2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canımm çok geçmiş olsun dualarımdasın hiç bir şeycik olmayacak Allah’ın izniyle önlem amaçlı yatırmışlardır dinlen güzelce canım benim haberdar et bizi de fırsat buldukça

Canım çok geçmiş olsun. Kanama sebebi belli mi ayaktamı çok kaldın? inşallah bian önce toparlanır evine dönersin dualarım seninle.

Maşallah o kadar büyüdü mü bebeğiniz. Karnınız çıktı mı hareketleri hissediyor musunuz?
Bir haftada karnım okadar büyüdü ki ben de şaştım kaldım hafta hafta resim çekiliyorum hareketlerini de sanırım hissediyorum seğirme gibi ama bagirsak hareketi de olabilir bilmiyorum bence bebis oynuyor

Geçmiş olsun insallah bir sey yoktur. Kabınızı bozmayin allahim yar ve yardımcınız olsun şifa versin

Merak etme bişey olmaz benimde iki kere çok fena kanamam oldu hastaneden çıksan bile 1 ay sadece uzanmaya çalış , kanama alanın varsa onun için geliyordur kan içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyle

Kızlar 16+4üm bel agrim başladı kuyruk sokumunda cok erken degil mi başka agrisi olan var mi? Doktor vücudun adapte oluyor omurga sistemin dedi ama 5 kilo almışım napcam bilmiyorum 66 oldum
benim bel, kasık ağrım oldu geçen beni çok korkuttu gece uyuyamadım resmen ama sabah kalktığımda geçmişti, biraz fazla ayakta kalsam direk bel ağrım başlıyor, kilo durumu ise hiç sorma annemlerde memleketteyim iyice verdim içine 6 7 kilo almışım şimdiden, eve gidince düzenli yürüyüşlerime başlicam bi çeki düzen vericem kendime

İyi akşamlar minnoş anneler,
Ben 2 gündür biraz yemeğime kekik koyuyorum. Sonradan aklıma geldi kekik çayı zararlı demişlerdi ilk haftalar için ama bu haftada koca tencere yemekte 1 çay kaşığı bile olmayan kekik bir şey yapmaz değil mi? Aşırı korku saldı bir anda beni

Allahım esirgesin güzel yavrunu sana bağışlasın dua edeceğim iyi düşün olur mu
Kızlar 16+4üm bel agrim başladı kuyruk sokumunda cok erken degil mi başka agrisi olan var mi? Doktor vücudun adapte oluyor omurga sistemin dedi ama 5 kilo almışım napcam bilmiyorum 66 oldum
Ben 2 gündür otururken, yatakta dönerken ara ara ağrı saplanması durumu yaşadım sanki anne dur yavaş ol ben artık büyüyorum der gibi. Belimde çok ayakta durup iş yaparsam ağrıyor zaten hamilelik öncesinde de yeri vardı sağolsun fırsatı kaçırmıyor.

Ara ara oluyor bel agrim benim de normalmiş carsamba kendi doktoruma kontrolüm var bakalım tekrar gidicem doktora yine sorucam ben de 20 gündür izinliyim eşimin yanındayım sürekli yiyip içip geziyoruz is falan da yapmıyorum her yere arabayla şiştim. İyiki başta 2 kilo vermişim bulantılardan diyorum ama carsamba diyetisyene de sevk isteyeceğim isteyen olursa atarım listemi.
Beni kiloda geçen olması sevindirdi birinciliginizi tebrik ediyorum

Normalmiş bel omurga sistemimiz ayarlanıyormuş suan bebek pozisyonu icin yine de cok ayakta kalmayın yormayın kendinizi miniklerimiz sürekli kendilerini hatırlatıyorlar

Canım benim çok geçmiş olsun. İğne vurdular değil mi? Dualarım seninle

Bişey olmaz inşalllah ama artık yeme o zaman

Merak etme bişey olmaz benimde iki kere çok fena kanamam oldu hastaneden çıksan bile 1 ay sadece uzanmaya çalış , kanama alanın varsa onun için geliyordur kan içini ferah tut bişey olmaz allahın izniyle
Allahım esirgesin canım sana da çok geçmis olsun kanama alanımda yoktu biliyor musun şaşırdım. Çalışıyorum kuzu, bilmiyorum doktor rapor vereceğim dedi ama

rica ederim efendim tacı hemen devredebilirim hiç sorun değil

Canımm çok geçmiş olsun dualarımdasın hiç bir şeycik olmayacak Allah’ın izniyle önlem amaçlı yatırmışlardır dinlen güzelce canım benim haberdar et bizi de fırsat buldukça
İyiyim çok şükür durdu galiba kanama peçeteye silince silik geliyor kuzu. Rabbim hepimizi korusun

Canım çok geçmiş olsun. Kanama sebebi belli mi ayaktamı çok kaldın? inşallah bian önce toparlanır evine dönersin dualarım seninle.
Haftasonu ya kuzu çalışıyorum normalde, geç uyandım normal saatinden ama herhalde çok ayakta kaldım çamaşır yemek temizlik derken. İster istemez yoruldum heralde ama yani normal hep yaptığım şeyler ama işte derler ya ilk 3 ay dikkatli ol diye. Aman siz dikkatlinolun canlar

Her şeyin fazlası zarar canım öyle bi iki kaşık baharattan bir şey olmaz.. nane için de kullanmayın diyorlar ama ben yoğurt çorbasına mantı üzerine vs koyuyorum..
mesela maydonoz da zararlı ama mercimek köftedeki azıcık maydonoz dan bir şey olmaz bence.. benim görüşüm tabi bu

Evet iğne vurdular ne olduğunu bilmiyorum ama bu durdurur dediler. Peçeteye geliyor çook silik durdu gibi, çok teşekkür ederim
Bak biz kilo alma yarışması yapıyoruz bundan sonra sana is yasak heralde ipi göğüslersin lütfen hemen toparlan sık sık ayağa kalkma lavabo icin acaba leke var mi diye bakmak icin falan tedirgin olma bebisi de tedirgin etme insallah bu son geçirdiğin kötü gün olsun

Canım benim çok geçmiş olsun dikkatli ol Bırak işlerin yarısı kalsın detaya girme temizlikte napim bende çalışıyorum en azından eve gelince çok ayakta kalmamaya çalışıyorum sağolsun eşim destek oluyor genelde ben yemek yapıyorum bulaşık onda süpürme onda napim düşüklerim var o yüzden idare ediyoruz şurada bikaç ay sizinde düşük vardı dimi öyle hatırlıyorum dikkat edin lütfen. Mesela benim doktorum en başından beri cinselliğide yasakladı oda yok hayatımızda napalım herşey bu bebişlerimiz için inşallah sağ salim kucağımıza alırız yavrularımıızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…