- 18 Kasım 2022

- 1.035

- 2.176

- 53

- 39

Bende Türker diyorumKızlar eşim ile isim konusunda kararsız kaldık size de danışmak istedim. Eşimin adı İlker, o yüzden ben bebişin adı Türker olsun diyorum ama eşim de Sancak olsun diyor sizce hangisi daha güzel Türker mi Sancak mı
Ben kotlara lastikli toka takıp öyle kapatıyorum 3 toka var şuan 1 2 aya 3 tokaya çıkarımYemek bulaşık çamaşır yapıyorum.süpürgeyi de her gün bütün evi yapamıyorum yaptığımda bir iki oda belim ağrıyorbanyoyu da sık sık yıkayamıyorum neyseki çok kirlenmiyor 
benim de pantolonlar olmuyor düğmesi açık giyiyorum napamüstlerim bol ve uzun olduğu için sıkıntı olmuyor.ama önceki gebelikte Waikiki den almıştım gebeler için güzel üstler vardı.şimdi nasıl bilmiyorum 
Bizim de kızımız olcak asla isim bulamıyorumKızlar merhaba, cinsiyetimiz belli olduğundan beri kız ismi araştırıyorum. Güzel bir isme ihtiyacım var. Bulduklarım: Asel, Simay, Duru, Alin sizce hangisi güzel yada bana önerebileceğiniz var mı
Bencede Türker hatta soner'de güzel uyarKızlar eşim ile isim konusunda kararsız kaldık size de danışmak istedim. Eşimin adı İlker, o yüzden ben bebişin adı Türker olsun diyorum ama eşim de Sancak olsun diyor sizce hangisi daha güzel Türker mi Sancak mı
Biz kız bekliyoduk ismini Alya düşündüm çok beğenmiştim ama Erkekmiş şimdi yeni isim arayışlarına girdikKızlar merhaba, cinsiyetimiz belli olduğundan beri kız ismi araştırıyorum. Güzel bir isme ihtiyacım var. Bulduklarım: Asel, Simay, Duru, Alin sizce hangisi güzel yada bana önerebileceğiniz var mı
Duru ısmını ben çok begenıyorımKızlar merhaba, cinsiyetimiz belli olduğundan beri kız ismi araştırıyorum. Güzel bir isme ihtiyacım var. Bulduklarım: Asel, Simay, Duru, Alin sizce hangisi güzel yada bana önerebileceğiniz var mı
6+3 karindanKızlar sız bızım ekım annelerınde daha erken cınsıyet öğrenmeye başlamışsınıdr.Ben cınsıyet tahmını yapıyorum6-7-8 haftalık karından ultrason ıle , tutuyormu kısmı mechul bı grup olarak daha ogrenemmye baslmaadıgımız ıcın sızde ısteyen varsa bakabılırım :) bana öğrenınce de yazarsanız bende kendımı test edıyorum
Kız6+3 karindan
Yaa nazenin çok güzelBizim de kızımız olcak asla isim bulamıyorumherkesin koyduğu isimleri koymak istemiyorum cok aykırı da olsun istemiyorum. Asel alın ve duru cok koyulan isimler. Anlamları cok guzel ama eşim humeyra koymak istiyordu vazgeçirdim simdi nazenin olsun diyor ben nazenin çiçek olsun diyorum ama hala arayıştayız kimse çiçek adını beğenmiyor 
Böyle nadir isimleri çok severim ancak taşımasıda bir yandan zor gibi bir de ben en çok dalga geçmeye müsait mi diye bakıyorum her isme kendim çok acı çektimdeKızlar eşim ile isim konusunda kararsız kaldık size de danışmak istedim. Eşimin adı İlker, o yüzden ben bebişin adı Türker olsun diyorum ama eşim de Sancak olsun diyor sizce hangisi daha güzel Türker mi Sancak mı
Tek tek anlamlarına baktım Simay ve Alin anlamları daha güzel ama Asel ismininde tınısı hoşuma gittiKızlar merhaba, cinsiyetimiz belli olduğundan beri kız ismi araştırıyorum. Güzel bir isme ihtiyacım var. Bulduklarım: Asel, Simay, Duru, Alin sizce hangisi güzel yada bana önerebileceğiniz var mı
Şuan dünya yansa umrumda değil modundayım oturdum fındık ezmesi yedim 1 kaşıkçık şimdi sütümü içiyorumSelam kızlar nasıl gidiyo
TürkerKızlar eşim ile isim konusunda kararsız kaldık size de danışmak istedim. Eşimin adı İlker, o yüzden ben bebişin adı Türker olsun diyorum ama eşim de Sancak olsun diyor sizce hangisi daha güzel Türker mi Sancak mı
Ayy en sevdiğim. Öyle çok isim var ki aklımda Mina, Elisa, İzel, Lena, Ada, İlkim, Mabel, Bera …Kızlar merhaba, cinsiyetimiz belli olduğundan beri kız ismi araştırıyorum. Güzel bir isme ihtiyacım var. Bulduklarım: Asel, Simay, Duru, Alin sizce hangisi güzel yada bana önerebileceğiniz var mı
Dora ismini çok beğeniyorum. Kızlarda da oluyor ama bana göre erkeğe daha çok yakışıyor. Eşimin Kuzey ismi çocukluk hayali olmasaydı Dora olsun isterdim. Aslan’ı da beğeniyorumBencede Türker hatta soner'de güzel uyar
Biz kız bekliyoduk ismini Alya düşündüm çok beğenmiştim ama Erkekmiş şimdi yeni isim arayışlarına girdik
Yaa bende aşırı takıntılıyım ve hem Nazenin hem Çiçek olmasın annesi valla direk yadırgadımBizim de kızımız olcak asla isim bulamıyorumherkesin koyduğu isimleri koymak istemiyorum cok aykırı da olsun istemiyorum. Asel alın ve duru cok koyulan isimler. Anlamları cok guzel ama eşim humeyra koymak istiyordu vazgeçirdim simdi nazenin olsun diyor ben nazenin çiçek olsun diyorum ama hala arayıştayız kimse çiçek adını beğenmiyor 
Ya eşim kesin eski bir isim koyacak ben de daha modern bir sey bakıyorum iki isimli olucak. Helen olsun dedim Yunan mi diyo. E dedemler göçmen Yunan sayılırız yanıYaa bende aşırı takıntılıyım ve hem Nazenin hem Çiçek olmasın annesi valla direk yadırgadım
Keşke en baştan önünü kesebilseydik bu durumun bende beceremedim hemde annesinin ismiyle cebelleşiyorum o taraf için 10. torun olcaz kimse koymadı siz koyun ismimi dedi diye olaya bakkYa eşim kesin eski bir isim koyacak ben de daha modern bir sey bakıyorum iki isimli olucak. Helen olsun dedim Yunan mi diyo. E dedemler göçmen Yunan sayılırız yanıyok ben karar veremicem 
Bende nadir olmasındansa oturaklı isim olmasını çok istiyorum, eşim askeri personel olduğu için Sancak ismini çok istedi, bayrağı temsil ediyor çok ağır ve anlamlı diyor hepBöyle nadir isimleri çok severim ancak taşımasıda bir yandan zor gibi bir de ben en çok dalga geçmeye müsait mi diye bakıyorum her isme kendim çok acı çektimdeTürker çok oturaklı kulağada güzel geliyor 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?