2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bence cok guzel ben de düşünmüştüm ilayı anlamı cok guzel söylemesi de nazik

Daha önce duymamıştım ama ben de beğendim söylemesi çok hoş anlamı da öyle

Kızlar bebiş kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütüleyip valizliyeceksiniz haftaya başlasammı diyorum ama bi yandan da eriniyorum bi güç gelsede başlasak
30. Hafta bitimi gibi düşünüyorum oturur ütülerim hepsini
Sevecen güzel geliyor kulağa

Bence kulağa çok hoş geliyor canım. İlayda'nın kısası gibi ama türkçe isimler çok kısıtlı en güzeli bu herhalde

Kızlar bebiş kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ütüleyip valizliyeceksiniz haftaya başlasammı diyorum ama bi yandan da eriniyorum bi güç gelsede başlasak
Daha erken değil mi ya :s ben tozlanır diye korkuyorum şimdiden yapsak. Bir de daha benim hepsi bitmedi ki ben bayramdan sonra ki hafta tatile gitçem daha ordan gelince yıkarım en erken. O da 32. Hafta oluyor

Daha erken değil mi ya :s ben tozlanır diye korkuyorum şimdiden yapsak. Bir de daha benim hepsi bitmedi ki ben bayramdan sonra ki hafta tatile gitçem daha ordan gelince yıkarım en erken. O da 32. Hafta oluyor
Bende 30 a yakın yaparım parça parça yaparım ağırlaşırsam zorlanırım diye düşünüyorum

Bende 30 a yakın yaparım parça parça yaparım ağırlaşırsam zorlanırım diye düşünüyorum
Ben mesela şuan sadece hastane çantasına koyulacak olanları yıkayacağım ve ütüleyeceğim bu hafta geri kalanı sonra yapsam da olur yada ben yapamasam da illa yapan olur heralde

Ben mesela şuan sadece hastane çantasına koyulacak olanları yıkayacağım ve ütüleyeceğim bu hafta geri kalanı sonra yapsam da olur yada ben yapamasam da illa yapan olur heralde
Yaa o kadar yaklaşmadı doğum ya nerden çıkardınız siz şimdi yıkama ütüleme hastane çantası filaan. Demeyin böyle şeyler heycanlanıyoruum.. Daha 3 ay var en az yaa

Yaa o kadar yaklaşmadı doğum ya nerden çıkardınız siz şimdi yıkama ütüleme hastane çantası filaan. Demeyin böyle şeyler heycanlanıyoruum.. Daha 3 ay var en az yaa
Canım ilerde ağırlaşır yapamazsak diye korkuyoruz birazcık da heyecanlı ve hevesliyiz ondan olabilir Ayrıca 3 trimestere girmiş bulunmaktayız bence artık yavaş yavaş yapmalı bir de ne olacağı belli olmaz Allah kimseye yaşatmasın erken doğum düşünmek istemiyorum ama o da bir ihtimal önlem almak lazım

Günaydın arkadaşlar, 23. Haftama girdim artık. Ama bu hamileliğimde çok erken ağırlaştım akşamları karnım davul gibi şişiyor, çatlayacak gibi oluyorum bilmiyorum belki su fazlalığının da etkisi vardır. İlk gebeliğimde bu haftalarda çok rahattım. Var mı benim gibi ağırlaşmaya başlayan, hareket ederken zorlanan Bir de yarın doktora gideceğim dualarınızı bekliyorum, inşallah su seviyem biraz azalmıştır

Güzel haberlerle gel inşallah o kadar ihtiyacımız varki şu süreçte

İnşallah herşey yolundadır bende şimdi kontrole geldim , bende ağırlaştım 24+5 im , ama gece dönerken tır gibiyim dönemiyorum çok oturtamıyorum hemen çarpıntım oluyor erken yoruluyorum daha ne diyim

Orası öyle canım tabiki ama 3 ay tozlanır gibi geldi bana ya dolapta filan olcak gerçi ama.. ben en erken 32de hazırlarım herhalde zaten hala eksikleri alıyorum minicik minnoşlar ama eksikleri de bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…