2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben geçen müslin kumaştan beşli ağız bezi sipariş ettim Biraz önce de oda ve banyo termometresi sipariş ettim Ufaktan başlamiş oldum yavrularimizin eksiklerine.. Büyük şeylere iki aya başlamayi düşünüyoruz. Ufak şeyleri de öyle denk geldikçe, indirimler kampanyalar oldukça alacağim..

Kızlar bende bugün biberon, alt değiştirme bezi, deterjan falan aldım indirim var malum sitede haberiniz olsun cinsiyet belli olsaydı emzikte alacaktım ama olsun
cinsiyeti ah belli olsa neler neler alacamda bi belli etmedi sıpam

Arkadaşlar çok şükür bebeğim iyi. Haftasının şartlarını yerine getirmiş. Öyle çok uzun bakmadı 15 dk filan sürdü sanırım asıl hafta 23 olduğu zaman bakılacağından öyle çok sürmedi. Sıpa eliyle yüzünü de kapatmışş göstermiyor çok hareketliydi ama benden tavsiye kesinlikle ultrasondan önce çikolata yiyin

Kızlar bende bugün biberon, alt değiştirme bezi, deterjan falan aldım indirim var malum sitede haberiniz olsun cinsiyet belli olsaydı emzikte alacaktım ama olsun
Ben deterjana hiç bakmadım ya tecrübemde yok. Hangisi kullanılır ne alınır hiç bilmiyom. Bir araştırayım bağri ben zaten şubat indirimindem birşeyler almıştım ama şimdilik ara verdim. amniyosentez olana kadar almayacağım hiçbirşey..

Yaa ne güzel gördün bak iyiymişte şükür maaşallah. Cinsiyet belli miydi senin hatırlamadım tam da.. ben çikolata yedim girdim. benimki uyuyordu yinede.. sonra doktor biraz yürü gel dedi.. bir gittik kalkmış oturmuş birde bir güzel sırtını dönmüüş. doktor: uyandırdık diye kızdı arkasını döndü diyor göremedik ya boy bile ölçemedi. Haftaya gitçez tekrar mecbur

Ahahah bıcırık yaa evet canım erkek. İlk benmkinin cinsiyeti belli olmuştu sanırım. Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Sana artık hep perinatolog mu bakacak canım

Oh uykucu bebiş 18 19 da hissediliyor ilk gebelikler diye biliyorum kuzu

İnşallah herşey güzel gelecek canım konuşuruz elbette alırsın

Merhaba tatlıs anneler 15 haftalik gebeyim. Kabizlik var bay bi. Doktoruma sordum sabah aç karnına kuru kayısı ye dedi ama o da direkt seker sabah sabah aç karna. Başka önerileriniz var mi bu kabizlik için.

Bende bugün öğrenebilirim devlet hastanesi söylemedi bugün özele gittim öğrendim bizde erkekmişiz ya hiç belli olmuyor ben 13 haftada hareket değil ama yerini kaydığını falan hep hissediyorum hareketlerini belirgin olmasa da az az hissediyorum şu an 16 haftalık olduk bazı şeyleri yeyince daha çok hissediyorsunuz ilk gebeliğim bu arada kilo alanlar ne kadar aldı acaba

Merhaba tatlıs anneler 15 haftalik gebeyim. Kabizlik var bay bi. Doktoruma sordum sabah aç karnına kuru kayısı ye dedi ama o da direkt seker sabah sabah aç karna. Başka önerileriniz var mi bu kabizlik için.
2 hafta önce ben aşırı şikayetçiydim duphalac şurup aldık eczaneden adedersin 2 saat sürmedi lavaboya çıkmam 1 kez tek içtim şurubu

Ben 13+4üm canım başlangıç kiloma göre 2 kg verdim. Diyetisyen desteği alıyorum amacım fazla kilo almamak, sen kaç kilo aldın?

Hiç vermedim ama tartılmadımda 4 yada 5 kilo aldım şu anda 16 haftaligiz size verilen diyet listesinde neler var bir günde mesela örnek liste atar mısınız

Hiç vermedim ama tartılmadımda 4 yada 5 kilo aldım şu anda 16 haftaligiz size verilen diyet listesinde neler var bir günde mesela örnek liste atar mısınız
Genel olarak bu tarz canım ben kuru meyveleri çeşitlendiriyorum, ekmeği daha az tüketiyorum hergün mutlaka yoğurt yemeye çalışıyorum bazen sabahları süt içiyorum. Çok fazla kaçamak yapmamaya çalışıyorum bazen öğle yemeğindede sebze yemeği yiyorum. Günlük 10 bin atıyorum ortalama. Bazen 14bini de buluyor. Amacım az kilo alayım ama bebek sağlıklı olsun

Eklentiler

• Screenshot_20230316_210309_Samsung Notes.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 80
Deterjan olarak, green cleani tavsiye eden arkadaşlarim coktu. Temiz içerikli. Ben yine ondan alacağim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…