Kaç haftaliksin ve kaç ölçüldü canım tek cepteMerhaba arkadaşlar bu sabah randevum vardı. 3 haftadır çok katı bir diyet uyguluyordum şeker ve karbonhidrat tüketmiyordum. Çok şükür su seviyem gerilemeye başlamış. Doktorum bu şekilde devam edeceğiz diyete dedi. Suyu fazla olan diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda hayırlı haber alır umarım
Hediyelik olarak ne yaptırmayı düşünüyorsun canım, ben sanırım magnet yaptırıcam. İsmimiz kesinleşirse tabiBenim kapı süsü çikolata ve hediyelik kaldı bunları da diğer ay alacağım
Bende çekiniyorum bu sebeple Trendyoldan bakıcam artık en azından hızlı teslimat iade işlemi falan oluyorOğluma doğumda kapı süsü baykuş craft diye bir instagram sayfasından yaptırmıştım, hediyelik ise 1 yaş d.günü için yine instagramda mattasarım diye bir sayfa var güzel magnetler yapıyor bakmanızı öneririm ikisi de güvenilir sayfalar. Çikolata konusunda ise dolandırılmıştım, instadan bulduğum sayfa sahteymiş paramı alıp çikolata göndermemişlerdi
Olsun kuzum sağlığımız yerinde olsun yavaş yavaş hazırlanır önümüzde daha zamanımız var bu ay çıksın da bende şu valizleme işlerini halledeyim sonrada bunları sipariş ederim artık ben 5. Ayımda ufak ufak almaya başladım yoksa toplu olarak almam beni maddi açıdan zorlardı o dönem çalışıyordum bir aydır işide bıraktım zor gerçekten tek eşin çalışmasıyla zor oluyor benim aylık nerdeyse 1000 lira ilaca gidiyor 600 muayene şimdide şekerden dolayı endokrinoloji çıktı başıma 780 tl muayene geçen hafta verdim haftaya yine çağırdı mecbur tonla para çıkıyor cepten hayırlısıyla şu süreçler geçseydiBenim daha bir sürü alacağım varonlarda diğer ay heralde hallederim
Bende magnet düşündüm kuzum bi yandan da sadece kapı süsü ve çikolata mı alsam diyorum kafam karışık herkes de kullanmıyor magnet olsun anahtarlık olsunHediyelik olarak ne yaptırmayı düşünüyorsun canım, ben sanırım magnet yaptırıcam. İsmimiz kesinleşirse tabi
Aslında minik kolonyalar dahada kullanışlı çantada taşınıyor ama biraz pahalı tanesi 30 tl ye geliyorHediyelik olarak ne yaptırmayı düşünüyorsun canım, ben sanırım magnet yaptırıcam. İsmimiz kesinleşirse tabi
23 haftalığım şu an. İki hafta önce 8.5 cm ölçülmüştü bugün 6.5 cm ölçüldüKaç haftaliksin ve kaç ölçüldü canım tek cepte
Ben bu magneti çok beğenmiştim canım en som sordum 15tl demişti tanesine kolonyalar pahalıymış ciddenBende magnet düşündüm kuzum bi yandan da sadece kapı süsü ve çikolata mı alsam diyorum kafam karışık herkes de kullanmıyor magnet olsun anahtarlık olsun
Sizin kaç çıkıyor düşük olması normal karşılanıyor hamilelikte dedi doktorum banaKızlar hepinize bi sorum var. En son tansiyonunuzu ne zaman olctunuz. Ve kaç çıkıyor ?
