- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Çok güzel haberler alırsın inşallah canım bize de yazBirazdan detaylı ultrasona gideceğim kalbim pıt pıt
Bende sivilce yok ama aşırı kuruluk var pul pul dökülüyor banada kız olucak diyorlar bakalım daha öğrenemedim 4 nisan da kontrol öğreneceğiz inşallahKızlar benim aşırı bir sivilce problemim var çevremdeki herkes kız bebek olacağını söylüyor, sivilceleri olup kızı olan var mıbu konuda bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi
Bende 8 nisanda öğrenicem canım, haberleşelimmBende sivilce yok ama aşırı kuruluk var pul pul dökülüyor banada kız olucak diyorlar bakalım daha öğrenemedim 4 nisan da kontrol öğreneceğiz inşallah
Canım benim özel muayenehane 10 gün içinde çağırırsa kontrol sayıyor ücretsiz 10 günden sonra ücretli şeklindemecbur bekliycez. Bi haftasi gecti bile.. sizlerde de muayene seklinde mi ilerleniyor. Bazi özeller 1 muayene ücreti, 1 ücretsiz kontrol seklinde ilerliyor.
mecbur bekliycez. Bi haftasi gecti bile.. sizlerde de muayene seklinde mi ilerleniyor. Bazi özeller 1 muayene ücreti, 1 ücretsiz kontrol seklinde ilerliyor.
BennnHadi bugünlerde cinsiyet öğrenen yok mu ya? :):) tablomuza ekleyelim çiçeklerimizi :):)
Hayırlısı olsun canım ekledim tabloya :)
Belli ki daha dikkat edilmesi gereken bir hamilelik geçiriyorsun canım, bu zmanlar geçer inşallah sen genellikle uzanmaya çalış, bir kadın olarak zor ama bebişin için yap lütfenEvet hem iğne hem fitil kullanıyorum ama 3 gündür kasıklarımda ağrı hiç geçmiyor ya kaldıklarım yada karnımın altı ağrıyor , ama ben hiç ayağa kalmıyorum çünkü yatak istiratim var , bazen oturuyorum oturduğum zaman ağrılar şiddetleniyor , bilmiyorum valla normal mi değil mi
Benimde muay. Çağırıyor ama bu son muayenede pozisyonu tersti boy bile ölçemedi. Kontrol süresinde bir daha geldi.mecbur bekliycez. Bi haftasi gecti bile.. sizlerde de muayene seklinde mi ilerleniyor. Bazi özeller 1 muayene ücreti, 1 ücretsiz kontrol seklinde ilerliyor.
Canım ben ilk bebişte almıştım hep indirimden bez, kıyafet, lohusa takım terlik vs. Ama 2. Bebisi kaybettiğim için biseyler almak beni üzdü.. olsun baskalarına verdim sevabına ne yapayım. Yani tüm temel ihtiyaçlarını almayacak şekilde içinden geldiği gibi az biraz alabilirsin benceYa kızlar bende çok alışveriş yapmak istiyorum hatta cinsiyeti öğrenir öğrenmez alışverişe gitmek istiyorumama annem eşim falan sekizinci ayda alırsın diyorlar acele etme diyorlar size böyle söyleyen varmı ben bi kaç şey alırım diyorum yok ya ne gerek var 7 ayın sonu 8 ayda alırsın çok erken diyorlar
Aynen öyle yapıyorum bebeğim iyi olsunda ben kalan 6 ayı uzanarak geçirmeye razıyımBelli ki daha dikkat edilmesi gereken bir hamilelik geçiriyorsun canım, bu zmanlar geçer inşallah sen genellikle uzanmaya çalış, bir kadın olarak zor ama bebişin için yap lütfen
Heyecanla bekliyoruzzHadi bugünlerde cinsiyet öğrenen yok mu ya? :):) tablomuza ekleyelim çiçeklerimizi :):)
Belki benimde hamileliğim biraz zor geçiyor , o yüzden alma diyorlar bekle 8 aya kadar diyorlar bilmiyorum ki , çok geçmiş olsun Allah kimseye göstermesinCanım ben ilk bebişte almıştım hep indirimden bez, kıyafet, lohusa takım terlik vs. Ama 2. Bebisi kaybettiğim için biseyler almak beni üzdü.. olsun baskalarına verdim sevabına ne yapayım. Yani tüm temel ihtiyaçlarını almayacak şekilde içinden geldiği gibi az biraz alabilirsin benceengel olamıyoruz çünkü, bende almicam erkenden birşey dedim gittim aldım 3 4 parça napim
Aynı gün benimde kontrolüm var heyecanla bekliyorum, zaman geçmek bilmiyorBende sivilce yok ama aşırı kuruluk var pul pul dökülüyor banada kız olucak diyorlar bakalım daha öğrenemedim 4 nisan da kontrol öğreneceğiz inşallah
erkek olursa kesinlikle AlparslanKızlaar Bebiş isimleri kesin olanlar varsa isimleri tabloya ekleyelim. Diğer arkadaşlada da fikir olur.
benim özelikle alt karnım çok belirgin her gece uyumadan kontrol ediyorum gün geçtikçe daha ele gelir oluyorKızlar bende dün kontrole gitmiştim 14+1 dedi bebek uyuyordu baya uğraştık uyanmadı. Ayakları baya aşağıdaydı kasığımdaydı..
Haftasıyla uyumlu. Ama benim karnım hiç ama hiç çıkmadı. Hareketlerini de hissetmiyorum sizde durumlar nedir
Bende de hiç hareket yok valla. İnternetten baktım 18. Haftada diyor.. erken hissedenler şanslı.. bizde sorun yok merak etmebenim özelikle alt karnım çok belirgin her gece uyumadan kontrol ediyorum gün geçtikçe daha ele gelir oluyoreriyorum dokundukça
Kuzum 8 aya kadar beklemek çok uzun bence ağırlaşmış olunca da alışveriş zor artı bir kerede almak bütçeye de sıkıntı. Allah korusun bir şey olsa birşey almadığın için üzülmeyecek misin? Yine üzüleceksin. Kimseyi dinleme boşver içincen almak gelirse al, onu düşünüp birde ona stres olma. Zaten hamilelik yeteri kadar endişeli bir dönemBelki benimde hamileliğim biraz zor geçiyor , o yüzden alma diyorlar bekle 8 aya kadar diyorlar bilmiyorum ki , çok geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?