Bence de AlinaKızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum vallaşampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.
Bir de isimli tulum yaptıracaktım zam gelecekmiş isme henüz karar vermedik size de danışayımAybüke ve Alina arasında gidip geliyoruz sizce hangisi?
Bence Alina daha güzel canım, bana nedense Aybükenin telaffuzu zor gibi geliyor.Kızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum vallaşampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.
Bir de isimli tulum yaptıracaktım zam gelecekmiş isme henüz karar vermedik size de danışayımAybüke ve Alina arasında gidip geliyoruz sizce hangisi?
Alina olsun bende nasipse Lina koymak istiyorumKızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum vallaşampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.
Hadi yaBence Alina daha güzel canım, bana nedense Aybükenin telaffuzu zor gibi geliyor.
Sizin gene 2 seçeneğe düşmüş, biz hala 2ye bile düşüremedik
Ben müsliniko adlı bir siteden almıştım instada ona da bakmanızı öneririmHangi site canım
Temız ıcerık olarak etrafımdakı anneler iva natura yı onerdı canım o markanın şampuanını bebe yağını ve pişik kremını alacağım bendeKızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum vallaşampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.
Plesanta nın yukarı çıkma şansı yokmu kuzum plesanta previamı seninki.Kızlar selam, bayadır yazamadım buraya ne çok konu birikmiş. Ben malesef eylül annesi değil ağustos annesi olacağım. Plasenta aşağıda yerleşmiş benim. İnanılmaz bir baskı hissediyorum karnımın alt tarafında. Doktor 36 haftalıkken alırız muhtemelen dedi. İlk oğlum 37 haftalık doğmuş 10 gün yoğun bakımda kalmıştı. Umarım bu doğduğunda kalmaz aynı acılı süreçleri yaşamayız
İkiside güzel ama ben Alina diyorumKızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum vallaşampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.
Ben de Alina diyorumKızlar hazırlıklar hızlanmış aldıklarınızı gördükçe mutlu oldum vallaşampuan konusu konuşulmuş ecowell ve mustela arasındayım ben de. Ecowell de biraz pahalı ama değer mi bilemedim temiz içerikli olsun istiyorum.
Sağlıkla ve mutlulukla giysin inşallahBen de Alina diyorum
Bizim de isimli tulumumuzu babası sipariş vermişti
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar selam, bayadır yazamadım buraya ne çok konu birikmiş. Ben malesef eylül annesi değil ağustos annesi olacağım. Plasenta aşağıda yerleşmiş benim. İnanılmaz bir baskı hissediyorum karnımın alt tarafında. Doktor 36 haftalıkken alırız muhtemelen dedi. İlk oğlum 37 haftalık doğmuş 10 gün yoğun bakımda kalmıştı. Umarım bu doğduğunda kalmaz aynı acılı süreçleri yaşamayız
Oy inşaallah minicik bedenini içinde de görürümSağlıkla ve mutlulukla giysin inşallahçok güzel
Eltim hediye olarak aldı. Eninde sonunda alınıyor bu. Dolar daha fazla artmadan düşünen alsın derim. Doğumdan sonra önümüz kış. Lazım olabilir diye düşünüyorum.Kızlar nabzilatör alan varmı ?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım eylül başı tarihliler muhtemelen ağustosa kayacak zaten iyi düşünelim iyi olsun minnoş bebeklerimizKızlar selam, bayadır yazamadım buraya ne çok konu birikmiş. Ben malesef eylül annesi değil ağustos annesi olacağım. Plasenta aşağıda yerleşmiş benim. İnanılmaz bir baskı hissediyorum karnımın alt tarafında. Doktor 36 haftalıkken alırız muhtemelen dedi. İlk oğlum 37 haftalık doğmuş 10 gün yoğun bakımda kalmıştı. Umarım bu doğduğunda kalmaz aynı acılı süreçleri yaşamayız
Direct nexus markasının alıcamKızlar nabzilatör alan varmı ?
İlay, Ece, Ayça, Aylin, Simay, Mihra daha aklıma gelmeyende vardırHadi yasizin seçenekler neler
Mükemmel olmuşşşDuvar kağidi tamam, beşikler de tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?