Canım 21 22 23. Haftalarda bakılıyor normal benceBen 12+3 te detaylı ultrasona girdim. Normalde 40dk sürüyor dediler girmeden çnce ama bebek doktorun istediği pozisyona gelmediği için yaklaşık bi saat sürdü.
İkinci detaylı ultrason için 21. Haftaya randevu verdiler ama aklım karıştı. Bazı yorumlarda sadece 22. Haftada oluyor yazmışsınız. Biz fetal dna da yaptırdık sonuç çok şükür temiz çıktı. İkinci kez detaylı baktırmaya gerek yok mu acaba?
GünaydııınnnnnGüanydınlarrrr Eylül'ün güzel anneleriiii
Evet hem iğne hem fitil kullanıyorum ama 3 gündür kasıklarımda ağrı hiç geçmiyor ya kaldıklarım yada karnımın altı ağrıyor , ama ben hiç ayağa kalmıyorum çünkü yatak istiratim var , bazen oturuyorum oturduğum zaman ağrılar şiddetleniyor , bilmiyorum valla normal mi değil miProgestan kullanıyor musun canım, benim de ilkinde vardı kanama alanı, ayakta durup çok iş yaparsan kasıklarımda ağrı olurdu, bebek tutunurken de olabiliyormuş, çok şükür sonra geçti , dinlen kendini yorma çok ayakta kalmamaya gayret et. geçmis olsun
GünaydııınGüanydınlarrrr Eylül'ün güzel anneleriiii
Ya ben çok evhamlı oldum o yüzden bir türlü yenemedim bunu yoksa tabi ki çok güzel baktıkça bakası geliyor insanın ama ben endişeli bir hamilelik geçirdiğim için her muayeneye gittiğimde geriliyorum.Canım neden gerileceksin ki bebeğini görüyorsun. Hatta daha da uzun olsa istedim ben.. Bebeğin kolu bacağı her yerine bakıyor benim ufaklık bir de uyandı süper oldu ay elini kıpırdattı bacağını kaldırdı derken zaman geçti.. çok güzeldi bence. Bana amniyosentez yapılacak onu bekliyoruz tarih gelsin diye. Onun dışında iyiyiz çok şükür
Bendede ara ara bulantı ve kabızlık onun dışında çok şükür iyiyim bide et yiyemiyorum bulanıyo midemBugün 11 bitti bizimcinsiyet haftasına yaklaşıyoruz. Mide sorunları yavaşlıkları devam ediyor ama çok şükür abartılacak birşey yok sizler nasılsınız
Genel bir kanı var bu konuda özellikle de büyüklerimizde.Ya kızlar bende çok alışveriş yapmak istiyorum hatta cinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe gitmek istiyorumama annem eşim falan sekizinci ayda alırsın diyorlar acele etme diyorlar size böyle söyleyen varmı ben bi kaç şey alırım diyorum yok ya ne gerek var 7 ayın sonu 8 ayda alırsın çok erken diyorlar
Hangi balık yağını kullanıyorsunuz. Ne sıklıkla içmek gerekiyor.Kızlar bu balık yağını ne zaman içiyorsunuz? Sabah içtim için dışım balık şuan
Valla ben hamile olduğumu öğrenmeden önce 99 kg geldim şimdi 3.5 aylık hamileyim 93 oldum iştahsızlık hat safhada inşllah devam eder almam kiloBen de bebek ıstıyorm ama kılomdan dolayı korkuyorumkac kılo hamıle kaldınız acaba sorması ayıp
Bende dün 13 bitti , benim mide bulantım yok kasıklarım karnım altı sürekli ağrıyor ama şükür iyimBugün 11 bitti bizimcinsiyet haftasına yaklaşıyoruz. Mide sorunları yavaşlıkları devam ediyor ama çok şükür abartılacak birşey yok sizler nasılsınız
Bende çok evhamlıyım her seferinde acaba hala iyimi diye gidiyorum , o yüzden hep gergin gidiyorum dr’a yada kasıklarım ağrıdığında hep endişeleniyorum evham yapıyorumYa ben çok evhamlı oldum o yüzden bir türlü yenemedim bunu yoksa tabi ki çok güzel baktıkça bakası geliyor insanın ama ben endişeli bir hamilelik geçirdiğim için her muayeneye gittiğimde geriliyorum.
Evet maalesef öyle ben o gün yatak gördüm indirimde , eşime dedim erken dedi , normalde zaman çok hızlı geçiyor diye söylenen biriyim ama şimdi zaman geçmiyorGenel bir kanı var bu konuda özellikle de büyüklerimizde.
Hem ekonomik şartlar hem de ihtiyaçların eskiye göre çok daha fazlası olması nedeniyle aylara bölmek maddi açıdan daha kolay olacak gibi
Bugün almadığımız her şey iki gün sonra zamlanarak karşımıza çıkıyor ne yazık ki
Valla ben hamile olduğumu öğrenmeden önce 99 kg geldim şimdi 3.5 aylık hamileyim 93 oldum iştahsızlık hat safhada inşllah devam eder almam kilo
İştahsız olmakta güzel aslında kila almamak açısındanValla ben hamile olduğumu öğrenmeden önce 99 kg geldim şimdi 3.5 aylık hamileyim 93 oldum iştahsızlık hat safhada inşllah devam eder almam kilo
Doktor yazdı bana. Pregnacare Plus (omega 3) diye içinde 2 çşit tablet var. biri omega 3 diğeri diğer vitaminler galibaHangi balık yağını kullanıyorsunuz. Ne sıklıkla içmek gerekiyor.
Balık çok seven biriydim fakat hamilelikten sonra canım hiç yemek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?