2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Herkes yıkamaya başlamş bende 34 35 gbi yaparım erken ama diyodum daha kıyafet fln birkç parça aldım bende daha çok bez ıslak mendil vs aldım yani bayramda tatile gitcem fln temmuz içinde yaparım diyorum
Orası öyle canım tabiki ama 3 ay tozlanır gibi geldi bana ya dolapta filan olcak gerçi ama.. ben en erken 32de hazırlarım herhalde zaten hala eksikleri alıyorum minicik minnoşlar ama eksikleri de bitmiyor

Herkes yıkamaya başlamş bende 34 35 gbi yaparım erken ama diyodum daha kıyafet fln birkç parça aldım bende daha çok bez ıslak mendil vs aldım yani bayramda tatile gitcem fln temmuz içinde yaparım diyorum
Ben daha hiçbir şey almadım ve sanırım hafta olarak en büyüklerden biri benim 27 hafta Erken doğum ve kötüyü çağırmıyorum önümüzdeki ay halledecegim inşallah

Bana bu biooili doktorum önermişti. İlk gebeliğim bıyunca kullandım hiç bir sıkıntıda yaşamadım. Gebelikte kullanılabiliyor. Şimdi gebeliğimde kokusu midemi bulandırdığı için burts bees mamas kullanıyoruö. Onun limon kokusu rahatsız etmiyor.

aa bunu yeni gördüm ben. 2 şişe kullandım bir de. Allahım inşallah birşey olmaz. ama doktorum söylemişti bu markayı 3 n4 marka saymıştı biri buydu

Hiç duymadım canım kuzenimde plesante kireçlenmesi olmuştu 38 . Hafta da almışlardı onu biliyorum sadece

Akşamları aynı bende öyleyim hatta dün akşam çatlayacak gibi oldum eşim gel biraz yürüyelim dedi ama zor yürüdüm biraz yürüyüş yapıp eve geldik ama çok da bi fark olmadı

duymadım canım daha önce. umarım ki kötü birşey değildir. içini ferah tut. oradaki doktorlara da pek güvenmiyordun. Türkiye'de kontrol olma şansın yok mu?

duymadım canım daha önce. umarım ki kötü birşey değildir. içini ferah tut. oradaki doktorlara da pek güvenmiyordun. Türkiye'de kontrol olma şansın yok mu?
Yok canım nasıl gelicem şimdi zaten benim hamilelik kritik , ama perintolog tr’den gelmişti o söylemişti , dr’uma raporda sık kontrol edilsin yazmıştı gelişim geriliği ola bilir diye , inşallah gelişim geriliği falan yaşanmaz şuan gelişimi iyi dedi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…