2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bence de Alina

Bence Alina daha güzel canım, bana nedense Aybükenin telaffuzu zor gibi geliyor.
Sizin gene 2 seçeneğe düşmüş, biz hala 2ye bile düşüremedik

Alina olsun bende nasipse Lina koymak istiyorum

Temız ıcerık olarak etrafımdakı anneler iva natura yı onerdı canım o markanın şampuanını bebe yağını ve pişik kremını alacağım bendeKesınlıkle Alina çok güzel

Kızlar selam, bayadır yazamadım buraya ne çok konu birikmiş. Ben malesef eylül annesi değil ağustos annesi olacağım. Plasenta aşağıda yerleşmiş benim. İnanılmaz bir baskı hissediyorum karnımın alt tarafında. Doktor 36 haftalıkken alırız muhtemelen dedi. İlk oğlum 37 haftalık doğmuş 10 gün yoğun bakımda kalmıştı. Umarım bu doğduğunda kalmaz aynı acılı süreçleri yaşamayız

Plesanta nın yukarı çıkma şansı yokmu kuzum plesanta previamı seninki.

İkiside güzel ama ben Alina diyorum

Ben de Alina diyorum

Bizim de isimli tulumumuzu babası sipariş vermişti

Eklentiler

• IMG_20230601_195219.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 54
Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar nabzilatör alan varmı ?
Eltim hediye olarak aldı. Eninde sonunda alınıyor bu. Dolar daha fazla artmadan düşünen alsın derim. Doğumdan sonra önümüz kış. Lazım olabilir diye düşünüyorum.
Hatta elektronik ve ithal ürünleri almak lazım daha fazla ertelemeden.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım eylül başı tarihliler muhtemelen ağustosa kayacak zaten iyi düşünelim iyi olsun minnoş bebeklerimiz
Kızlar nabzilatör alan varmı ?
Direct nexus markasının alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…