2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bağırsak hareketiyle farklı oluyor ama bende bir kere his ettim sonra his etmedim

Benim 23. Haftada bir kaybım var canım Allah kimseye yaşatmasın o yüzden bu 3. Gebeliğim bir de kızım var, yani şöyle düşündüm, rahmim incelmiş olduğu için sizlere göre daha erken mi hissettim. Böyle bir titreme gibi ufacık birşey, belki çok sessiz ve dinlediğim için hissettim kendimi bilmiyorum.

Kıbrıs tatlısı ne ki ??? Ben şimdiye kadar burda özel bi tatlı yemedim , bilmem başka isim aklıma gelmedi ki ne koysam diye düşündüm en son Kıbrıs koydum
Çok yaratıcısın maşallah aaa kıbrıs tatlısı yemedin mi bak bu üzücü hemen yap ye şekerim. Ben çok severim güzel bir pasta diyelim, vapurla bana da yolla mersindeyim

Hiç başa çıkma uyu bu kadar basit
İy
oksaparı nasıl yapıyorsunuz? 3 aydır kullanıyorum bende şişlik yok progestan yapar ama , oksaparı da havasını alın ve çok yavaş enjekte edin
Oksapari yaparken havasini almiyorum çünkü ilaci enjekte ettikten sonra icinde hava kaliyor, hava gelince enjektörü çikariyorum.. hiç gerek duymadim havasini almaya.. progestan yapabilir evet ama biraktim bi haftadir, sislik sertlik ne zaman gececek acaba. Orda ki emilim ne zaman gerceklesecek acaba

Hindistan cevizi yaği kullaniyorum, her uygulamamda oraya masaj yapiyorum

Çok yaratıcısın maşallah aaa kıbrıs tatlısı yemedin mi bak bu üzücü hemen yap ye şekerim. Ben çok severim güzel bir pasta diyelim, vapurla bana da yolla mersindeyim
Yerimden kalka bilseydim yollardım sana evet çok yaratıcı olmuş çok merak ettim şimdi Kıbrıs tatlısını , 4 senedir burdayım ama bilmiyorum

belirli bi tarih vermek zor ama 2 3 haftaya kadar geçmiş olur, ben kalçadan yapıyordum oda aynı şekilde beze yapmıştı ve 2 3 haftada geçti

Bende ilk gebeliğim de aynı şeyi yaşamıştım sağlıklı değilmiş meğerse kürtaj materyallerini genetiğe yollamıştık kromozom bozukluğu çıkmıştı çok ağlamıştım ama vardır bundada bir hayır demiştim. Sonra kızım doğdu oda özel gereksinimli bir çocuk kalp ameliyatı oldu şimdide lösemi tedavisi görüyor herşeyin başı sağlık evet insan çok üzülüyor kürtaj olunca ona diyecek söz yaşama küsmüştüm resmen ben. Rabbim tekrardan sağlıkla nasip etsin sizede

Çok zor bu süreç benim için hergün ağlıyorum ben ona çok alışmıştım ve aniden kürtajda buldum kendimi çok zor allah kimsenin başına bu acıyı vermesin inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi gebelik yaşarım çok teşekkğr ederim güzel dileklerin için

Kızlar ıhlamur içmek sakıncalı mı acaba sallama çay olarak verdiler burda içsem mi biraz kırgınlık var vücudumda parol da içtim ama korkuyorum biliyorsunuz kızımla hala hastanedeyiz burada hasta olmamak mucize gibi odamızdan hiç çıkmıyoruz maske de takıyorum ama sadece benim takmamla olmuyor

Yerimden kalka bilseydim yollardım sana evet çok yaratıcı olmuş çok merak ettim şimdi Kıbrıs tatlısını , 4 senedir burdayım ama bilmiyorum
Şaka bı yana kıbrısta yapılıyor mu bilmiyorum canım yani internete yazarsan çıkar tarifi bildiğin ev pastası

Çok gemiş olsun allah acil şifalar versin

Şaka bı yana kıbrısta yapılıyor mu bilmiyorum canım yani internete yazarsan çıkar tarifi bildiğin ev pastası
evet yazdım çıktı hiç duymadım ama burda özel bi tatlı var sonra aklıma geldi değişik bişey ama kıbrıslılardan başka o Tatlıyı seveni görmedim

Geçmiş olsun valla bana kesinlikle bitki çaylarından içme dediler ama ıhlamuru bilmiyorum içme istersen

Benim doktorum ıhlamur hariç hiç bir bitki çayını içme demişti yani bir tek ıhlamura izin verdi. Ama tabi sizin yine kendi doktorunuzun söylediği daha önemli.. Geçmiş olsun..

rabbim size bağışlasın sağlık sıhhat şifa versin inşallah

evet yazdım çıktı hiç duymadım ama burda özel bi tatlı var sonra aklıma geldi değişik bişey ama kıbrıslılardan başka o Tatlıyı seveni görmedim
Haa onu bilmiyorum canım ben benim dediğim evlerde yapılan,

Bana ıhlamur ve nane limon icebilirsin demişti canım 1 bardaği geçmemek kaydıyla Rabbim şifa versin evladınıza

Canım benim başın sağolsun.Allah kızına da upuzun sağlıklı ömür versin zaten daha önce hamilelik geçirenler daha erken hissediyormuş büyük ihtimal sen doğru şeyi hissettin. Neyse az kaldı yakında daha belirgin hissedebileceğimiz günlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…