2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aman dikkat edin bel ağrısı bile iyi değil ki , ben hiç bi iş yapmıyorum ya , biraz otursam belilm ve karnımın altı ağrıyor
dikkat ediyorum haftada 2 defa yapıyorum çok fazla da yük bindirmemeye gayret ediyorum ama ağrı oluyor yinede biraz

maşallah ne kadar sürdü acaba, uzun sürdü mü

Çok şükür enteresan hangi ilkedesiniz?

dikkat ediyorum haftada 2 defa yapıyorum çok fazla da yük bindirmemeye gayret ediyorum ama ağrı oluyor yinede biraz
Benim hergün ağrım var ya hiç dinmiyor sürekli yattığım halde karnımın aşası hep ağrıyor hele 2,3 gündür hiç kesilmiyor

Çok şükür enteresan hangi ilkedesiniz?
Belçika’dayım canım. Evet sizlerin yazdıklarını da takip ediyorum, bazı farklılıklar var. Mesela detaylı ultrason mecbur bu hafta yani 20+… iken yapılmak zorunda, önümüzdeki hafta 21+.. olsam geç sayılıyor. Vitaminler desen, bi multivitamin var doğuma kadar bütün hamileler günlük almak zorunda. Kanaman olursa normal karşılıyorlar, öyle yatış falan olmuyor ilaç da vermiyorlar, normal hayatına devam edebilirsin diyorlar. Mantıkları da şu, eğer bi düşük olacaksa zaten engel olamazsın. Bi arkadaşımın öyle 2 defa kanaması olmasına rağmen, riskli gebelik olarak görmediler. Ekstra takip falan yapmadılar. Ne zaman riskli gebelik sayılıyor onu da anlamadık Ama sonuç itibariyle de kanaması bi kaç hafta içinde durdu çok şükür toparladı. Bakalım zaman ilerledikçe daha ne gibi farklılıklar dikkatimi çekecek. Yeterki hepimizin bebişleri sağlıklı olsunlar güzel güzel büyüsünler

Amin aynen , çok enteresanmış kanaması olana burda yatış veriyorlar , bende öyle oldu mesela hep yattım

Ben ilk kızımda yaptım o da tecrübesiydim ikincisinde yapmadım sadece bir hafta boyunca sabah akşam aç tok şeklinde şekerimi ölçtüm yemeğine dikkat ettim . Yaptırmadım doktor risk almam dedi ben de tamam dedim yedeğime dikkat ettim hamur işi tatlı vs

Kızlar selamm biraz bahsetmişsiniz aslında ama demir takviyesinden sonra yaşanan hazımsızlıktan. Ben çok kötü oldum böyle göbek deliğimden kasıklarıma kadar bir ağrı bi yandan da korkuyorum bebeğim iyi midir diye. Benim gibi yatak döşek yatan var mı? Rahim bu haftalarda hızlı büyüyor diye mi oluyor anlamadım gitti. Bel karın ve kasık ağrısı mahvetti beni.

Karın ve kasık ağrısı bende yaşıyorum aşırı bir hazımsızlık var ondan diye düşünüyorum ama korkuyorum yine de bebeğim iyi mi diye normalde de hazımsızlık yaşayan biriydim şuan daha kötü oldu

Çok geçmiş olsun sana da canım. Annelik işte daha bebelerimizi görmedik ama kendi ağrılarımızdan çok onlar iyi midir diye endişeleniyoruz… inşallah iyidir miniklerimiz demire yeni mi başlamıştın sen de?

Yok yeni başlamadım siz ne zaman başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…