- 1 Şubat 2022
- 72
- 58
- 8
- 27
Ara öğün çok az değil mi en az 2 3 tane olması lazımGenel olarak bu tarz canım ben kuru meyveleri çeşitlendiriyorum, ekmeği daha az tüketiyorum hergün mutlaka yoğurt yemeye çalışıyorum bazen sabahları süt içiyorum. Çok fazla kaçamak yapmamaya çalışıyorum bazen öğle yemeğindede sebze yemeği yiyorum. Günlük 10 bin atıyorum ortalama. Bazen 14bini de buluyor. Amacım az kilo alayım ama bebek sağlıklı olsun
Çok güzel bir isimerkek olursa kesinlikle Alparslan( baba terörü)
Çok haklısınız valla , benimde çok kaygılı sitresli geçiyor , gergin dua ediyorum sağlıkla gelsin diye zamanında gelsin diye , çok haklısınız valla bende 5 aydan heralde başlarım ufak tefek almayaKuzum 8 aya kadar beklemek çok uzun bence ağırlaşmış olunca da alışveriş zor artı bir kerede almak bütçeye de sıkıntı. Allah korusun bir şey olsa birşey almadığın için üzülmeyecek misin? Yine üzüleceksin. Kimseyi dinleme boşver içincen almak gelirse al, onu düşünüp birde ona stres olma. Zaten hamilelik yeteri kadar endişeli bir dönem
Doktor mu önermişti kendin mi aldın pazartesi randevumuz var tekrar geçmezse entorogermina vereyim sana dedi ama bakalım başka ne der. Cunku afedersiniz baya baya sıkıyorum kendimi yapabilmek için2 hafta önce ben aşırı şikayetçiydim duphalac şurup aldık eczaneden adedersin 2 saat sürmedi lavaboya çıkmam 1 kez tek içtim şurubu
Yok bayağı araştırdım doktora gitmeden eczacının tavsiyesiyle aldık doktorlarda genel olarak tavsiye ediyormuş zaten hiçbir sorun olmadıDoktor mu önermişti kendin mi aldın pazartesi randevumuz var tekrar geçmezse entorogermina vereyim sana dedi ama bakalım başka ne der. Cunku afedersiniz baya baya sıkıyorum kendimi yapabilmek için
Tesekkur ederim ,ben pazartesi sorup ona gore alayim.Yok bayağı araştırdım doktora gitmeden eczacının tavsiyesiyle aldık doktorlarda genel olarak tavsiye ediyormuş zaten hiçbir sorun olmadı
Rica ederimTesekkur ederim ,ben pazartesi sorup ona gore alayim.
Ben acıktığım için öğle ile akşam arası meyve yiyorumAra öğün çok az değil mi en az 2 3 tane olması lazım
amin inşallah hepimizinÇok güzel bir isimsağlıkla gelsin
Benimde 15 gün var 17 haftalık olucam o zaman inşallah zaman çabuk geçer de öğreniriz bir an önceBenim 10 gün var inşallahgösterirse bebiş, benimle beraber kim kaldı ses versin
MaşallahArkadaşlar çok şükür bebeğim iyi. Haftasının şartlarını yerine getirmiş. Öyle çok uzun bakmadı 15 dk filan sürdü sanırım asıl hafta 23 olduğu zaman bakılacağından öyle çok sürmedi. Sıpa eliyle yüzünü de kapatmışş göstermiyor çok hareketliydi amabenden tavsiye kesinlikle ultrasondan önce çikolata yiyin
Ilık su iç sıcak bal ve süt iç , hafifletir diye düşünüyorum belki boğazın kuruyor o yüzdenAranızda çok fazla öksürük tutan var mı ya ben çok kötü öksürüyorum ve doktor normal dedi neler yaptınız bu süreçte
Şimdi foruma girdim bunu yazicaktim, öyle böyle değil felaket bir öksürük hiçbir şey fayda etmiyo, zencefil bal pekmez nevarsa denedim akşamları çok daha şiddetleniyor, ne yapicam nasıl geçicek hiç bilmiyorumAranızda çok fazla öksürük tutan var mı ya ben çok kötü öksürüyorum ve doktor normal dedi neler yaptınız bu süreçte
Canim benim belli "Bilge " olucak prensesin ismiKızlaar Bebiş isimleri kesin olanlar varsa isimleri tabloya ekleyelim. Diğer arkadaşlada da fikir olur.
Benim doktorum bir ilaç vermişti bitkisel bir şurup bana çok iyi geldi kullanmak isterseniz ismini vereyimŞimdi foruma girdim bunu yazicaktim, öyle böyle değil felaket bir öksürük hiçbir şey fayda etmiyo, zencefil bal pekmez nevarsa denedim akşamları çok daha şiddetleniyor, ne yapicam nasıl geçicek hiç bilmiyorumilaçta vermiyo doktor
Benim doktorum bir şurup yazdı araştırıp eczaneye de sorabilirsiniz tavsiye ederim ben kullandım bana iyi geldiAranızda çok fazla öksürük tutan var mı ya ben çok kötü öksürüyorum ve doktor normal dedi neler yaptınız bu süreçte
Ben yurtdışındayim valla keşke olsa imkanım alırdım hemen, çok zor gerçektenBenim doktorum bir ilaç vermişti bitkisel bir şurup bana çok iyi geldi kullanmak isterseniz ismini vereyim
Sıvı alımı beslenme falan cok önemli ben tutmayı düşünmüyorum Allah affetsin borç yaparım nasip olursa emzirme döneminden sonra tutarım.kızlar ramazan ayı geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz ya da dr uyla bu konuda konuşan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?