2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İlk kez yaşadığım için doğru tanımlayamıyorum. Bi yumru oluyo sanki o kısımda. Bi kaç saniyeye de geçiyor.
Canım o Bendede oluyor ya , ama bence normaldir , bir iki saniye sürüyor sanki karnımın bi tarafı sertleşiyor Artık bebekmi dönüyor bacaklarınımı topluyor bilemiyorum ama günde iki defadan fazla olmuyor

Belki arkasına dönmüştür , bende bir haftadır hep sanki içerden his ediyorum hareketleri yani dışa vurmuyor , ultırasona gittim arkası dönük ne kadar yaptıysak yüzünü dönmedi belki arkasını dönmüş karnına doğru tekme atıyordur , önemli olan hareket ediyor olması

Aynen ya e bebekte indirim yapıyor sürekli çok güzel şeyler varrr

Merhaba arkadaşlar bu sabah randevum vardı. 3 haftadır çok katı bir diyet uyguluyordum şeker ve karbonhidrat tüketmiyordum. Çok şükür su seviyem gerilemeye başlamış. Doktorum bu şekilde devam edeceğiz diyete dedi. Suyu fazla olan diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda hayırlı haber alır umarım

ne güzel bir haber almışsınız

Çok sevindim kuzum inşallah herşey çok güzel ilerliycek

Benim kapı süsü çikolata ve hediyelik kaldı bunları da diğer ay alacağım
Oğluma doğumda kapı süsü baykuş craft diye bir instagram sayfasından yaptırmıştım, hediyelik ise 1 yaş d.günü için yine instagramda mattasarım diye bir sayfa var güzel magnetler yapıyor bakmanızı öneririm ikisi de güvenilir sayfalar. Çikolata konusunda ise dolandırılmıştım, instadan bulduğum sayfa sahteymiş paramı alıp çikolata göndermemişlerdi

Çok sevindim çok şükür , keşke bende diyet uygulaya bilsem ya çok kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…