Ah canım bende işimden çıktım gerçekten bizde zorlanıyoruz eşim tek çalışıyor ilaçlar pahalıOlsun kuzum sağlığımız yerinde olsun yavaş yavaş hazırlanır önümüzde daha zamanımız var bu ay çıksın da bende şu valizleme işlerini halledeyim sonrada bunları sipariş ederim artık ben 5. Ayımda ufak ufak almaya başladım yoksa toplu olarak almam beni maddi açıdan zorlardı o dönem çalışıyordum bir aydır işide bıraktım zor gerçekten tek eşin çalışmasıyla zor oluyor benim aylık nerdeyse 1000 lira ilaca gidiyor 600 muayene şimdide şekerden dolayı endokrinoloji çıktı başıma 780 tl muayene geçen hafta verdim haftaya yine çağırdı mecbur tonla para çıkıyor cepten hayırlısıyla şu süreçler geçseydi
Oğlumda herşey o kadar mükemmel ilerlemiştiki devlete gidiyordum bi vitamin bi kan ilacı 9 ay böyle geçti ama bu gebelikte çok zorlandım her yönden Rabbim sonunu hayır eylesin hepimiz güzel günlere kavuşalım inşallah bu günümüzede şükürler olsun
Benim 10/6 ydi hep bu aralar 12/8 çıkmaya başladı evde tansiyon aletim varSizin kaç çıkıyor düşük olması normal karşılanıyor hamilelikte dedi doktorum bana
Ben kapı süsü alıcam sadece bide çikolata valla , magnet falan almicam çünkü herkes götürüp çöpe atıyorBende magnet düşündüm kuzum bi yandan da sadece kapı süsü ve çikolata mı alsam diyorum kafam karışık herkes de kullanmıyor magnet olsun anahtarlık olsun
Eline sağlık muhteşem , ama biraz değil baya bi el becerisi ister böyle işler benceKızlar selam, hediyelik konuşuluyor madem ben de katılayım :) ben açıkçası magneti saçma buluyorum evet çok tatlı şeyler var ama anneanne dede vs dışında sizin evladınızın adını kim niye dolabına assın ki ne işe yarar diye düşünüyorum :). Çikolata da mevsimsel olarak erir mi acaba düşüncesi var. Ben trendyoldan boş şişe aldım fısfıslı onları doldurup sticker ve kurdeleyle süsleyeceğim en azından bir amaca hizmet eder at çantaya kullan :) şişelerin 50 tanesini 160 tlye aldım henüz boş duruyorlar. Onun dışında kapı süsümü de kendim yaptım zira beğendiğim süs 700 liraydı.. 320 liraya mal etmiş oldum. zamanınız ve azcık da el beceriniz varsa kendiniz yapın derim. Kendi yaptığı da şöyle ekleyeyim fikir olsun.
Eki Görüntüle 3257853
Anladım canım evde aletin olması çok iyi rahatsız edici şekilde yükselirse doktora gidersin protein kaçağı vs. Bakılır ama bence ağırlaşıyoruz hareket edince kan basıncı artışı da normal dinlenip Ölçmek gerekebilir gerçek değer içinBenim 10/6 ydi hep bu aralar 12/8 çıkmaya başladı evde tansiyon aletim var
Ben magnet yaptıracağım ama az yaptırıcam oda atmayacak kişiler için sadece 15 tane felan yaptırcam teyzesine halalarına her aileye birer tane magnetBen kapı süsü alıcam sadece bide çikolata valla , magnet falan almicam çünkü herkes götürüp çöpe atıyorama tabi herkesin çevresi farklı benim burda pek çevrem yok o yüzden istemem
Canım git eczaneye ölçsünler için rahat edecekse ebelerde ölçüyor sağlık ocağındaKızlar herkesin tansiyonu ölçülüyormuş , benim hiç ölçülmesi yao günde dr’uma rahim ağzı uzunluğu falan iyimi dedim , oda bana rutin muayenede kontrol etmiyoruz dedi bi tedirgin oldum ya evham yaptım
Evet sarı daha temizmiş, sonradan öğrendim bende
Acaba sarı rengini önermiş olabilir mi, içerik olarak o daha temizmiş. Ama ben net bi şey de bulamadım kesinlikle kullanmayın vs diye, belki de bi sakıncası yoktur inşallah
Bişey olmaz inşallah ya, bende şişeyi yarıladım ama net bişey de bulamadım hakkında sadece o maddeyi içeren ürünler gebelikte kullanılmamalıymış. İçeriğini de tam bilemiyoruz ki belki de sakıncası yoktur. Şimdilik kullanmıyorum birkaç gündür. Bunun sarısı daha temiz içerikliymiş onu mu alsam hindistan cevizi yağı mı alsam bilemedim. İnsanı muallakta bırakıyorlar. O kadar da kullanan var bence bişey olmaz inşallah
Kızlar herkesin tansiyonu ölçülüyormuş , benim hiç ölçülmesi yao günde dr’uma rahim ağzı uzunluğu falan iyimi dedim , oda bana rutin muayenede kontrol etmiyoruz dedi bi tedirgin oldum ya evham yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?