İyi sen gene cevap verebilmişsin ama onu da anlamamış ne yazık ki yapacak birşey yok ne diyeyim bilemedim kulak tıkamaktan başka çare yok galibaBenimde bir arkadaşım bana bunlar daha iyi günlerin sen bide doğunca gör dedi. Bende çok sinirlendim hamilelere söylenmemesi gerekiyormuş bu tarz şeylerin dedim belki yanlış yaptığını anlar diye. Ama anlamak bir yerde dursun dost acı söyler bunlar tecrübeyle sabit şeyler dedi. Yanımda olsa kürekle vururdum ağzının ortasınabu kadar yakınacaksa doğurmasaymış o zaman ağzı olan konuşuyor canım bize herkesin her dediğini duymamak duysak da anlamamak düşüyor ama bunuda böyle bir dönemde yapmak gerçekten çok zor. Keşke empatili olabilseler, göz korkutmak yerine destek olmayı becerebilseler. Ama nerde....
Ceviz hamilelikte iyi gelmiyor bana hoşuma gitmiyor kuzu, çiğ fındık yedimBen kazındıkça ceviz yiyorum :s başka bir de 1 öğün meyve yemeye çalışıyorum
Ya yatak yok ama buldum bir iki model karar verdim, onun dışında detaylı hazırlıklar varpanik yapmayın daha çok zaman var. ben şahsen indirim gördükçe aldım. halen de daha indirimde bulursam öyle almaya devam ediyorum :)
Ay içinde kalmasın ne istiyorsan yaptır kuzumKızlar kapı süsü filan konuşulmuş. Ben kapı süsü siparişi verdim. Yapılıyor. Daha önce paylaşmıştım. Bir tanede bir tanıdık hediye yapıyormuş makromelerden. Onu kapıya asıcqm hastanede. Benim yaptırdığımı da cibinlik demirine asarım diye düşündüm. Bir de pleksi magnetlerden sipariş verdim ama mantıklı bulmuyorum. Sadeve yakınlara kadar. Ben bana verdiklerini biraz tutup atıyorum çünkü :) sadece yakınlara yeter. Çikolata yaptırırım son ay. Bir de kolonya mı olur ne olur bilemedim. Çiçek tohumu düşünüyorum belki onu da yaptırırım ay bilemedim :)
Bencede set almak mantiklı değil, ben bu makas gibi olanlardan aldım kızımda da ondan memnundum, taraklar vs kullanılmıyor , bebeğiniz çok saçlıysa lazım olurBen set almayacam. Kime sorsam çoğunu kullanmadım kenarda duruyor dedi. Şu yeni moda törpü var ya ondan aldım indirimdeyken. Bir de babyjem marka şu tırnak makasını aldım.. tarakta isimliler hoşuma gidiyor isme özeller 100 civarına var. Ondan alırım. Zaten saçı uzayınca başka tarak alınır bebişken bunlu kullanırız..
Doğurmasaydınız bu kadar zorunuza gidiyorsa deseydin, tabi sıkıntılar olacak sen onlara bakma, ayy mikroplardan uzakdur, ruh emicilerEn sinir olduğum şey hamileyken birlerden dert yandığım zaman herkesin ay bu ne ki daha dokuz aylık olmadın daha dur neler göreceksin bu ne ki demeleri yada bunlar senin iyi günlerin gibi lafları çok duyuyorum ve aşırı sinir olmaya başladım kadın kadına bunu neden yapar anlamıyorum zaten hamileyiz ve yeterince endişeliyiz moral vermek yerine bu sözler nedir ben anlamıyorum ben çocuk da doğursam asla hamile bir kadına bu tür kelimeler kullanmam ya
Kuzum ben yasinli tesbih setine baktım ama mevlüt için inşallah. Bebek mevlüdü yaparız biz onun için düşündümAy içinde kalmasın ne istiyorsan yaptır kuzumben belki yasinler oluyor ya böyle ondan yaptırabilirim bı 10 15 tane güzel hatıra oluyor hediye oluyor, bı arkadaşım onunla tesbih yaptırmıştı mesela, ama dur bı de bizim sünnet işleri olacak ay bu işlerden tırsıyorum. Belki o zman yaptırırım bu hediyelikleri tam bilemedim yani herkesin kafa bı karışık, senin ne güzel 2 kapı süsü biri eve biri hastaneye
Ya dert yansan onlar daha çok yanıyor yanmayıp saklasan bu sefer oo hiç sıkıntın yok diyorlar nazar değiyor (midem bulanmıyor dedikten sonra bir sürü şey gldi başıma) yada iyiyim desem yine aman seninki de hamilelik mi diyip nolcak benim böyle böyle olduEn sinir olduğum şey hamileyken birlerden dert yandığım zaman herkesin ay bu ne ki daha dokuz aylık olmadın daha dur neler göreceksin bu ne ki demeleri yada bunlar senin iyi günlerin gibi lafları çok duyuyorum ve aşırı sinir olmaya başladım kadın kadına bunu neden yapar anlamıyorum zaten hamileyiz ve yeterince endişeliyiz moral vermek yerine bu sözler nedir ben anlamıyorum ben çocuk da doğursam asla hamile bir kadına bu tür kelimeler kullanmam ya
Ne güzel saydın öyleDoğurmasaydınız bu kadar zorunuza gidiyorsa deseydin, tabi sıkıntılar olacak sen onlara bakma, ayy mikroplardan uzakdur, ruh emicilerkendi mutsuzluklarından ölüyorlar,
Bide doğurunca düşünüyorum da eyvah eyvahYa dert yansan onlar daha çok yanıyor yanmayıp saklasan bu sefer oo hiç sıkıntın yok diyorlar nazar değiyor (midem bulanmıyor dedikten sonra bir sürü şey gldi başıma) yada iyiyim desem yine aman seninki de hamilelik mi diyip nolcak benim böyle böyle olduaşağısı sakal yukarısı bıyık. Hee hee diyip dinliyom yalandan artık.
