dikkat ediyorum haftada 2 defa yapıyorum çok fazla da yük bindirmemeye gayret ediyorum ama ağrı oluyor yinede birazAman dikkat edin bel ağrısı bile iyi değil ki , ben hiç bi iş yapmıyorum ya , biraz otursam belilm ve karnımın altı ağrıyor
Allah korusun ya mecbur kalınca yapıyoruz maalesef, Allah'a emanetŞimdi ıyıyım canım cok şükür bı agrım sıZım yok bısey olsa sımdıye bellı olurdu heralde daha öyle hata yapmam zaten ınsaallah ya
maşallahBen geldimbugün detaylı ultrasonumuz vardı 20+4. Her şey çok şükür yolunda olması gerektiği gibi. 330 gr olmuşuz. Bir sonraki kontrolümüz 1 aydan, 25ci haftada olacak. O zaman şeker yüklemesi de yapılcak. Bulunduğum ülkede her hamile mecbur yapıyor bu testi. Yani kaçışım yok
Yarım saat sürdü canım, ama hiç oyalanmadı doktor sırayla herşeye baktı ve neyi kontrol ettiğini açıkladı. Sadece bizim kızın pek poz veresi yoktu, o yüzden hiç güzel fotoğrafımız yok bu ultrasondanmaşallahne kadar sürdü acaba, uzun sürdü mü
13. haftada %90 erkek denilmişti, bugün 20. haftada kızımız olacağını öğrendik. Haftaya da detaylı ultrasonda tekrar kız denilirse, gönül rahatlığıyla alışverişe başlayabilirim
Çok şükürBen geldimbugün detaylı ultrasonumuz vardı 20+4. Her şey çok şükür yolunda olması gerektiği gibi. 330 gr olmuşuz. Bir sonraki kontrolümüz 1 aydan, 25ci haftada olacak. O zaman şeker yüklemesi de yapılcak. Bulunduğum ülkede her hamile mecbur yapıyor bu testi. Yani kaçışım yok
Benim hergün ağrım var ya hiç dinmiyor sürekli yattığım halde karnımın aşası hep ağrıyor hele 2,3 gündür hiç kesilmiyordikkat ediyorum haftada 2 defa yapıyorum çok fazla da yük bindirmemeye gayret ediyorum ama ağrı oluyor yinede biraz
Belçika’dayım canım. Evet sizlerin yazdıklarını da takip ediyorum, bazı farklılıklar var. Mesela detaylı ultrason mecbur bu hafta yani 20+… iken yapılmak zorunda, önümüzdeki hafta 21+.. olsam geç sayılıyor. Vitaminler desen, bi multivitamin var doğuma kadar bütün hamileler günlük almak zorunda. Kanaman olursa normal karşılıyorlar, öyle yatış falan olmuyor ilaç da vermiyorlar, normal hayatına devam edebilirsin diyorlar. Mantıkları da şu, eğer bi düşük olacaksa zaten engel olamazsın. Bi arkadaşımın öyle 2 defa kanaması olmasına rağmen, riskli gebelik olarak görmediler. Ekstra takip falan yapmadılar. Ne zaman riskli gebelik sayılıyor onu da anlamadıkÇok şükürenteresan hangi ilkedesiniz?
Amin aynen , çok enteresanmış kanaması olana burda yatış veriyorlar , bende öyle oldu mesela hep yattımBelçika’dayım canım. Evet sizlerin yazdıklarını da takip ediyorum, bazı farklılıklar var. Mesela detaylı ultrason mecbur bu hafta yani 20+… iken yapılmak zorunda, önümüzdeki hafta 21+.. olsam geç sayılıyor. Vitaminler desen, bi multivitamin var doğuma kadar bütün hamileler günlük almak zorunda. Kanaman olursa normal karşılıyorlar, öyle yatış falan olmuyor ilaç da vermiyorlar, normal hayatına devam edebilirsin diyorlar. Mantıkları da şu, eğer bi düşük olacaksa zaten engel olamazsın. Bi arkadaşımın öyle 2 defa kanaması olmasına rağmen, riskli gebelik olarak görmediler. Ekstra takip falan yapmadılar. Ne zaman riskli gebelik sayılıyor onu da anlamadıkAma sonuç itibariyle de kanaması bi kaç hafta içinde durdu çok şükür toparladı. Bakalım zaman ilerledikçe daha ne gibi farklılıklar dikkatimi çekecek. Yeterki hepimizin bebişleri sağlıklı olsunlar güzel güzel büyüsünler
annen baya yaratıcıymış ya :)))Kutluk Han olmasını istiyorum annem kurtlu derim diyor asla beğenmiyormuş sıradan isimler koymamı istiyorlar
17+1 oldum geçen hafta söyledi kıza benziyor diyesuan kac haftaliksiniz?
Ben ilk kızımda yaptım o da tecrübesiydim ikincisinde yapmadım sadece bir hafta boyunca sabah akşam aç tok şeklinde şekerimi ölçtüm yemeğine dikkat ettim . Yaptırmadım doktor risk almam dedi ben de tamam dedim yedeğime dikkat ettim hamur işi tatlı vsBen geldimbugün detaylı ultrasonumuz vardı 20+4. Her şey çok şükür yolunda olması gerektiği gibi. 330 gr olmuşuz. Bir sonraki kontrolümüz 1 aydan, 25ci haftada olacak. O zaman şeker yüklemesi de yapılcak. Bulunduğum ülkede her hamile mecbur yapıyor bu testi. Yani kaçışım yok
Yok, hala almıyorum. Detaylı ultrasonu bekliyorum. Okadar çok yanılma hikayeleri duydumkiSüpriz, birşeyler almışmıydın canım
Birdahaki muayenede netleşir inşaAllah17+1 oldum geçen hafta söyledi kıza benziyor diye
Karın ve kasık ağrısı bende yaşıyorum aşırı bir hazımsızlık var ondan diye düşünüyorum ama korkuyorum yine de bebeğim iyi mi diyeKızlar selammbiraz bahsetmişsiniz aslında ama demir takviyesinden sonra yaşanan hazımsızlıktan. Ben çok kötü oldum böyle göbek deliğimden kasıklarıma kadar bir ağrı bi yandan da korkuyorum bebeğim iyi midir diye. Benim gibi yatak döşek yatan var mı? Rahim bu haftalarda hızlı büyüyor diye mi oluyor anlamadım gitti. Bel karın ve kasık ağrısı mahvetti beni.
Çok geçmiş olsun sana da canım. Annelik işte daha bebelerimizi görmedik ama kendi ağrılarımızdan çok onlar iyi midir diye endişeleniyoruz… inşallah iyidir miniklerimizKarın ve kasık ağrısı bende yaşıyorum aşırı bir hazımsızlık var ondan diye düşünüyorum ama korkuyorum yine de bebeğim iyi mi diyenormalde de hazımsızlık yaşayan biriydim şuan daha kötü oldu
Yok yeni başlamadım siz ne zaman başladınızÇok geçmiş olsun sana da canım. Annelik işte daha bebelerimizi görmedik ama kendi ağrılarımızdan çok onlar iyi midir diye endişeleniyoruz… inşallah iyidir miniklerimizdemire yeni mi başlamıştın sen de?
Pazartesi günü başladım ondan sonra böyle olduğum için direkt ona bağladım sebebiniYok yeni başlamadım siz ne zaman başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?