- 1 Şubat 2022
- 72
- 58
- 8
- 27
Ben dün sordum doktoruma şey dedi insanlar yenidoğan bebekler o kadar 7 8 gün aç kaldıonlari koruyan rabbim 10 saatte mi korumayacak ben izin veriyorum tutmak istiyorsan bende istiyordum zaten tutacağım iftardan sonra yeteri kadar beslenirsek sorun olmaz diye düşünüyorum emin olun gelişimi etkilenmez rabbime emanet çünkü o besler ben böyle düşünüyorumkızlar ramazan ayı geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz ya da dr uyla bu konuda konuşan var mı ?
Teşekkür ederim araştırıp deneyeceğimBenim doktorum bir şurup yazdı araştırıp eczaneye de sorabilirsiniz tavsiye ederim ben kullandım bana iyi geldi
Doktorumla henüz konuşmadım ama eğer kendimi iyi hissedersem denemek isterim.kızlar ramazan ayı geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz ya da dr uyla bu konuda konuşan var mı ?
yok canım o dönem gittik sağlıklı mı emin olmak için 2 tane perinatologa. Şimdilik normal doktora devam.. Detaylı haftasında gideceğiz sadeceAhahah bıcırık yaaevet canım erkek. İlk benmkinin cinsiyeti belli olmuştu sanırım. Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Sana artık hep perinatolog mu bakacak canım
Tuzlu gargara yap belki iyi gelirŞimdi foruma girdim bunu yazicaktim, öyle böyle değil felaket bir öksürük hiçbir şey fayda etmiyo, zencefil bal pekmez nevarsa denedim akşamları çok daha şiddetleniyor, ne yapicam nasıl geçicek hiç bilmiyorumilaçta vermiyo doktor
Bildiğim kadarıyla hamilelere ve süt veren anneye zorunlu değil , ben şahsen tutman bu dönem bol su tüketmemiz enfeksiyona yakalanmamak açısından çok önemli o yüzden ben tutmamkızlar ramazan ayı geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz ya da dr uyla bu konuda konuşan var mı ?
inşallah öyle olur bende tutmak istiyorum açıkçası, rabbim korusun O'na emanetBen dün sordum doktoruma şey dedi insanlar yenidoğan bebekler o kadar 7 8 gün aç kaldıonlari koruyan rabbim 10 saatte mi korumayacak ben izin veriyorum tutmak istiyorsan bende istiyordum zaten tutacağım iftardan sonra yeteri kadar beslenirsek sorun olmaz diye düşünüyorum emin olun gelişimi etkilenmez rabbime emanet çünkü o besler ben böyle düşünüyorum
Sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3219235
Kızlar günaydın. Bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaymışBüyümüş ve hareket ediyordu. 2 düşükten sonra bu görüntüyü görmek beni çok mutlu etti. İnşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız. Heyecandan cinsiyet sormayı unutmuşuz anlayan tahmini olan var mı? 11+4 görünüyor.
Çıkıntısı hafif yukarıya doğru baktığı için tahminim erkek ama emin değilim tabii. Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsunEki Görüntüle 3219235
Kızlar günaydın. Bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaymışBüyümüş ve hareket ediyordu. 2 düşükten sonra bu görüntüyü görmek beni çok mutlu etti. İnşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız. Heyecandan cinsiyet sormayı unutmuşuz anlayan tahmini olan var mı? 11+4 görünüyor.
Ben de erkek gibi hissettim canınEki Görüntüle 3219235
Kabizliga ben cozumu sicak su icerek buldum ,kaysi yada incir yemek istersen hemen cozulur,ben demlige suyu koyuyorum kayniyor sonra su bardagina dokuyorum icinede 3 ile 4 adet karanfil atiyorum agzimi yakmqyqcak hale gelince iciyorum 3 bardak kadar hem su icmis oluyorum hemde kronik kavizligima sifa oldu cok sukur lutfen deneyin.Merhaba tatlıs anneler15 haftalik gebeyim. Kabizlik var bay bi. Doktoruma sordum sabah aç karnına kuru kayısı ye dedi ama o da direkt seker sabah sabah aç karna. Başka önerileriniz var mi bu kabizlik için.
Sanırım öyle bekleyeceğiz artık. TeşekkürlerSağlıkla gelsindaha çok erken cinsiyet için biraz daha beklemeniz gerekiyor
Teşekkür ederim sağlıklı olsun da çok önemli değil aslında ama insan yine de merak ediyorÇıkıntısı hafif yukarıya doğru baktığı için tahminim erkek ama emin değilim tabii. Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun
Bana da erkek gibi geldiEki Görüntüle 3219235
Ben de erkek gibi hissettim canın
Teşekkür ederim kızlar ben de 3 kere rüya gördüm hepsinde erkekti bakalım hayırlısıBana da erkek gibi geldisağlıklı olsun inşallah
Canım benim doktorum kendini deneyebilirsin dedi ama suyunu güzel alman şart dedi tansiyonun düşmemeli dedi şekerin ani çıkıp yükselmesi sıkıntı olur dedi ama kimi gebelerde sıkıntı olmayabiliyor dedi ben de karar veremedim açıkçası eşim de istemiyor gün içinde zaten çalışıyorum bende sanırım tutmayacağımkızlar ramazan ayı geliyor oruç tutmayı düşünüyor musunuz ya da dr uyla bu konuda konuşan var mı ?
Erkek gibi hissettim benEki Görüntüle 3219235
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?