2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ne yiyince hissediyorsunuz acaba biz de onları yiyelim. Ben dinliyorum dinliyorum yok hiç hissetmiyorum valla ya

Anaaa kız siz niye bu kadar geç öğrenmek zorunda kaldınız bebiş mi göstermedi ben çat diye çatlamıştım
Çatlamak üzereyim zaten iki hafta önce gittim doktora o zaman 13 haftalıktı söylemedi doktor sordum ayın 25 inden sonra gel o zaman kesin söylerim dedi işte ayın birinde gidicem Allah nasip ederse çok merak ediyorum artık ya şuan 15+2

Aaa net belli olur senin bence sen ne hissediyorsun
hiçbir şey bilmiyorum hiç tahminim yok bi tık erkeğe yakınım sadece oda şöyle başlarda kız olmasını çok istiyordum o istek bir anda gitti bende sanki erkek olursa haksızlık olacakmış gibi o yüzden sanki bi tık erkeğe yakınım

bende aynı şekilde 30 da 30 olmasa da gün aşırı ya da 2 3 gün tutup bir gün ara vererek tutmak istiyorum tabiki sıvı alımına çok dikkat ederek ve gerekli besinleri alarak, kız kardeşim diyor ki iftarda istediğin gibi yiyemiyorsun su bile içemiyor insan o yüzden tutma diyo eşimde istemiyor, bende haftaya muayenem var dr a soracağım o ne derse ona göre hareket edeceğim , asla bu yüzden zarar gelsin istemem çok şükür Rabbimiz zorluk değil kolaylık bahşetmiş daha sonra kaza da edebiliriz ama o ayın maneviyatı farklı tutup kendimi deneyeceğim bakalım zorlanırsam yine bırakırım

Maalesef bende senin gibi oluyorum acıkınca birden elim ayağım titremeye başlıyor bayılacak gibi oluyorum

Hangi doktora gidiyorsunuz Antalya’da? Aynı şehirdeyiz
Memleketim Antalya yaşadığımız şehir Konya. Takibi 2 doktorla devam ettiriyoruz. Doğum büyük ihtimalle Antalya’da olacak Ali Fuat Şengöre gidiyorum. Sizin doktorunuz kim?

Maalesef bende senin gibi oluyorum acıkınca birden elim ayağım titremeye başlıyor bayılacak gibi oluyorum
Evet canım bunuda sorucam doktora niye böyle oluyoruz diye, kan şekeri vs baksınlar zaten hamilelere az az sık yiyin derler ama bilmiyorum. Senim nick i görünce de aklıma kıbrıs tatlisı geliyor zaten ama nedeeen bunu yaptın

Kızlar bu benim 3. Gebeliğim ve bebeğim 11 haftayı bitirdi, dün gece sessiz hiç kıpırdamadan otururken karnımda bi çok ufak hareket hissettim, aynısı bugün öğlen de oldu, hayal gücüm mü gelişmiş yoksa hissettim mi, kız bağırsak hareketi falanmıydı yoksa

Canım senin ikinci hamileliğindi yanlış hatırlamıyorsam. Sen bizden tecrübelisin önceki hamileliğindeki hareketle aynı mıydı? Ben de çok merak ediyorum nasıl bir şey acaba hareket başladığında bunun bebeğime ait olduğunu bilebilecek miyim

Göbekten progestan ya da oksapar yapan arkadaşlar... Benim göbek çevremde iç kisimda sertlikler hala duruyor. Progestani biraktim ama hala göbek oksapar yapiyorum.. o sertlikler şişlikler nasil geçer??

Göbekten progestan ya da oksapar yapan arkadaşlar... Benim göbek çevremde iç kisimda sertlikler hala duruyor. Progestani biraktim ama hala göbek oksapar yapiyorum.. o sertlikler şişlikler nasil geçer??
oksaparı nasıl yapıyorsunuz? 3 aydır kullanıyorum bende şişlik yok progestan yapar ama , oksaparı da havasını alın ve çok yavaş enjekte edin

Progestan yağlı bir iğne olduğu için sertlik yaparmış banada hemşire söylemişti.
Ben kalçadan vurunuyordum. Bu sertliklerik dağılması için kabak lifi ile banyoda masaj yap demişti. Göbek bölgen için bir çatlak kremi gibi bir şey kullanarak masaj yapıp sertliğin dağılmasına yardımcı olabilirsin bence. Ama sen yinede bir dr görüşü alabiliyorsan daha iyi olur.

Kıbrıs tatlısı ne ki ??? Ben şimdiye kadar burda özel bi tatlı yemedim , bilmem başka isim aklıma gelmedi ki ne koysam diye düşündüm en son Kıbrıs koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…