Böyle tipler hayatın her döneminde var maalesef. Hamileyken konuşacaklar, lohusayken gelecekler konuşacaklar… Bebiş büyüdükçe konuşacaklar da konuşacaklar en iyisi ya gülüp geçmek ya da yerine ve kişisine göre lafı yapıştırıp geçmek. Laftan anlamayanla da hiç muhattap olmamakEn sinir olduğum şey hamileyken birlerden dert yandığım zaman herkesin ay bu ne ki daha dokuz aylık olmadın daha dur neler göreceksin bu ne ki demeleri yada bunlar senin iyi günlerin gibi lafları çok duyuyorum ve aşırı sinir olmaya başladım kadın kadına bunu neden yapar anlamıyorum zaten hamileyiz ve yeterince endişeliyiz moral vermek yerine bu sözler nedir ben anlamıyorum ben çocuk da doğursam asla hamile bir kadına bu tür kelimeler kullanmam ya
Ya zaten lohusayken insanların gelmesini de anlayamıyorum ya bi kırkı çıksın bi toparlansın kadın acelesi yok gidersin ziyaretine kaçmıyor sonuçta kabul etmeyince de bozuluyorlarBöyle tipler hayatın her döneminde var maalesef. Hamileyken konuşacaklar, lohusayken gelecekler konuşacaklar… Bebiş büyüdükçe konuşacaklar da konuşacaklar en iyisi ya gülüp geçmek ya da yerine ve kişisine göre lafı yapıştırıp geçmek. Laftan anlamayanla da hiç muhattap olmamakŞahsi fikrim bu tiplerin insanı en zorladığı dönem lohusalık. İlk doğumumda lohusayken eve çok az insan aldım, bu defa da aynısını yapmayı düşünüyorum. Az insan çok huzur
O zaman onlara kulak asacak vaktimiz olmaz boşverBide doğurunca düşünüyorum da eyvah eyvah
Allahtan başka şehirdeyiz biz ailelelerden :)Böyle tipler hayatın her döneminde var maalesef. Hamileyken konuşacaklar, lohusayken gelecekler konuşacaklar… Bebiş büyüdükçe konuşacaklar da konuşacaklar en iyisi ya gülüp geçmek ya da yerine ve kişisine göre lafı yapıştırıp geçmek. Laftan anlamayanla da hiç muhattap olmamakŞahsi fikrim bu tiplerin insanı en zorladığı dönem lohusalık. İlk doğumumda lohusayken eve çok az insan aldım, bu defa da aynısını yapmayı düşünüyorum. Az insan çok huzur
Zaman geçtikçe daha da heyecan basıyorHappy Mom uygulaması 27+0 da 3. Trimestere geçiyor
Öyle gerçekten ya heyecanla bekliyoruzZaman geçtikçe daha da heyecan basıyor
Canım senin haftan da öndeydi di mi onun hakkında bişey dedi miMerhaba arkadaşlar bu sabah randevum vardı. 3 haftadır çok katı bir diyet uyguluyordum şeker ve karbonhidrat tüketmiyordum. Çok şükür su seviyem gerilemeye başlamış. Doktorum bu şekilde devam edeceğiz diyete dedi. Suyu fazla olan diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda hayırlı haber alır umarım
O da güzel fikirmiş, yeriniz varsa masrafa girmemek en mantıklısı. İlerde taşınılır bişey olur direkt ona göre alınırÇok kullanışlı görünüyor canım benimde evim küçük bir şifonyeri boşalttım yüklük gibi gömme dolap var bir tane onda da yer açtım yeter diye düşünüyorum şimdilik ileride bakacağız artık
Evet yorumları az ama mecburda kalırsam ben güvenmek zorunda kalacağımYa bunların yorumları çok yok ya kötü gelir diye korkuyorum bide bir yıldız verip köşesi hemen çatladı bozuldu kırık geldi diyenler var güvenemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?