- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
cinsiyeti ah belli olsaKızlar bende bugün biberon, alt değiştirme bezi, deterjan falan aldım indirim var malum sitede haberiniz olsun cinsiyet belli olsaydı emzikte alacaktım ama olsun
Ben deterjana hiç bakmadım ya tecrübemde yok. Hangisi kullanılır ne alınır hiç bilmiyom. Bir araştırayım bağri ben zaten şubat indirimindem birşeyler almıştım ama şimdilik ara verdim. amniyosentez olana kadar almayacağım hiçbirşey..Kızlar bende bugün biberon, alt değiştirme bezi, deterjan falan aldım indirim var malum sitede haberiniz olsun cinsiyet belli olsaydı emzikte alacaktım ama olsun
Yaa ne güzel gördün bak iyiymişte şükürArkadaşlar çok şükür bebeğim iyi. Haftasının şartlarını yerine getirmiş. Öyle çok uzun bakmadı 15 dk filan sürdü sanırım asıl hafta 23 olduğu zaman bakılacağından öyle çok sürmedi. Sıpa eliyle yüzünü de kapatmışş göstermiyor çok hareketliydi amabenden tavsiye kesinlikle ultrasondan önce çikolata yiyin
Ahahah bıcırık yaaYaa ne güzel gördün bak iyiymişte şükürmaaşallah. Cinsiyet belli miydi senin hatırlamadım tam da.. ben çikolata yedim girdim. benimki uyuyordu yinede.. sonra doktor biraz yürü gel dedi.. bir gittik kalkmış oturmuş birde bir güzel sırtını dönmüüş. doktor: uyandırdık diye kızdı arkasını döndü diyor göremedik ya boy bile ölçemedi. Haftaya gitçez tekrar mecbur
Benim 10 gün var inşallahHadi bugünlerde cinsiyet öğrenen yok mu ya? :):) tablomuza ekleyelim çiçeklerimizi :):)
Oh uykucu bebişKızlar bende dün kontrole gitmiştim 14+1 dedi bebek uyuyordu baya uğraştık uyanmadı. Ayakları baya aşağıdaydı kasığımdaydı..
Haftasıyla uyumlu. Ama benim karnım hiç ama hiç çıkmadı. Hareketlerini de hissetmiyorum sizde durumlar nedir
Aaaa bişey kalmamış sana canımayy ne güzel herkes cinsiyeti patır patır öğreniyor salı günü inşallah bende öğreneceğim
İnşallah herşey güzel gelecek canımBen deterjana hiç bakmadım ya tecrübemde yok. Hangisi kullanılır ne alınır hiç bilmiyom. Bir araştırayım bağri ben zaten şubat indirimindem birşeyler almıştım ama şimdilik ara verdim. amniyosentez olana kadar almayacağım hiçbirşey..
bende haftaya gidicem bakalım 15+ lar olacağımBenim 10 gün var inşallahgösterirse bebiş, benimle beraber kim kaldı ses versin
Ben varım, 17. Haftada gel dedi bana doktorum 8 nisanda gideceğim zamaaaaan ileriye aksıııınnBenim 10 gün var inşallahgösterirse bebiş, benimle beraber kim kaldı ses versin
2 hafta önce ben aşırı şikayetçiydim duphalac şurup aldık eczaneden adedersin 2 saat sürmedi lavaboya çıkmam 1 kez tek içtim şurubuMerhaba tatlıs anneler15 haftalik gebeyim. Kabizlik var bay bi. Doktoruma sordum sabah aç karnına kuru kayısı ye dedi ama o da direkt seker sabah sabah aç karna. Başka önerileriniz var mi bu kabizlik için.
Ben 13+4üm canım başlangıç kiloma göre 2 kg verdim. Diyetisyen desteği alıyorum amacım fazla kilo almamak, sen kaç kilo aldın?Bende bugün öğrenebilirim devlet hastanesi söylemedi bugün özele gittim öğrendim bizde erkekmişiz ya hiç belli olmuyor ben 13 haftada hareket değil ama yerini kaydığını falan hep hissediyorum hareketlerini belirgin olmasa da az az hissediyorum şu an 16 haftalık olduk bazı şeyleri yeyince daha çok hissediyorsunuz ilk gebeliğim bu arada kilo alanlar ne kadar aldı acaba
Genel olarak bu tarz canım ben kuru meyveleri çeşitlendiriyorum, ekmeği daha az tüketiyorum hergün mutlaka yoğurt yemeye çalışıyorum bazen sabahları süt içiyorum. Çok fazla kaçamak yapmamaya çalışıyorum bazen öğle yemeğindede sebze yemeği yiyorum. Günlük 10 bin atıyorum ortalama. Bazen 14bini de buluyor. Amacım az kilo alayım ama bebek sağlıklı olsunHiç vermedim ama tartılmadımda 4 yada 5 kilo aldım şu anda 16 haftaligiz size verilen diyet listesinde neler var bir günde mesela örnek liste atar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?