2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende birer tane tulum, şapka,eldiven, mendil siparişi verdim i.gden bi hesaptan. Üç haftaya gelirmis, gelince paylasirim

Aaa kuzum bilmiyordum tabi böyle bir durum olduğunu, çok geçmiş olsun inşallah kötü şeyler olmaz. Güzellikle

Ben de Aydın'da yaşıyorum tek katlı müslin aldım incecik. Yoksa benim bebe fenalık geçirebilir.
Merhaba, Aydın da yaşıyormussunuz. Bende k.adasindayim.. hangi doktora gidiyorsunuz? Detaylı ultrasyon için kimi tercih ettiniz acaba?

Selam kızlar bende ilk 3 ay alışverişini tamamladım sağlıkla gelsinler, detaylıya girerken minik bebişler gördüm büyük ihtimal kalça çıkığı için ultrason a gelmişlerdi ayy içim eridi özlemişim bebek benim yavru kuşumda böyle olacak dedim annelik hormonları aktif birşeye de sığamıyorum gittim 2 tane rahat elbise daha aldım

Anneler ben de isimli nakis işlemeli nevresim takımı yaptirmak istiyorum. Var mi önerebileceğiniz site? Instagram falan?
İnstagramdan bu sayfayı görmüştüm beğendim ama henüz almadım, fikir olsun diye atayım dedim

Eklentiler

• 81BE221A-EC6A-4432-A55A-248544930045.webp
    41 KB · Görüntüleme: 67
  • 26A6850B-0DC5-40B2-8FCA-3C4E8EA3C9F7.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 70
Hangi marka aldınız ? Denediniz mi ? Ben baktım da 1000 tl falan fiyatların

Hangi marka eğer memnunsanız aynısını alalım
İlk bebeğim 1 yaşında ona doktorumuzun önerisi ile aldık. Doktorumuz bebek kullanımı için en uygun olanların taşınabilir ve ses çıkarmayanlar olması gerektiğini söylemişti aksi halde korkup çok ağlıyorlarmış. Ben çok memnunum arada tıkandığında kendüm için dahi kullanıyorum mutlaka alın derim

Şu an kaç haftalıksınız 28. Haftaya kadar plesanta yukarı çıkabiliyormuş. Benim de aşağı yerleşimliydi başlarda çok sıkıntı yaşadım detaylıda çok şükür doktor yukarı çıkmış dedi. Sizin de hayırlısıyla yukarı çıkar inşallH

Yani umarım öyle olur. 26 haftalık şuan tam olarak. Doktor çok yorma kendini dedi öyle yapıyorum bende inşallah yukarı çıkar

Hangi marka aldınız ? Denediniz mi ? Ben baktım da 1000 tl falan fiyatların
Daha henüz vermedi. Ama ben kendim araştırırken direct nexus diye bir markayı favorilemiştim. 600 tl civarında şu an. İnstagram da kullananı çok. Övmüşlerdi de bayağı. Kışa girerken daha çok artıyor fiyatları talep arttığı için

Kızlar günaydın,
Sabaha kadar 50 kere uyandım yine. Mide yanması beni ayrıca uyandırıyor zaten bir kaç gecede bir.
Dün komşumun 2.5 yaşında kızı 4 tekerlekli bisikletini sürerken çok hızlandı ağzının üzerine düştü. Çenesi yaralandı ve dişleri dudağını kesti dikiş atıldı. Yavrumun o kanlar içinde halini görünce mahvoldum. Bu tip korunaksız bisiklet asla almayacağım. Yürüteçte bu kazalara meyil veriyormuş. Elbette sürekli koruyamayız bazı şeyler saniyeliktir olacağı vardır ama bu denli sıkıntı yaratan bir şeyi çocuğum kullanmasın ben tedbirimi alayımda. Annenin babanın sürdüğü tipler var kendi başına bırakamayacağım resmen travma oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…