2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ara öğün çok az değil mi en az 2 3 tane olması lazım

Çok haklısınız valla , benimde çok kaygılı sitresli geçiyor , gergin dua ediyorum sağlıkla gelsin diye zamanında gelsin diye , çok haklısınız valla bende 5 aydan heralde başlarım ufak tefek almaya bi anda o kadar şey almak gerçekten bütçeye ağır gelir , hastane masraflarıda eklenirse

2 hafta önce ben aşırı şikayetçiydim duphalac şurup aldık eczaneden adedersin 2 saat sürmedi lavaboya çıkmam 1 kez tek içtim şurubu
Doktor mu önermişti kendin mi aldın pazartesi randevumuz var tekrar geçmezse entorogermina vereyim sana dedi ama bakalım başka ne der. Cunku afedersiniz baya baya sıkıyorum kendimi yapabilmek için

Doktor mu önermişti kendin mi aldın pazartesi randevumuz var tekrar geçmezse entorogermina vereyim sana dedi ama bakalım başka ne der. Cunku afedersiniz baya baya sıkıyorum kendimi yapabilmek için
Yok bayağı araştırdım doktora gitmeden eczacının tavsiyesiyle aldık doktorlarda genel olarak tavsiye ediyormuş zaten hiçbir sorun olmadı

Maşallah

Aranızda çok fazla öksürük tutan var mı ya ben çok kötü öksürüyorum ve doktor normal dedi neler yaptınız bu süreçte
Şimdi foruma girdim bunu yazicaktim, öyle böyle değil felaket bir öksürük hiçbir şey fayda etmiyo, zencefil bal pekmez nevarsa denedim akşamları çok daha şiddetleniyor, ne yapicam nasıl geçicek hiç bilmiyorum ilaçta vermiyo doktor

Benim doktorum bir ilaç vermişti bitkisel bir şurup bana çok iyi geldi kullanmak isterseniz ismini vereyim

Aranızda çok fazla öksürük tutan var mı ya ben çok kötü öksürüyorum ve doktor normal dedi neler yaptınız bu süreçte
Benim doktorum bir şurup yazdı araştırıp eczaneye de sorabilirsiniz tavsiye ederim ben kullandım bana iyi geldi

Eklentiler

• 67F6C129-0081-4DE4-9FFF-D38EC3657C42.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…