2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar benim aşırı bir sivilce problemim var çevremdeki herkes kız bebek olacağını söylüyor, sivilceleri olup kızı olan var mı bu konuda bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi
Bende sivilce yok ama aşırı kuruluk var pul pul dökülüyor banada kız olucak diyorlar bakalım daha öğrenemedim 4 nisan da kontrol öğreneceğiz inşallah

Belli ki daha dikkat edilmesi gereken bir hamilelik geçiriyorsun canım, bu zmanlar geçer inşallah sen genellikle uzanmaya çalış, bir kadın olarak zor ama bebişin için yap lütfen

mecbur bekliycez. Bi haftasi gecti bile.. sizlerde de muayene seklinde mi ilerleniyor. Bazi özeller 1 muayene ücreti, 1 ücretsiz kontrol seklinde ilerliyor.
Benimde muay. Çağırıyor ama bu son muayenede pozisyonu tersti boy bile ölçemedi. Kontrol süresinde bir daha geldi.

Canım ben ilk bebişte almıştım hep indirimden bez, kıyafet, lohusa takım terlik vs. Ama 2. Bebisi kaybettiğim için biseyler almak beni üzdü.. olsun baskalarına verdim sevabına ne yapayım. Yani tüm temel ihtiyaçlarını almayacak şekilde içinden geldiği gibi az biraz alabilirsin bence engel olamıyoruz çünkü, bende almicam erkenden birşey dedim gittim aldım 3 4 parça napim

Belki benimde hamileliğim biraz zor geçiyor , o yüzden alma diyorlar bekle 8 aya kadar diyorlar bilmiyorum ki , çok geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin

Bende sivilce yok ama aşırı kuruluk var pul pul dökülüyor banada kız olucak diyorlar bakalım daha öğrenemedim 4 nisan da kontrol öğreneceğiz inşallah
Aynı gün benimde kontrolüm var heyecanla bekliyorum, zaman geçmek bilmiyor sağlıkla geçsin, sağlıklı görelim hepimiz inşallah

benim özelikle alt karnım çok belirgin her gece uyumadan kontrol ediyorum gün geçtikçe daha ele gelir oluyor eriyorum dokundukça

benim özelikle alt karnım çok belirgin her gece uyumadan kontrol ediyorum gün geçtikçe daha ele gelir oluyor eriyorum dokundukça
Bende de hiç hareket yok valla. İnternetten baktım 18. Haftada diyor.. erken hissedenler şanslı.. bizde sorun yok merak etme

Belki benimde hamileliğim biraz zor geçiyor , o yüzden alma diyorlar bekle 8 aya kadar diyorlar bilmiyorum ki , çok geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin
Kuzum 8 aya kadar beklemek çok uzun bence ağırlaşmış olunca da alışveriş zor artı bir kerede almak bütçeye de sıkıntı. Allah korusun bir şey olsa birşey almadığın için üzülmeyecek misin? Yine üzüleceksin. Kimseyi dinleme boşver içincen almak gelirse al, onu düşünüp birde ona stres olma. Zaten hamilelik yeteri kadar endişeli bir dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…