2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İyi sen gene cevap verebilmişsin ama onu da anlamamış ne yazık ki yapacak birşey yok ne diyeyim bilemedim kulak tıkamaktan başka çare yok galiba

Ben kazındıkça ceviz yiyorum :s başka bir de 1 öğün meyve yemeye çalışıyorum
Ceviz hamilelikte iyi gelmiyor bana hoşuma gitmiyor kuzu, çiğ fındık yedim bu böyle nolacak bilmem meyve de asitli ya acaba daha çok mu dokunur diye denemedim yiyim bı dur

panik yapmayın daha çok zaman var. ben şahsen indirim gördükçe aldım. halen de daha indirimde bulursam öyle almaya devam ediyorum :)
Ya yatak yok ama buldum bir iki model karar verdim, onun dışında detaylı hazırlıklar var hellederim bence de saolasın

Ay içinde kalmasın ne istiyorsan yaptır kuzum ben belki yasinler oluyor ya böyle ondan yaptırabilirim bı 10 15 tane güzel hatıra oluyor hediye oluyor, bı arkadaşım onunla tesbih yaptırmıştı mesela, ama dur bı de bizim sünnet işleri olacak ay bu işlerden tırsıyorum. Belki o zman yaptırırım bu hediyelikleri tam bilemedim yani herkesin kafa bı karışık, senin ne güzel 2 kapı süsü biri eve biri hastaneye

Bencede set almak mantiklı değil, ben bu makas gibi olanlardan aldım kızımda da ondan memnundum, taraklar vs kullanılmıyor , bebeğiniz çok saçlıysa lazım olur

Doğurmasaydınız bu kadar zorunuza gidiyorsa deseydin, tabi sıkıntılar olacak sen onlara bakma, ayy mikroplardan uzakdur, ruh emiciler kendi mutsuzluklarından ölüyorlar,

Kuzum ben yasinli tesbih setine baktım ama mevlüt için inşallah. Bebek mevlüdü yaparız biz onun için düşündüm

Ya dert yansan onlar daha çok yanıyor yanmayıp saklasan bu sefer oo hiç sıkıntın yok diyorlar nazar değiyor (midem bulanmıyor dedikten sonra bir sürü şey gldi başıma) yada iyiyim desem yine aman seninki de hamilelik mi diyip nolcak benim böyle böyle oldu aşağısı sakal yukarısı bıyık. Hee hee diyip dinliyom yalandan artık.

Bir de kendi doğum hikayelerini anlatıp anlatıp, sonra akıl verenler var. Her doğum bir değil şimdi sanada herks anlatır dinleme izleme vs vs. İyi de sen niye anlatıyon bi saattir kardeş

Bide doğurunca düşünüyorum da eyvah eyvah

Böyle tipler hayatın her döneminde var maalesef. Hamileyken konuşacaklar, lohusayken gelecekler konuşacaklar… Bebiş büyüdükçe konuşacaklar da konuşacaklar en iyisi ya gülüp geçmek ya da yerine ve kişisine göre lafı yapıştırıp geçmek. Laftan anlamayanla da hiç muhattap olmamak Şahsi fikrim bu tiplerin insanı en zorladığı dönem lohusalık. İlk doğumumda lohusayken eve çok az insan aldım, bu defa da aynısını yapmayı düşünüyorum. Az insan çok huzur

Ya zaten lohusayken insanların gelmesini de anlayamıyorum ya bi kırkı çıksın bi toparlansın kadın acelesi yok gidersin ziyaretine kaçmıyor sonuçta kabul etmeyince de bozuluyorlar

Allahtan başka şehirdeyiz biz ailelelerden :)

Canım senin haftan da öndeydi di mi onun hakkında bişey dedi mi

O da güzel fikirmiş, yeriniz varsa masrafa girmemek en mantıklısı. İlerde taşınılır bişey olur direkt ona göre alınır
Ya bunların yorumları çok yok ya kötü gelir diye korkuyorum bide bir yıldız verip köşesi hemen çatladı bozuldu kırık geldi diyenler var güvenemiyorum ya
Evet yorumları az ama mecburda kalırsam ben güvenmek zorunda kalacağım eğer önceden alırsam haber ederim size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…