2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar. Pazartesi günü ikili tarama yapıldı. Burun kemiği oluşmuş ve ense kalınlığı normal dedi doktor. Kan testi sonucuna göre arayacağım dedi. Kan sonucu görünüyor e nabızda ama hiç anlayamadım. Risk oranı görmek gerekiyor sanıyordum ama bende değerler var. Bu değerler orana nasıl dönüşüyor biliyor musunuz? Doktorum arayacaktır ama merak ettiğim için size danışmak istedim

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-17-11-46-40-547_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar ben napcam bilmiyorum 15 haftanın içindeyim bugün iki kere kustum sabah içtiğim ilaçlar bile çıkıyo napcam ben ya bu ne zaman geçicek bilmiyorum ve canımı çok sıkıyor artık

Oğlumda rüyamda kız görmüştüm, bu sefer ilk erkek sonra kız gördüm. Cinsiyeti ne olacak acaba

Canım bu değerler baz alınıyor birde bildiğim kadarıyla ense kalınlığı haftası ve anne yaşı göz önünde bulundurularak bir istatistik yapılıyor. Benimde e nabızda sonucum böyle görünüyordu ama hastaneden sonucu talep edebilirsin bende talep etmiştim istatistiksel raporu o zaman aldım

Hmm..anladım çok teşekkür ederim hastaneyi arayayım o zaman. İnşallah düşüktür risk.

Doktorum da aç karnına kuru incir kayısı yiyip üzerine çay sıcaklığında şu icmemi söyledi ama iste 1 kez fayda etti sonra etmedi bana

Hanimlar halsizlikle nasil başa çikiyorsunuz. Kılımı kıpırdatacak halim yok
Şahsen ben başa çıkmıyorum yatıyorum dinleniyorum yormuyorum kendimi. İlaçlar da yapabilir, genel olarak hormonlar zaten uyku da yapan, halsizlikte. Sağlıklı olsunlarda

Merhaba tatlıs anneler 15 haftalik gebeyim. Kabizlik var bay bi. Doktoruma sordum sabah aç karnına kuru kayısı ye dedi ama o da direkt seker sabah sabah aç karna. Başka önerileriniz var mi bu kabizlik için.
Kuru incirleri 4e filan kesip bir kavanoza koy, üzerine zeytinyağı ekle öyle beklesin. Sabahları bir iki tane ye.. (miden alırsa tabi) arkadaşım hamileliğinde çok kabızlık çekti doktoru bunu vermişti. Bende yaptım ara ara yiyorum. Ama direk bir kabızlık şikayetim yok benim o yüzden işe yaradı diyemem. Zaten benim dönem dönem oluyor.. birde sabahları yoğurt içine armut rendeliyordu o çok işe yarıyor demişti.

Şahsen ben başa çıkmıyorum yatıyorum dinleniyorum yormuyorum kendimi. İlaçlar da yapabilir, genel olarak hormonlar zaten uyku da yapan, halsizlikte. Sağlıklı olsunlarda
Bende mutfak disinda bi is yapmiyorum. Bazen elim ayağim kalkmiyor, iki seksen yatiyorum.sonra mecbir kalkiyorum bu kezde enerji patlamasi yasiyorum, dünya kadar iş yapiyorum

Doktorum da aç karnına kuru incir kayısı yiyip üzerine çay sıcaklığında şu icmemi söyledi ama iste 1 kez fayda etti sonra etmedi bana
Tiroitin normal degerlerde defil mi bak o da kabizlik eder, bende hasimato var 6 yila yakin kabizlik yasiyorum akupunktur noktalarini ogrendim aksamlari yapiyordum sabah ilk is lavaboga gitmek oluyordu simdi de sicak su iciyorum sabah ve aksam 3 bardak faydasini gordum elhamdulillah 1 bardak yetmez 3 olacak

Benimde 15 gün var 17 haftalık olucam o zaman inşallah zaman çabuk geçer de öğreniriz bir an önce
Anaaa kız siz niye bu kadar geç öğrenmek zorunda kaldınız bebiş mi göstermedi ben çat diye çatlamıştım

Ben henüz kilo alamadım canım aldığımı verdim, ama biraz kilolu gebe kaldım kendi ortalamama göre, oh iyi yapmışsın ben olsam bende aynısını yapardım gider öğrenirdim sen aldın mı kilo?

kızlar ramazan ayı geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz ya da dr uyla bu konuda konuşan var mı ?
Canım vicdanen tutmak istiyorum hiç değilse başında ortasinda sonunda, ama benim yüzümden de bebeğime zarar gelsin istemiyorum. Onun gelişimi de çok önemli, o yüzden tutmayacağim hepsini, bir de ben acıkınca resmen titreme geliyor birden acıkıyorum halsizlesiyorum bu da beni vazgeçirdi. Sen ne düşünüyorsun? Yine doktora bı sorarım fikri ne

Kızlar ben napcam bilmiyorum 15 haftanın içindeyim bugün iki kere kustum sabah içtiğim ilaçlar bile çıkıyo napcam ben ya bu ne zaman geçicek bilmiyorum ve canımı çok sıkıyor artık
Canım 16 dan sonra geçer inşallah bulantı insanı hayattan soğutuyor gerçekten Allah yardımcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…