2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben bunu kullanıyorum başından beri canım bunun içeriği daha temiz pembesine göre
Evet sarı daha temizmiş, sonradan öğrendim bende
Acaba sarı rengini önermiş olabilir mi, içerik olarak o daha temizmiş. Ama ben net bi şey de bulamadım kesinlikle kullanmayın vs diye, belki de bi sakıncası yoktur inşallah
aa bunu yeni gördüm ben. 2 şişe kullandım bir de. Allahım inşallah birşey olmaz. ama doktorum söylemişti bu markayı 3 n4 marka saymıştı biri buydu
Bişey olmaz inşallah ya, bende şişeyi yarıladım ama net bişey de bulamadım hakkında sadece o maddeyi içeren ürünler gebelikte kullanılmamalıymış. İçeriğini de tam bilemiyoruz ki belki de sakıncası yoktur. Şimdilik kullanmıyorum birkaç gündür. Bunun sarısı daha temiz içerikliymiş onu mu alsam hindistan cevizi yağı mı alsam bilemedim. İnsanı muallakta bırakıyorlar. O kadar da kullanan var bence bişey olmaz inşallah

Bende az önce ultrasondan çıktım kızlar bebeğim 766 gram 33 cm olmuş doktor hem kız hem boyu ne kadar uzun dedi herşey yolunda gözüküyor. Başı aşağıda bu haftalarda öyle oluyor sanırım
Evet baya uzun sizinki masallah yada benim kız bodur böcek olucak 1075 gram olmus boyu 31cm benimki de ters geliyormuş ama dönebilir dedi doktor daha erken dedi.

Evet baya uzun sizinki masallah yada benim kız bodur böcek olucak 1075 gram olmus boyu 31cm benimki de ters geliyormuş ama dönebilir dedi doktor daha erken dedi.
Benim fındık kuşuda başı yukarda fakat aşağı eğmiş kafasını kafa tası ve sırtı görünüyordu yüzünü göremedim halbuki değişimini merak ediyordum bakalım on güne tekrar gidicem göstericekmi yüzünü

İnternette yazdım bişey bulamadım , ama bebek büyüdükçe gelişim geriliği yapa bilir dedi , yapmayanda bilir dedi , inşallah bişey
Olmaz
Muhtemelen yeri daha dar olacağı için dedi bence. Ama şöyle düşünsene ikiz bile sığıyor o karna azıcık kalın plasenta mi sorun olucak. Bence bişey olmaz inşallah

Anladım canım.. her şey gönlünce olsun inşallah

Gittin mı canım bugün. Herşey yolunda mı
Evet gittim Allah’a şükür doktorum önceki kayıplarımdan dolayı pimpirikli olmami normal karşılıyor allahtan ama ben bir sey atlamak istemiyorum tedbir benden taktir allahtan.
Fitile devam et mantar oldugu için gelmis o su gebelikte boyle olabiliyor dedi. Miktarı artar kokusu değişirse o ayrı dedi. Takibe devam ama bebeğimi huzursuz etmeyeceğim kafama takmayacağım

kibrisss Canım geçmiş olsun kafanı takma diyemiycem ama en azından kendini kötü ruh haline sokma hepimize doktorlar en azından 1 kontrolde saçmalıyor rabbimize sığınalım bebeklerimiz çok güçlüler bizi anneleri olarak seçtiler Allahın izniyle kucağımıza sağlıklı bir şekilde alacağız kısa bir zaman sonra

Tweetiy Bilgilendirmen için teşekkür ederim sabah akşam dalinin hindistan cevizli vazelini sürüyordum bazen gün içinde hızlı süreyim diye bio oil kullanıyordum son zamanlarda kaşıntı kızarıklık yaratan belkide oydu ben geriliyor karın büyüyor diye düşünmüştüm biterse alacak olursam mutlaka sarısını alırım turuncuyu almam bir daha

Ben de hiç duymadım. Ama plasenta ile ilgili pek çok tanı koyabiliyorlar ve doktorlar riskten bahsediyor. Örneğin benim ilk gebeliğimde 28. Haftada plasenta yaşlanması başlamıştı ama çok şükür 37. Haftaya kadar getirebildik Allahın izniyle oğlumu inşallah senin de sağlıkla ilerler

Akşamları aynı bende öyleyim hatta dün akşam çatlayacak gibi oldum eşim gel biraz yürüyelim dedi ama zor yürüdüm biraz yürüyüş yapıp eve geldik ama çok da bi fark olmadı
Ben bir de progestan fitil kullanıyorum. O yüzden bağırsak hareketlerimde çok yavaşladı sanırım. Yediğim içtiğimi de normale göre daha geç sindirebiliyorum iyice şişiyorum

Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Ben şu an 23 haftaya giriş yaptım bu şişkinlikler erken başladı ben de sanki
Bünyeden bünyeye değişiyor bence ya görümcem kilolu benim baya o kadar rahat geçirdi ki hamileliği şişkinlik felan hiç yoktu bende baya zayıfım sanırım ondan oluyor bu şişkinlik sonuçta alan aynı değil belki saçma gelecek ama

Kızlar arada bir kasıklarda şişme, toplanma, sertleşme artık nasıl ifade edilir bilemedim bir durum oluşuyor. Bebek mi yapıyor yoksa yalancı kasılma dedikleri bu mu oluyor bir tık rahatsız etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…