Mantıklı :):)Hurç aldım onların içine yerleştircem tozlanmaz heralde
Keşke benimde dolap gelmiş olsa şuan gardrobum felaket durumdaBir sürü şey aldığımı düşünüyodum kaç aydır bakınıyorum netten fln dolap geldi bugün aslında daha hiçbirşey almamışım
alıp alıp çok para tutunca bayağı birşeyler almışız gibi geliyor.Bir sürü şey aldığımı düşünüyodum kaç aydır bakınıyorum netten fln dolap geldi bugün aslında daha hiçbirşey almamışım
ben 5 kapaklı aldım. bir bölümüne kendi eşyalarımıza da koymam gerekiyordu. düz beyaz bir model. kurulumunu eşim yaptı. memnun kaldım açıkçasıİnternetten dolap alan var mı çocuk için memnun kalan uygun fiyatlı
Pardon 6 kapaklıymışben 5 kapaklı aldım. bir bölümüne kendi eşyalarımıza da koymam gerekiyordu. düz beyaz bir model. kurulumunu eşim yaptı. memnun kaldım açıkçası
Ben Koçtaş dan almıştım ama aynı marka model trendyolda daha uygun Muş alınca fark ettimİnternetten dolap alan var mı çocuk için memnun kalan uygun fiyatlı
Ben chicco aldım ablam diğerleri kötü dedi onun tavsiyesini dinledim canımkızlar tırnak bakım setine karar verdiniz mi ne aldınız yada alacaksınız.
e bebek de şu iki model var yeşil olan markayı alsam mı diyorum ama kararsızım.
Kimide sete gerek yok tırnak makası fırça yeterli diyorBen chicco aldım ablam diğerleri kötü dedi onun tavsiyesini dinledim canım
Evet öyle de diyorlar ben kampanya ya denk getirmiştim saç fırçası tarağı tırnak seti baya uyguna gelmiştiKimide sete gerek yok tırnak makası fırça yeterli diyor
çantalı olduğu için pahalı her halde
Çook güzel olmuş elinize sağlık magnet konusuna gelince bende aynı şeyi düşünüyorum herkes alıp kullanmıyor yada bi anahtarlık yapmıyor onun yerine en iyisi kolonya diye düşünüyorum ama oda pahalı ya geliyor siz tamamen kolonya şişesi ve süslemesini kaça mal ettinizKızlar selam, hediyelik konuşuluyor madem ben de katılayım :) ben açıkçası magneti saçma buluyorum evet çok tatlı şeyler var ama anneanne dede vs dışında sizin evladınızın adını kim niye dolabına assın ki ne işe yarar diye düşünüyorum :). Çikolata da mevsimsel olarak erir mi acaba düşüncesi var. Ben trendyoldan boş şişe aldım fısfıslı onları doldurup sticker ve kurdeleyle süsleyeceğim en azından bir amaca hizmet eder at çantaya kullan :) şişelerin 50 tanesini 160 tlye aldım henüz boş duruyorlar. Onun dışında kapı süsümü de kendim yaptım zira beğendiğim süs 700 liraydı.. 320 liraya mal etmiş oldum. zamanınız ve azcık da el beceriniz varsa kendiniz yapın derim. Kendi yaptığı da şöyle ekleyeyim fikir olsun.
Eki Görüntüle 3257853
Buda çok güzel anlamlı olmuşBende hastane için şöyle bişey düşündüm magnetler boşuna yapılıyor biraz atılıyor genelde diye fiyatlar nasıl hiç sormadım ama
Al al eksikler bitmiyor inanBir sürü şey aldığımı düşünüyodum kaç aydır bakınıyorum netten fln dolap geldi bugün aslında daha hiçbirşey almamışım
Aynen bunu çok iyi düşünmüşsünBen magnet yaptıracağım ama az yaptırıcam oda atmayacak kişiler için sadece 15 tane felan yaptırcam teyzesine halalarına her aileye birer tane magnet
Kıbrıs’ta öyle tr gibi sağlık ocağı yokCanım git eczaneye ölçsünler için rahat edecekse ebelerde ölçüyor sağlık ocağında
Bence çok güzel.bir isim ben beğendimKızlar ben hala isim konusunda kararsızım. Eşim illa türkçe kökenli olsun istiyor, öyle oluncada çok fazla bir seçenek kalmıyor bize. Şimdiki favorimiz "İLAY",türkçe kökenli ve anlamı ülkenin en güzeli demek. Sizce nasıl, kulağa nasıl geliyor? 
Aynen çok haklısınız eve bir tane tansiyon aleti almam gerekiyor , şimdi dr öyle söyleyince eşimde iyisin abartma diyorBanada en son muayenede ara ara ölç tansiyonunu artış 15 16 olursa haber ver bana dedi evde tansiyon aleti şart gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?