Bazıların karnı çok az çıkar , 9 aylıkken sanki 5 aylık gibi olur , yani anormal bişey yok içini ferah tutKızlar bende dün kontrole gitmiştim 14+1 dedi bebek uyuyordu baya uğraştık uyanmadı. Ayakları baya aşağıdaydı kasığımdaydı..
Haftasıyla uyumlu. Ama benim karnım hiç ama hiç çıkmadı. Hareketlerini de hissetmiyorum sizde durumlar nedir
kizlaaar bugun randevum var 14+1 im cok heyecanliyim ya cinsiyet belli olur mu acaba sanki ilk gebeligim gibi herseyi unutmusum
Canım bende 12+5 iken gitmiştim doktora şuan 13+4üm ama benimde karnım çıkmadı daha. Doktorum ilk hamilelikte 20. Haftada anca bebeğin hareketlerinin hissedilebileceğini söyledi. Beklicez mecburKızlar bende dün kontrole gitmiştim 14+1 dedi bebek uyuyordu baya uğraştık uyanmadı. Ayakları baya aşağıdaydı kasığımdaydı..
Haftasıyla uyumlu. Ama benim karnım hiç ama hiç çıkmadı. Hareketlerini de hissetmiyorum sizde durumlar nedir
KuzeyKızlaar Bebiş isimleri kesin olanlar varsa isimleri tabloya ekleyelim. Diğer arkadaşlada da fikir olur.
Ben söylim kuzum LinaKızlaar Bebiş isimleri kesin olanlar varsa isimleri tabloya ekleyelim. Diğer arkadaşlada da fikir olur.
Hadi bugünlerde cinsiyet öğrenen yok mu ya? :):) tablomuza ekleyelim çiçeklerimizi :):)
Ben söylim kuzum Lina
Kesin kız dendi bugünHadi bugünlerde cinsiyet öğrenen yok mu ya? :):) tablomuza ekleyelim çiçeklerimizi :):)
ElaKızlaar Bebiş isimleri kesin olanlar varsa isimleri tabloya ekleyelim. Diğer arkadaşlada da fikir olur.
Siz tabloda yoksunuz eklenmek isterseniz ilk posttaki bilgileri iletirseniz eklerimKesin kız dendi bugün15+1 deyim
Merhaba hanimlar. Geçen hafta cuma 12+3 ken gittik kontrole. Doktora cinsiyetleri hakkinda bi tahmininiz var mi diye sorduk, kesin gördüm deseydi ögrenecektik, sadece tahminim var deyince bizde kesin olunca öğrenelim dedik
16+3 e randevu verdi. Çok merak ediyoruz ya. Tahminlerde yanilma ihtimali var, o bizi çok korkutuyor. Sadece muayene olarak devam ediyoruz keşke 1 muayene 1 kontrol şeklinde olsaydi haftaya gider cinsiyetleri öğrenebilirdik. Mecbur 3 hafta daha bekliycez
Ben söylim kuzum Lina
Benim ki de SİMAY
mecbur bekliycez. Bi haftasi gecti bile.. sizlerde de muayene seklinde mi ilerleniyor. Bazi özeller 1 muayene ücreti, 1 ücretsiz kontrol seklinde ilerliyor.Bende aynı canım cmt gittim 12+1 di
Cinsiyet hakkında çok tahmin yapamadım kız olabilir ama kesin bişey için 16.haftaya gün verdi
Yani tahmin yürütüp görüyolarsada bize bişey demiyolar 1 ay beklemkte çok zor ya bende sık sık gitmiştim hep şimdi 1 ay beklicem napcm bilmiyorum
Bendede öyle bir muayene bide ücretsiz kontrol oluyormecbur bekliycez. Bi haftasi gecti bile.. sizlerde de muayene seklinde mi ilerleniyor. Bazi özeller 1 muayene ücreti, 1 ücretsiz kontrol seklinde ilerliyor.
Benmki muayene olduğun 10 gün içinde gidersen ücretsiz oluyor ikinci gittiğin ama beni sadece muayeneye çağırıyormecbur bekliycez. Bi haftasi gecti bile.. sizlerde de muayene seklinde mi ilerleniyor. Bazi özeller 1 muayene ücreti, 1 ücretsiz kontrol seklinde ilerliyor.
Ay ne kadar güzel bende sabırsızlanıyorum detaylı ulturason içinBirazdan detaylı ultrasona gideceğim kalbim pıt pıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?