Ne yiyince hissediyorsunuz acaba biz de onları yiyelim. Ben dinliyorum dinliyorum yok hiç hissetmiyorum valla yaBende bugün öğrenebilirim devlet hastanesi söylemedi bugün özele gittim öğrendim bizde erkekmişiz ya hiç belli olmuyor ben 13 haftada hareket değil ama yerini kaydığını falan hep hissediyorum hareketlerini belirgin olmasa da az az hissediyorum şu an 16 haftalık olduk bazı şeyleri yeyince daha çok hissediyorsunuz ilk gebeliğim bu arada kilo alanlar ne kadar aldı acaba
Çatlamak üzereyim zatenAnaaa kız siz niye bu kadar geç öğrenmek zorunda kaldınız bebiş mi göstermediben çat diye çatlamıştım
hiçbir şeyAaa net belli olur senin bencesen ne hissediyorsun
bende aynı şekilde 30 da 30 olmasa da gün aşırı ya da 2 3 gün tutup bir gün ara vererek tutmak istiyorum tabiki sıvı alımına çok dikkat ederek ve gerekli besinleri alarak, kız kardeşim diyor ki iftarda istediğin gibi yiyemiyorsun su bile içemiyor insan o yüzden tutma diyo eşimde istemiyor, bende haftaya muayenem var dr a soracağım o ne derse ona göre hareket edeceğim , asla bu yüzden zarar gelsin istemem çok şükür Rabbimiz zorluk değil kolaylık bahşetmiş daha sonra kaza da edebiliriz ama o ayın maneviyatı farklıCanım vicdanen tutmak istiyorum hiç değilse başında ortasinda sonunda, ama benim yüzümden de bebeğime zarar gelsin istemiyorum. Onun gelişimi de çok önemli, o yüzden tutmayacağim hepsini, bir de ben acıkınca resmen titreme geliyor birden acıkıyorum halsizlesiyorum bu da beni vazgeçirdi. Sen ne düşünüyorsun? Yine doktora bı sorarım fikri ne
ben 3 defa erkek 1 defa kız gördüm bakalım kim galip gelecekBen de rüyamda erkek bebek gördüm ama kabul etmedim bu benim değil ki benim kızım var diyordum
Hiç başa çıkma uyu bu kadar basitHanimlar halsizlikle nasil başa çikiyorsunuz. Kılımı kıpırdatacak halim yok
Sağlıcakla gelsin kız olur belkiben 3 defa erkek 1 defa kız gördüm bakalım kim galip gelecek
Maalesef bende senin gibi oluyorum acıkınca birden elim ayağım titremeye başlıyor bayılacak gibi oluyorumCanım vicdanen tutmak istiyorum hiç değilse başında ortasinda sonunda, ama benim yüzümden de bebeğime zarar gelsin istemiyorum. Onun gelişimi de çok önemli, o yüzden tutmayacağim hepsini, bir de ben acıkınca resmen titreme geliyor birden acıkıyorum halsizlesiyorum bu da beni vazgeçirdi. Sen ne düşünüyorsun? Yine doktora bı sorarım fikri ne
Hangi doktora gidiyorsunuz Antalya’da? Aynı şehirdeyizNewMamaa canım tabloya beni de ekleyebilirsin.
Yaş 27
1. Çocuk
Sat 27.12.2022
Tahmini doğum 03.10.2023
Antalya
Cinsiyet henüz belli değil
evet senin biraz erken olabilir, bende haftaya gidecem ayy çok heyecanlıSağlıcakla gelsin kız olur belkiBakalım ne çıkacak bir hafta sonra doktora gidicem ama söylemez büyük ihtimal
Memleketim Antalya yaşadığımız şehir Konya. Takibi 2 doktorla devam ettiriyoruz. Doğum büyük ihtimalle Antalya’da olacak Ali Fuat Şengöre gidiyorum. Sizin doktorunuz kim?Hangi doktora gidiyorsunuz Antalya’da? Aynı şehirdeyiz
Evet canım bunuda sorucam doktoraMaalesef bende senin gibi oluyorum acıkınca birden elim ayağım titremeye başlıyor bayılacak gibi oluyorum
Canım senin ikinci hamileliğindi yanlış hatırlamıyorsam.Kızlar bu benim 3. Gebeliğim ve bebeğim 11 haftayı bitirdi, dün gece sessiz hiç kıpırdamadan otururken karnımda bi çok ufak hareket hissettim, aynısı bugün öğlen de oldu, hayal gücüm mü gelişmişyoksa hissettim mi, kız bağırsak hareketi falanmıydı yoksa
oksaparı nasıl yapıyorsunuz? 3 aydır kullanıyorum bende şişlik yok progestan yapar ama , oksaparı da havasını alın ve çok yavaş enjekte edinGöbekten progestan ya da oksapar yapan arkadaşlar... Benim göbek çevremde iç kisimda sertlikler hala duruyor. Progestani biraktim ama hala göbek oksapar yapiyorum.. o sertlikler şişlikler nasil geçer??
Progestan yağlı bir iğne olduğu için sertlik yaparmış banada hemşire söylemişti.Göbekten progestan ya da oksapar yapan arkadaşlar... Benim göbek çevremde iç kisimda sertlikler hala duruyor. Progestani biraktim ama hala göbek oksapar yapiyorum.. o sertlikler şişlikler nasil geçer??
Kıbrıs tatlısı ne ki ??? Ben şimdiye kadar burda özel bi tatlı yemedimEvet canım bunuda sorucam doktoraniye böyle oluyoruz diye, kan şekeri vs baksınlar zaten hamilelere az az sık yiyin derler ama bilmiyorum. Senim nick i görünce de aklıma kıbrıs tatlisı geliyor zaten ama nedeeen bunu yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?