2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım 21 22 23. Haftalarda bakılıyor normal benceiçin rahat olsun, zaten fetal DNA da temizmis

Bugün 11 bitti bizim cinsiyet haftasına yaklaşıyoruz. Mide sorunları yavaşlıkları devam ediyor ama çok şükür abartılacak birşey yok sizler nasılsınız

Evet hem iğne hem fitil kullanıyorum ama 3 gündür kasıklarımda ağrı hiç geçmiyor ya kaldıklarım yada karnımın altı ağrıyor , ama ben hiç ayağa kalmıyorum çünkü yatak istiratim var , bazen oturuyorum oturduğum zaman ağrılar şiddetleniyor , bilmiyorum valla normal mi değil mi

Ya ben çok evhamlı oldum o yüzden bir türlü yenemedim bunu yoksa tabi ki çok güzel baktıkça bakası geliyor insanın ama ben endişeli bir hamilelik geçirdiğim için her muayeneye gittiğimde geriliyorum.

Bugün 11 bitti bizim cinsiyet haftasına yaklaşıyoruz. Mide sorunları yavaşlıkları devam ediyor ama çok şükür abartılacak birşey yok sizler nasılsınız
Bendede ara ara bulantı ve kabızlık onun dışında çok şükür iyiyim bide et yiyemiyorum bulanıyo midem

Genel bir kanı var bu konuda özellikle de büyüklerimizde.
Hem ekonomik şartlar hem de ihtiyaçların eskiye göre çok daha fazlası olması nedeniyle aylara bölmek maddi açıdan daha kolay olacak gibi

Bugün almadığımız her şey iki gün sonra zamlanarak karşımıza çıkıyor ne yazık ki

Kızlar bu balık yağını ne zaman içiyorsunuz? Sabah içtim için dışım balık şuan
Hangi balık yağını kullanıyorsunuz. Ne sıklıkla içmek gerekiyor.

Balık çok seven biriydim fakat hamilelikten sonra canım hiç yemek istemiyor.

Bende dün 13 bitti , benim mide bulantım yok kasıklarım karnım altı sürekli ağrıyor ama şükür iyim

Ya ben çok evhamlı oldum o yüzden bir türlü yenemedim bunu yoksa tabi ki çok güzel baktıkça bakası geliyor insanın ama ben endişeli bir hamilelik geçirdiğim için her muayeneye gittiğimde geriliyorum.
Bende çok evhamlıyım her seferinde acaba hala iyimi diye gidiyorum , o yüzden hep gergin gidiyorum dr’a yada kasıklarım ağrıdığında hep endişeleniyorum evham yapıyorum

Evet maalesef öyle ben o gün yatak gördüm indirimde , eşime dedim erken dedi , normalde zaman çok hızlı geçiyor diye söylenen biriyim ama şimdi zaman geçmiyor bi an önce eylüle zıplamak istiyorum Doğum gününe

Valla ben hamile olduğumu öğrenmeden önce 99 kg geldim şimdi 3.5 aylık hamileyim 93 oldum iştahsızlık hat safhada inşllah devam eder almam kilo
İştahsız olmakta güzel aslında kila almamak açısından ben yemeği geç yediğim zaman elim ayağım başlıyor titremeye bayılıcakmış gibi oluyorum 1 saat sürüyor kendime gelmem , ama yemeği azaltmaya çalışıyorum kilo almamak için , yani ekmek ve hamuru azaltıcam, 3 ayda 3 kilo aldım

Hangi balık yağını kullanıyorsunuz. Ne sıklıkla içmek gerekiyor.

Balık çok seven biriydim fakat hamilelikten sonra canım hiç yemek istemiyor.
Doktor yazdı bana. Pregnacare Plus (omega 3) diye içinde 2 çşit tablet var. biri omega 3 diğeri diğer vitaminler galiba

Kızlar bende dün kontrole gitmiştim 14+1 dedi bebek uyuyordu baya uğraştık uyanmadı. Ayakları baya aşağıdaydı kasığımdaydı..

Haftasıyla uyumlu. Ama benim karnım hiç ama hiç çıkmadı. Hareketlerini de hissetmiyorum sizde durumlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…