- 7 Mart 2021
- 338
- 524
- 53
- 37
Ben de 2 kere kız gördüm eşim de kız gördü... Bizim bebiş kızmış :) Belki sizinki de tutar :)Teşekkür ederim kızlar ben de 3 kere rüya gördüm hepsinde erkekti bakalım hayırlısı
Canım bu değerler baz alınıyor birde bildiğim kadarıyla ense kalınlığı haftası ve anne yaşı göz önünde bulundurularak bir istatistik yapılıyor. Benimde e nabızda sonucum böyle görünüyordu ama hastaneden sonucu talep edebilirsin bende talep etmiştim istatistiksel raporu o zaman aldımGünaydın kızlar. Pazartesi günü ikili tarama yapıldı. Burun kemiği oluşmuş ve ense kalınlığı normal dedi doktor. Kan testi sonucuna göre arayacağım dedi. Kan sonucu görünüyor e nabızda ama hiç anlayamadım. Risk oranı görmek gerekiyor sanıyordum ama bende değerler var. Bu değerler orana nasıl dönüşüyor biliyor musunuz? Doktorum arayacaktır ama merak ettiğim için size danışmak istedim
Bende o gün rüyamda erkek gördüm ama çok net gördüm yüzüne kadarBen de 2 kere kız gördüm eşim de kız gördü... Bizim bebiş kızmış :) Belki sizinki de tutar :)
Hmm..anladım çok teşekkür ederimCanım bu değerler baz alınıyor birde bildiğim kadarıyla ense kalınlığı haftası ve anne yaşı göz önünde bulundurularak bir istatistik yapılıyor. Benimde e nabızda sonucum böyle görünüyordu ama hastaneden sonucu talep edebilirsin bende talep etmiştim istatistiksel raporu o zaman aldım
Doktorum da aç karnına kuru incir kayısı yiyip üzerine çay sıcaklığında şu icmemi söyledi ama iste 1 kez fayda etti sonra etmedi banaKabizliga ben cozumu sicak su icerek buldum ,kaysi yada incir yemek istersen hemen cozulur,ben demlige suyu koyuyorum kayniyor sonra su bardagina dokuyorum icinede 3 ile 4 adet karanfil atiyorum agzimi yakmqyqcak hale gelince iciyorum 3 bardak kadar hem su icmis oluyorum hemde kronik kavizligima sifa oldu cok sukur lutfen deneyin.
Şahsen ben başa çıkmıyorumHanimlar halsizlikle nasil başa çikiyorsunuz. Kılımı kıpırdatacak halim yok
Valla işte esneye esneye çalışıyorumHanimlar halsizlikle nasil başa çikiyorsunuz. Kılımı kıpırdatacak halim yok
Kuru incirleri 4e filan kesip bir kavanoza koy, üzerine zeytinyağı ekle öyle beklesin. Sabahları bir iki tane ye.. (miden alırsa tabi) arkadaşım hamileliğinde çok kabızlık çekti doktoru bunu vermişti. Bende yaptım ara ara yiyorum. Ama direk bir kabızlık şikayetim yok benim o yüzden işe yaradı diyemem. Zaten benim dönem dönem oluyor.. birde sabahları yoğurt içine armut rendeliyordu o çok işe yarıyor demişti.Merhaba tatlıs anneler15 haftalik gebeyim. Kabizlik var bay bi. Doktoruma sordum sabah aç karnına kuru kayısı ye dedi ama o da direkt seker sabah sabah aç karna. Başka önerileriniz var mi bu kabizlik için.
Allah yardim etsin, hele çalişanlaraValla işte esneye esneye çalışıyorumözellikle akşamüstü
Bende mutfak disinda bi is yapmiyorum. Bazen elim ayağim kalkmiyor, iki seksen yatiyorum.sonra mecbir kalkiyorum bu kezde enerji patlamasi yasiyorum, dünya kadar iş yapiyorumŞahsen ben başa çıkmıyorumyatıyorum dinleniyorum yormuyorum kendimi. İlaçlar da yapabilir, genel olarak hormonlar zaten uyku da yapan, halsizlikte. Sağlıklı olsunlarda
Tiroitin normal degerlerde defil mi bak o da kabizlik eder, bende hasimato var 6 yila yakin kabizlik yasiyorum akupunktur noktalarini ogrendim aksamlari yapiyordum sabah ilk is lavaboga gitmek oluyordu simdi de sicak su iciyorum sabah ve aksam 3 bardak faydasini gordum elhamdulillah 1 bardak yetmez 3 olacakDoktorum da aç karnına kuru incir kayısı yiyip üzerine çay sıcaklığında şu icmemi söyledi ama iste 1 kez fayda etti sonra etmedi bana
Aaa net belli olur senin bencebende haftaya gidicem bakalım 15+ lar olacağım
Anaaa kız siz niye bu kadar geç öğrenmek zorunda kaldınız bebiş mi göstermediBenimde 15 gün var 17 haftalık olucam o zaman inşallah zaman çabuk geçer de öğreniriz bir an önce
Ben henüz kilo alamadım canım aldığımı verdim, ama biraz kilolu gebe kaldım kendi ortalamama göre, oh iyi yapmışsın ben olsam bende aynısını yapardım gider öğrenirdimBende bugün öğrenebilirim devlet hastanesi söylemedi bugün özele gittim öğrendim bizde erkekmişiz ya hiç belli olmuyor ben 13 haftada hareket değil ama yerini kaydığını falan hep hissediyorum hareketlerini belirgin olmasa da az az hissediyorum şu an 16 haftalık olduk bazı şeyleri yeyince daha çok hissediyorsunuz ilk gebeliğim bu arada kilo alanlar ne kadar aldı acaba
Canım vicdanen tutmak istiyorum hiç değilse başında ortasinda sonunda, ama benim yüzümden de bebeğime zarar gelsin istemiyorum. Onun gelişimi de çok önemli, o yüzden tutmayacağim hepsini, bir de ben acıkınca resmen titreme geliyor birden acıkıyorum halsizlesiyorum bu da beni vazgeçirdi. Sen ne düşünüyorsun? Yine doktora bı sorarım fikri nekızlar ramazan ayı geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz ya da dr uyla bu konuda konuşan var mı ?
Canım 16 dan sonra geçer inşallah bulantı insanı hayattan soğutuyor gerçektenKızlar ben napcam bilmiyorum 15 haftanın içindeyim bugün iki kere kustum sabah içtiğim ilaçlar bile çıkıyo napcam ben ya bu ne zaman geçicek bilmiyorum ve canımı çok sıkıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?