2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun canım bir sıkıntı olmayacak bence içini ferah tut dinlen

O kadar haklısınız ki

Bende kabız ve şişkinlik içiyorum magnezyum diasporal çok iyi geliyor

erhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim

Tweetiy Canım son durum nedir lütfen iyi olun...
Şuan aktif kan renginde gelen bişey yok çok açık kırmızı peçeteye silince geliyor. İyiyim çok şükür, desteğiniz için çok teşekkür ediyorum
Sizleri de üzdüysem hakkınızı helal edin, bir sağlıkçıdan doğru şeyleri yaptığımızı duymak içime su serpti. Çok teşekkür ederim. Şuan aktif kırmızı renginde değil çok şükür. Doktorum 2 gün yat dinlen ben farklı bir şey yapmayacağım dedi cuma göreyim seni dedi. Uzanıyorum, dualarınıza gönülden hepimiz için amiin desteğiniz için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim bunları duymak beni bi nebze rahatlattı gerçekten. Doktorum iki gün dinlenmemi istedi, cuma günü göreyim dedi. Beni en iyi sizler anlarsınız, desteğiniz için çok teşekkür ederim
Gecmıs olsun canım ınsAllah tekrar olmaz proluton depota Nıye karşılarmış ya ben haftada bi kere oluyorum bi zararı mı var herkes bısey dıyor kime ınanacagımızı şaşırdık
Bende aynı şekilde ilk 3 ay haftada bir vuruldum. İşte hastanenin baş hekimi karşıymış sakın yazmayın falan demiş. Sonucu kesin olmayan makaleler varmış bununla ilgili ve ilk üç ay sıkıntılıymış. Bizde dedik e biz ilk üç ayda zaten çokça vurulduk. Şuan 4. Ay bitti yazın gidelim falan öyle ikna ettik. Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ediyorum, gerçekten öyle. Bazı şeyler nasip, aksi gibi evimden hastaneden çok uzakta olmak.. 18+1 deydim dün. İğneye de hastanenin baş hekimi karşıymış asistan doktorlar da söz dinliyor ve yazmıyorlardı, sebebi de ilk üç ay vurulunca doğumdan sonra sıkıntı olan makaleler varmış ama kesinlik yokmuş. Bende çokça vuruldum yani bunca yıldır uygulanan bi tedavi. Allah korusun rabbim sağlık versin inşallah. Evet şuan uzanıyorum korkudan daha kalkabileceğimi düşünmüyorum Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, daha iyiyim çok şükür. Gerçekten öyle, kader burada devreye giriyor işte ayda yılda bir çıkıp böyle şeyler yaşamak, Allah’tan bu da o yüzden ondan gelene boynumuz ince. Kendi doktoruma randevum olmadığı için gitmek için aradım, geri döndüler işte iki gün dinlenmemi cuma günü gelmemi söyledi. Bende farklı bişey yapmayacağım dedi. Bende dinleniyorum şu saatten sonra yapılabilecek şey dua etmek.. Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım bir sıkıntı olmayacak bence içini ferah tut dinlen
İnşallah, dua ediyorum yapacak başka bişeyim yok. Rabbim kimseye yaşatmasın bu korkuyu. Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Canım dualarım seninle , nasıl oldun? Allah’ın izniyle bişey olmicak bende iki kere çok feci kanama geçirdim
Çok teşekkür ediyorum inşallah rabbim bizlere bağışlasın size nasıl bi tedavi uygulandı hastanede

Canım çevremde bu iğneyi kullanıp doğum sonrası da çocuklarında ya da kendilerinde hiçbir sıkıntı olmayan insanlar var . Her kafadan bir ses çıkıyor her şey hakkında. Sen güzelce yat dinlen dualarım seninle . Bebiş biraz heyecan istemiş hepsi bu

