Canım o Bendede oluyor ya , ama bence normaldir , bir iki saniye sürüyor sanki karnımın bi tarafı sertleşiyor Artık bebekmi dönüyor bacaklarınımı topluyor bilemiyorum ama günde iki defadan fazla olmuyorİlk kez yaşadığım için doğru tanımlayamıyorum. Bi yumru oluyo sanki o kısımda. Bi kaç saniyeye de geçiyor.
Belki arkasına dönmüştür , bende bir haftadır hep sanki içerden his ediyorum hareketleri yani dışa vurmuyor , ultırasona gittim arkası dönük ne kadar yaptıysak yüzünü dönmedi belki arkasını dönmüş karnına doğru tekme atıyordur , önemli olan hareket ediyor olmasıMerhaba arkadaşlar
27+3 günlük hamileyim..Bu aralar bebeğimin hareketleri çok daha yavaşladı ve güçsüzleşti sanki. Yani şöyle ki daha narin hareketler hissediyorum, çok küçük ve derinden geliyor ama ara ara göbeğimin belli yerleri iyice geriliyor orada olduğunu hissediyorum. Geçen haftalarda çok belirgin vuruyordu çok güçlüydü tekmeleri. şimdi ise ister istemez endişeleniyorum hareketlerini çok belirgin hissedemeyince. Bu haftalarda normal midir bilen yaşayan var ise lütfen benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Geçmişte 3 kaybım var. Elimde değil çok tedirginim. Doktor randevumuza da 1 hafta var.
Bugün ölçüldü 10-5Kızlar hepinize bi sorum var. En son tansiyonunuzu ne zaman olctunuz. Ve kaç çıkıyor ?
Benim hep düşük 8/5 civarında seyrediyor. En son 3 gün önce ölçüldüKızlar hepinize bi sorum var. En son tansiyonunuzu ne zaman olctunuz. Ve kaç çıkıyor ?
Cumartesi ölçüldüm hastanede 12- 8 çıktıKızlar hepinize bi sorum var. En son tansiyonunuzu ne zaman olctunuz. Ve kaç çıkıyor ?
11.8/10.6/9.5 bu şekildeKızlar hepinize bi sorum var. En son tansiyonunuzu ne zaman olctunuz. Ve kaç çıkıyor ?
Kahvaltı sonrası ölçtüm sağ 11/7 sol 10/6 hep böyle çıkıyor gebelik öncesinde de böyleydiKızlar hepinize bi sorum var. En son tansiyonunuzu ne zaman olctunuz. Ve kaç çıkıyor ?
Aynen ya e bebekte indirim yapıyor sürekli çok güzel şeyler varrrMikyy38 Sonbahardagel kibrisss Yeni bir döneme girdik anlaşılan ve normal diye düşünüyorum
Kızlar hepsiburada her gün farklı marka indirimleri yapıyor yarında son
7sinde de trendyol başlıyor
İhtiyacınız olan şeyler indirimdedir belki haberiniz olsun
Ben hiç ölçmedim şimdiye kadarKızlar hepinize bi sorum var. En son tansiyonunuzu ne zaman olctunuz. Ve kaç çıkıyor ?
Benim kapı süsü çikolata ve hediyelik kaldı bunları da diğer ay alacağımAynen ya e bebekte indirim yapıyor sürekli çok güzel şeyler varrr
Bende önümüzdeki ayı bekliyorumBenim kapı süsü çikolata ve hediyelik kaldı bunları da diğer ay alacağım
sağlık ocağında ölçmüşlerdi. sonra birdaha ölçtürmedim. Ama doktorum her gün takip et 135/8 olursa bana haber ver dedi.Kızlar hepinize bi sorum var. En son tansiyonunuzu ne zaman olctunuz. Ve kaç çıkıyor ?
ne güzel bir haber almışsınızMerhaba arkadaşlar bu sabah randevum vardı. 3 haftadır çok katı bir diyet uyguluyordum şeker ve karbonhidrat tüketmiyordum. Çok şükür su seviyem gerilemeye başlamış. Doktorum bu şekilde devam edeceğiz diyete dedi. Suyu fazla olan diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda hayırlı haber alır umarım
Çok sevindim kuzum inşallah herşey çok güzel ilerliycekMerhaba arkadaşlar bu sabah randevum vardı. 3 haftadır çok katı bir diyet uyguluyordum şeker ve karbonhidrat tüketmiyordum. Çok şükür su seviyem gerilemeye başlamış. Doktorum bu şekilde devam edeceğiz diyete dedi. Suyu fazla olan diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda hayırlı haber alır umarım
Oğluma doğumda kapı süsü baykuş craft diye bir instagram sayfasından yaptırmıştım, hediyelik ise 1 yaş d.günü için yine instagramda mattasarım diye bir sayfa var güzel magnetler yapıyor bakmanızı öneririm ikisi de güvenilir sayfalar. Çikolata konusunda ise dolandırılmıştım, instadan bulduğum sayfa sahteymiş paramı alıp çikolata göndermemişlerdiBenim kapı süsü çikolata ve hediyelik kaldı bunları da diğer ay alacağım
Benim daha bir sürü alacağım varBenim kapı süsü çikolata ve hediyelik kaldı bunları da diğer ay alacağım
Çok sevindimMerhaba arkadaşlar bu sabah randevum vardı. 3 haftadır çok katı bir diyet uyguluyordum şeker ve karbonhidrat tüketmiyordum. Çok şükür su seviyem gerilemeye başlamış. Doktorum bu şekilde devam edeceğiz diyete dedi. Suyu fazla olan diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda hayırlı haber alır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?