum en başından beri teyzeleri bir de son ultrason görüntüsünü atayım sizce cinsiyeti ne olur
hahah iyi bari rahatladımAlah sizi napmasinvala normal seylerdi sen ne icip yiyorsan onlar yani
Balığa aşık biri olarak 1 aydır yiyemiyorum adını anmak bile tiksindiriyor.inşallah ben de o günleri görebilirimMutlaka her gün yumurta ceviz peynir yiyorum. Bir gün kırmızı et bir gün beyaz et bir gün sebze bakliyat şeklinde gitmeye çalışıyorum 3 ay Balik yiyemedim içim almıyordu suan sadece balık ekmek yiyebiliyorum haftada bir. Salata yapmaya çalışıyorum sirkeli suda bekletiyorum tüm yeşillikleri toksoplazmam negatif geldiği için dışarıda asla yeşillik yemiyorum. günde bir porsiyon da meyve ve 3 litre su
ben bi de acile giderken kadın doğuma yönlendirdiler doğuma denk geldim, normal doğumdu kadıncağız bağırıyor sancıdan haliyle, dr da kadına bağırıyor bağırma diye, Allah'ım yarabbim doğum sancısından bi haber dicem de kadın doğum dr u ama fütursuzca bağırıyordu kadına çok sinirlenmiştim orda ya o kadının yerinde olmak istemezdimKesinlikle, ya hani benim durumum var ama ihtiyacı olan insanlar da var bende onlardan olabilirdim.. üzücü..
Kaçıncı haftadasınız? Balığı ben de çok severdim çok tiksindim bi tek ekmek arası hamsi yiyebiliyorumBalığa aşık biri olarak 1 aydır yiyemiyorum adını anmak bile tiksindiriyor.inşallah ben de o günleri görebilirimyumurta bazen yiyordum artık onu da yiyemiyorum
her gün mutlaka ceviz yerim, hamile kalmadan önce başladım cevize, kahvaltı da ceviz 2 yumurta fiks olur, mevsim yeşillikleri tüketmeye çalışırım ve kalsiyum için de süt içemediğimden 1 kase yoğurt yemeye başladımArkadaşlar yediğiniz şeylereçok dikkat ediyor musunuz? Özellikle sebze meyve yiyor musunuz? Beslenmeniz nasıl? Her gün bebek için mutlaka tükettiğiniz şeyler neler ?
bende tüp bebek tedavisi gördüğüm için hamile kalmadan 3 ay önce her hafta balık yedim, hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez tiksinmeye başladım şu an asla yemek istemiyorum, tiksindiğim tek şey balık ama takviyeye başladımBalığa aşık biri olarak 1 aydır yiyemiyorum adını anmak bile tiksindiriyor.inşallah ben de o günleri görebilirimyumurta bazen yiyordum artık onu da yiyemiyorum
Ben de normalde haftada 2 kere yerdim deniz urununun her türlüsüne bayılırım 3 ay yiyemedim ben de ama geciyor ekmek arası idare ediyorum şuan sizin de geçer umarım. Geçmezse de üzülmeyin vitaminler var omega takviyeli o şekilde halledersinizBalığa aşık biri olarak 1 aydır yiyemiyorum adını anmak bile tiksindiriyor.inşallah ben de o günleri görebilirimyumurta bazen yiyordum artık onu da yiyemiyorum
Nasıl bağırmasın canım sancı yani adet sancısı bile nasıl canımıza okuyor bazen, bağırılmaması normal olmazdı. Gerçekten çok üzülüyorum işte böyle şeyleri görüp duyunca. Ah insanımız biraz edep ahlak..ben bi de acile giderken kadın doğuma yönlendirdiler doğuma denk geldim, normal doğumdu kadıncağız bağırıyor sancıdan haliyle, dr da kadına bağırıyor bağırma diye, Allah'ım yarabbim doğum sancısından bi haber dicem de kadın doğum dr u ama fütursuzca bağırıyordu kadına çok sinirlenmiştim orda ya o kadının yerinde olmak istemezdim
Evet kesinlikle üstelememek en iyisi canım buna inanırım.. Amin kuzucumAminOlsun hayırlısı buymuş demek ki ben de olmazsa üstelemicem hepimiz için hayırlısını diliyorum
En güzelini yapmışsın saçmalamış baya.sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahBen de devlete gidiyorum öyle sevimli bir doktorum yok ama en azından kibar ve ekranı gösteriyor
