- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Canım ufak masajlarla yaydırabilirsin o bölgeyi ben kantoronla masaj yapıyordum o iyi geliyordu..Göbekten progestan ya da oksapar yapan arkadaşlar... Benim göbek çevremde iç kisimda sertlikler hala duruyor. Progestani biraktim ama hala göbek oksapar yapiyorum.. o sertlikler şişlikler nasil geçer??
Canımm başın saolsun.. sağlıkla evladını kucağına alman nasip olsun..Benim 23. Haftada bir kaybım var canım Allah kimseye yaşatmasıno yüzden bu 3. Gebeliğim bir de kızım var, yani şöyle düşündüm, rahmim incelmiş olduğu için sizlere göre daha erken mi hissettim. Böyle bir titreme gibi ufacık birşey, belki çok sessiz ve dinlediğim için hissettim kendimi bilmiyorum.
Demek ki evhamlı sürekli böyle şeyleri düşünen ve araştıran ben değilmişim , boş ver insan sadece kendini sitrese sokuyor güzel şeyler düşün , böyle şeylerin bazen hiç sebebi olmuyor bile ama oluyor inşallah hiç kimse böyle şeyler yaşamazCanımm başın saolsun.. sağlıkla evladını kucağına alman nasip olsun..
12+4 olduk dün akşam benzer bir titreşim ben de hissettim sanki içimde bir şeyler hareket etti gibi farklı değişik bir andıbelki de değildi ama güzel bir an dı
ileriki haftalarda kalp durmasının nedenleri pıhtılaşma haricinde neden acaba
Zamanla geçiyor canm yaptikca yine ufak defek kalıyor vurduğumda iyice bastırıyorum artık çok beze olmuyor benm kullanmam kesilmicek devam edicem birsktiysan geçer zamanla senindeGöbekten progestan ya da oksapar yapan arkadaşlar... Benim göbek çevremde iç kisimda sertlikler hala duruyor. Progestani biraktim ama hala göbek oksapar yapiyorum.. o sertlikler şişlikler nasil geçer??
AminnnnDemek ki evhamlı sürekli böyle şeyleri düşünen ve araştıran ben değilmişim , boş ver insan sadece kendini sitrese sokuyor güzel şeyler düşün , böyle şeylerin bazen hiç sebebi olmuyor bile ama oluyor inşallah hiç kimse böyle şeyler yaşamazve bebeğini sağ sağlim bi şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim
Aminnn , bende öyleyim sürekli saçma sapan şeyler geliyor aklıma , ama anneliğin bi tarafı da böyle olmak galiba , doğduktan sonra bile büyüse bile bu endişeler bitmeyecek hiç bir zaman, çünkü bebeğimizi canımızdan öte herşeyden daha çok seviyoruz ve onu kaybetmekten korkuyoruz , o yüzden şimdiden alıştıralım kendimizi güzel şeyler düşünmeye ki inşallah hep güzel ve sağlıklı ilerlesin her zamanAminnnnmaalesef bilinçaltımızın oyunları.. rahat sakin kalmak istiyorum ama içimde bir yerlerde hep bir korku var.. Rabbim gönüllerimize ferahlık versin
Canım ben de öyleyim öyle durumlarda hemen bebğimin doğduğunu evde pıt pıt dolaştığını hayal ediyorum hemen. O bana iyi geliyorAminnnnmaalesef bilinçaltımızın oyunları.. rahat sakin kalmak istiyorum ama içimde bir yerlerde hep bir korku var.. Rabbim gönüllerimize ferahlık versin
Aynen bende öyle yapıyorumCanım ben de öyleyim öyle durumlarda hemen bebğimin doğduğunu evde pıt pıt dolaştığını hayal ediyorum hemen. O bana iyi geliyor
Bende sadece bendemi var dedimBenim de bu durum yeni başladısizin hala devam ediyor mu
Ah evet hemen olumlu şeyler düşünüp olumsuzları uzaklaştırmakta fayda varCanım ben de öyleyim öyle durumlarda hemen bebğimin doğduğunu evde pıt pıt dolaştığını hayal ediyorum hemen. O bana iyi geliyor
Ben 13+4 üm ara ara bel ağrım oluyor bazen çok bazen hafif oluyor , normaldir , ben biraz belime masaj yaptırıyorum hafifliyor ağrısıKızlar 16+4üm bel agrim başladı kuyruk sokumunda cok erken degil mi başka agrisi olan var mi? Doktor vücudun adapte oluyor omurga sistemin dedi ama 5 kilo almışım napcam bilmiyorum66 oldum
Egzersiz yapın özellikle sırt ve bel içinKızlar 16+4üm bel agrim başladı kuyruk sokumunda cok erken degil mi başka agrisi olan var mi? Doktor vücudun adapte oluyor omurga sistemin dedi ama 5 kilo almışım napcam bilmiyorum66 oldum
Benimde kuyruk sokumunda çok oluyor bazen otururken bile ağrıyor kız bebek bekleyenlerde bu durum çok oluyormuş bizzat yaşayanlardan duydum ben oğlumda hiç yaşamamıştım ama bu kızımda baya çekiyorumKızlar 16+4üm bel agrim başladı kuyruk sokumunda cok erken degil mi başka agrisi olan var mi? Doktor vücudun adapte oluyor omurga sistemin dedi ama 5 kilo almışım napcam bilmiyorum66 oldum
Kızlar 16+4üm bel agrim başladı kuyruk sokumunda cok erken degil mi başka agrisi olan var mi? Doktor vücudun adapte oluyor omurga sistemin dedi ama 5 kilo almışım napcam bilmiyorum66 oldum
Amin amin aminCanımm başın saolsun.. sağlıkla evladını kucağına alman nasip olsun..
12+4 olduk dün akşam benzer bir titreşim ben de hissettim sanki içimde bir şeyler hareket etti gibi farklı değişik bir andıbelki de değildi ama güzel bir an dı
ileriki haftalarda kalp durmasının nedenleri pıhtılaşma haricinde neden acaba
İnşallah canım benimCanım benim başın sağolsun.Allah kızına da upuzun sağlıklı ömür versinzaten daha önce hamilelik geçirenler daha erken hissediyormuş büyük ihtimal sen doğru şeyi hissettin. Neyse az kaldı yakında daha belirgin hissedebileceğimiz günlere.
Canım çok geçmiş olsun doktorun iyi konuşmuş bebişinde iyi bir dinlen bakalım bugün hep iyi düşün dua et canım bende edeceğim her şey güzel olacak inşallahMerhaba kızlar kanamam olduhastaneye yattım bugün kalacagım sanırım çok korktum Duanıza ihtiyacım var güzel anneler bebeğim iyiymiş gördüm çok şükür hareket etti ama düşük tehdidi var dedi doktor. Yarına birşeyin kalmaz bugün hastanede yat dedi. İlaçlar serumlar veriliyor.
Allah razı olsun canım, bende duadayimCanım çok geçmiş olsun doktorun iyi konuşmuş bebişinde iyi bir dinlen bakalım bugün hep iyi düşün dua et canım bende edeceğim her şey güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?