2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben kotlara lastikli toka takıp öyle kapatıyorum 3 toka var şuan 1 2 aya 3 tokaya çıkarım Bi ara resim atarım öyle sorun yaşamıyorum

Kızlar merhaba, cinsiyetimiz belli olduğundan beri kız ismi araştırıyorum. Güzel bir isme ihtiyacım var. Bulduklarım: Asel, Simay, Duru, Alin sizce hangisi güzel yada bana önerebileceğiniz var mı
Bizim de kızımız olcak asla isim bulamıyorum herkesin koyduğu isimleri koymak istemiyorum cok aykırı da olsun istemiyorum. Asel alın ve duru cok koyulan isimler. Anlamları cok guzel ama eşim humeyra koymak istiyordu vazgeçirdim simdi nazenin olsun diyor ben nazenin çiçek olsun diyorum ama hala arayıştayız kimse çiçek adını beğenmiyor

Son düzenleme:
Bencede Türker hatta soner'de güzel uyar
Kızlar merhaba, cinsiyetimiz belli olduğundan beri kız ismi araştırıyorum. Güzel bir isme ihtiyacım var. Bulduklarım: Asel, Simay, Duru, Alin sizce hangisi güzel yada bana önerebileceğiniz var mı
Biz kız bekliyoduk ismini Alya düşündüm çok beğenmiştim ama Erkekmiş şimdi yeni isim arayışlarına girdik

6+3 karindan

Eklentiler

• 20230329_143111.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 49
Yaa nazenin çok güzel bizde Elizan koyacağız inşaallah kız olduğu kesinleşsin de

Böyle nadir isimleri çok severim ancak taşımasıda bir yandan zor gibi bir de ben en çok dalga geçmeye müsait mi diye bakıyorum her isme kendim çok acı çektimde Türker çok oturaklı kulağada güzel geliyor

Tek tek anlamlarına baktım Simay ve Alin anlamları daha güzel ama Asel ismininde tınısı hoşuma gitti

Türker
Ayy en sevdiğim. Öyle çok isim var ki aklımda Mina, Elisa, İzel, Lena, Ada, İlkim, Mabel, Bera …
Bencede Türker hatta soner'de güzel uyar

Biz kız bekliyoduk ismini Alya düşündüm çok beğenmiştim ama Erkekmiş şimdi yeni isim arayışlarına girdik
Dora ismini çok beğeniyorum. Kızlarda da oluyor ama bana göre erkeğe daha çok yakışıyor. Eşimin Kuzey ismi çocukluk hayali olmasaydı Dora olsun isterdim. Aslan’ı da beğeniyorum

Yaa bende aşırı takıntılıyım ve hem Nazenin hem Çiçek olmasın annesi valla direk yadırgadım

Yaa bende aşırı takıntılıyım ve hem Nazenin hem Çiçek olmasın annesi valla direk yadırgadım
Ya eşim kesin eski bir isim koyacak ben de daha modern bir sey bakıyorum iki isimli olucak. Helen olsun dedim Yunan mi diyo. E dedemler göçmen Yunan sayılırız yanı yok ben karar veremicem

Ya eşim kesin eski bir isim koyacak ben de daha modern bir sey bakıyorum iki isimli olucak. Helen olsun dedim Yunan mi diyo. E dedemler göçmen Yunan sayılırız yanı yok ben karar veremicem
Keşke en baştan önünü kesebilseydik bu durumun bende beceremedim hemde annesinin ismiyle cebelleşiyorum o taraf için 10. torun olcaz kimse koymadı siz koyun ismimi dedi diye olaya bakk 2 isim koyucam senin gibi anne isminden de caydırırsam oh ne mutlu bana çalışmalarım devam ediyor

Bende nadir olmasındansa oturaklı isim olmasını çok istiyorum, eşim askeri personel olduğu için Sancak ismini çok istedi, bayrağı temsil ediyor çok ağır ve anlamlı diyor hep bir de isimlerin baskın olabilmesi için içerisinde sert ünlü olması gerekiyormuş, e bir de İzmirliyiz Alsancak var o da Sancak isminde ilgimizi çekmedi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…