Olması gereken devleti iyileştirmek olmalı bence bir memnuniyet ölcegi koyulacak her seferinde tamamdır.. yetki istiyorumKeşke devletteki doktorlar daha hassas davransa özele yönelmezdi bu kdr insanlar
Ben onlarıda kabahatli buluyorum ama farklı güzel imkanlar saglamadıklari için birazda canım. Bende atanmış bir ögretmenim ama kimseye bu şekilde davranmam asla. Ne ögrencilerime ne velilerime işin vicdani yönü de var yani her zman..Bunun sorumlusu da baştakiler bence ne denetleme var doğru dürüst böyle başıboş bırakırsalar olacağı bu insana köpek gibi davranırlar arkalarında devlet var çünkü bir kere atanmışlar ya
Maşallah gerçekten canım sana, benim canım pek et tavuk tarzı istemiyor ya hele hamilelikte ceviz hiç yiyemem çıkartıyorum, bulgur pilavı çok severim yiyemiyorum.. takdir ettim seni, yegenimize yarasınMutlaka her gün yumurta ceviz peynir yiyorum. Bir gün kırmızı et bir gün beyaz et bir gün sebze bakliyat şeklinde gitmeye çalışıyorum 3 ay Balik yiyemedim içim almıyordu suan sadece balık ekmek yiyebiliyorum haftada bir. Salata yapmaya çalışıyorum sirkeli suda bekletiyorum tüm yeşillikleri toksoplazmam negatif geldiği için dışarıda asla yeşillik yemiyorum. günde bir porsiyon da meyve ve 3 litre su
Takdir ettim gerçekten, bencede öpmelisinBenim devletteki doktorumu gidip öpesim geldi bunları okuyunca
Eşimi içeri alıyor hatta özeldeki gibi ona ayrı bana ayrı anlatıyor gösteriyor vs.
Doktordan doktora ne kadar fark ediyor, halbuki biraz empati yapabilseler ne güzel olur
İyi ve sağlıklı olsun yeter ama normalde de bogazima düşkünüm yanı yerim affetmemMaşallah gerçekten canım sana, benim canım pek et tavuk tarzı istemiyor ya hele hamilelikte ceviz hiç yiyemem çıkartıyorum, bulgur pilavı çok severim yiyemiyorum.. takdir ettim seni, yegenimize yarasın
Ya ilk zmanlar çok almıyorlar ki kuzu, olsun sağlıklı alıyordur o da sayendeİyi ve sağlıklı olsun yeter ama normalde de bogazima düşkünüm yanı yerim affetmemdün doktor 85gram olmus bebek dedi ama ben 3 kilo aldım Nası sadece 85 gram olabilir dedim cok almışsın dedi bi de aslinda iki kilo vermiştim 5 kilo aldım yanı 64 oldum
Tamam anlaştık öyle diyelimYa ilk zmanlar çok almıyorlar ki kuzu, olsun sağlıklı alıyordur o da sayendebende affetmem ama hamilelikte kayboluyor bu özelligim olsun bişey olmaz verip geri almışsın bence o sayılmaz 3 kilo diyelim biz 3 ayda normal
Meslektaşmışız.. ben de öğretmenim ve hiç bir zaman velilerime ve öğrencilerime öyle kaba davranmadım davranmam da.. çalıştığın kurum da değil kişinin vicdan muhasebesi tamamen.. genellemek istemiyorum iyi doktorlar da var devlette ama bana hiç denk gelmediOlması gereken devleti iyileştirmek olmalı bence bir memnuniyet ölcegi koyulacak her seferinde tamamdır.. yetki istiyorumkesinlikle yani insanlar iyi davranılıyor diye özele gidiyor ya düşünebiliyor musun? Benim aklım almıyor herkes işini severek yapsa, memnun değillerse şartları duzeltilse daha geniş süre geniş imkanlar verilse, ne diyeyim çok konuşurum susuyorum..
Rehber ögretmenim benMeslektaşmışız.. ben de öğretmenim ve hiç bir zaman velilerime ve öğrencilerime öyle kaba davranmadım davranmam da.. çalıştığın kurum da değil kişinin vicdan muhasebesi tamamen.. genellemek istemiyorum iyi doktorlar da var devlette ama bana hiç denk gelmedi
branşınız nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?