Tweetiy hepimiz arkadaşız burda kader ortağıyız üzmek ne demek birbirimize fikir vermek destek olmak öğrenmek öğretmek için paylaşmak icin buradayız. Siz iyi olun insallah bebis de iyi olur. Bazen bazi sürprizlerle karşılaşıyoruz iyi yada kötü allahim beterinden saklasın.
Yormayın kendinizi cok kalkmayın bol su için bugun bitti sayılır persembe cuma bir gün kaldı diyebiliriz dinlenin uyuyun ilerde uyuyamayacagimiz günler icin bir iki gün acısını çıkartın

Katılıyorum size, tüp bebekte bu iğne kurtarıcı resmen. Allah korusun ona bakılırsa doğru iğneyi yanlış şekilde vururlarsa da anneye zarar mesela Dua şu an en çok ihtiyacım olan şey, eksik olmayın Bebiş bize bayağı hareketli bi gün yaşattı inşallah iyidir doğunca hesabını sorarım
Gerçekten öyle, kanamayı görür görmez hastaneyi aradıktan sonra elim hemen telefona gitti ve buraya sizlere haber verdim. Hem benzer şeyleri yaşayanlardan tecrübe edinmek için, hem de dua istemek için. Bizi en iyi bizler anlarız.. Amiin duanızı eksik etmeyin lütfen, çok sağ olun Dediğiniz gibi yapıyorum elimden geldiğince pozitif kalmaya çalışıyorum ve dinleniyorum

Merhaba hepinize, bugün tam 12.haftamdayim sizler bizden daha önde olduğunuz için sormak istedim.. bana bu ilaçlar verildi.. çok geldi bana biraz ama calcimax i kaçıncı haftadan kullanmaya başladınız? En çok kafamı o kurcaladi açıkçası..

Eklentiler

• 16812984822881024484128785643624.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 122
Canım sendede kan uyuşmazlığı vardı diye hatırlıyorum
1/1 pozitf olarak mı çıktı senin sonuç
Bendede kan uyuşmazlığı var 7.haftada lekelenme oldu diye iğne olmştum ben iğneden evel kan vermiştim sonuç çıkana kadar iğne oldum yani o zman negatif çıkmıştı
16.haftada test tekrar edildi 1/2 pozitif çıkmış bu sefer doktor bu hafif düzeyde yüksek çıkmış iğne olmuşmuydun dedi mayısın ilk haftası bir daha test yaparız dedi detaylı günü vermişti zaten önce oraya git ordaki dokotorada söyle durumu sonra bana gelirsin dedi
Bu pozitiflikte endişelencek bir durum var mı biraz canım sıkıldı

tam kan ve idrar testi verdiniz mi? Ben gebelik öncesi de 12. haftada da tam kan idrar testi yaptırdım bana gebelik öncesi B2,B6 ve B12, D bir de folik asit vermişti. Sonrasında sadece Folik’le devam ettim. 16. Haftada da Elenatal ve D verdi. Elenatal de bitti şimdi sadece D devam ediyorum. Eğer eksikleriniz varsa normal. Herkese göre değişiyor.

D vitamini baya düşük çıktı, diğer değerlerim ise normaldi.. elenatal calsiyum ilacı mi?

D vitamini baya düşük çıktı, diğer değerlerim ise normaldi.. elenatal calsiyum ilacı mi?
Elenatal’de de bir çok şey var benim bitirdiğim 2’ydi. Ekledim içeriğini.

Eklentiler

• FEF04C03-E64E-4756-9690-4EA068E808AE.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 66
Çok teşekkür ediyorum inşallah rabbim bizlere bağışlasın size nasıl bi tedavi uygulandı hastanede
Bana birinci kanamada hergün iki tane Progestron iğnesi yapıldı ikinci kanamada bir tane proloton Depot yapıldı ve hergün 3 fitil ve bir tane iğne

Aynen benim kullandigimin hepsini tek ilaçla birleştirmiş resmen
Ocean’ları devlet karşılıyor mu bilmiyorum ama ben buna 180₺ ödedim eczaneden aldım 1 aylık. Doktorunuz belki o firmalarla anlaşmalıysa onları önermiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…