2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende hastane için şöyle bişey düşündüm magnetler boşuna yapılıyor biraz atılıyor genelde diye fiyatlar nasıl hiç sormadım ama
Ben bir sitede sordum tanesi 8.5 en az 30 tane alınıyor bu yemlerden..

Ama bu tohumlu çiçekler 4.75 tanesi. Yemdense bu daha mantıklı geldi. Çeşitleri çok.

Eklentiler

• Screenshot_20230606-172346_Instagram.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 84
o pilli başlıklı törpülerden bende çok görüyorum işe yayay mı acaba yetişkin başlığını kendinde denedin mi hiç.

ahşap fırçalar çok güzel evt amazon da hiç bakmadı ben bi orayı da dolanayım.
az< önce pişik kremi ile mustela şampuan aldım trendyoldan ikişer adet. pişik kremini bepantol aldım

o pilli başlıklı törpülerden bende çok görüyorum işe yayay mı acaba yetişkin başlığını kendinde denedin mi hiç.
kardeşim yeğenim için kullanıyor. gayet memnun. ben acaba derisine zarar verir mi falan diye düşünmüştüm ama gayet güzel. hatta ilk zamanlar makasla insan zorlanıyor. pilli törpüler çok daha güvenilir ve rahatça kullanılıyor

Benim evim küçük, kendi gardırobumda da yer olmadığı için bu dolabı buldum. Fiyatı da iyi bunu almayı düşünüyorum Sizlere de fikir olur
Ya bunların yorumları çok yok ya kötü gelir diye korkuyorum bide bir yıldız verip köşesi hemen çatladı bozuldu kırık geldi diyenler var güvenemiyorum ya

En sinir olduğum şey hamileyken birlerden dert yandığım zaman herkesin ay bu ne ki daha dokuz aylık olmadın daha dur neler göreceksin bu ne ki demeleri yada bunlar senin iyi günlerin gibi lafları çok duyuyorum ve aşırı sinir olmaya başladım kadın kadına bunu neden yapar anlamıyorum zaten hamileyiz ve yeterince endişeliyiz moral vermek yerine bu sözler nedir ben anlamıyorum ben çocuk da doğursam asla hamile bir kadına bu tür kelimeler kullanmam ya

İşte sen amma da nazlı çıktın ya bunun nazlılıkla da bi alakası yok herkesin hamileliği farklı bünyeleri farklı senin kadar dayanıklı olmayabilir

İşte sen amma da nazlı çıktın ya bunun nazlılıkla da bi alakası yok herkesin hamileliği farklı bünyeleri farklı senin kadar dayanıklı olmayabilir
Hiç sorma canım onun en sonunda da senin psikolojin iyi olmalı sen iyi olacaksın ki bebeğin iyi olsun diyenler de var valla sen konuşana kadar psikolojim iyiydi diyemiyor insan genelde uzak duracağım herkesten olabildiğince haftasonu karar aldım bende

Aynen öyle bende kendimi çektim herkesten artık yalnız daha mutluyum

Benimde bir arkadaşım bana bunlar daha iyi günlerin sen bide doğunca gör dedi. Bende çok sinirlendim hamilelere söylenmemesi gerekiyormuş bu tarz şeylerin dedim belki yanlış yaptığını anlar diye. Ama anlamak bir yerde dursun dost acı söyler bunlar tecrübeyle sabit şeyler dedi. Yanımda olsa kürekle vururdum ağzının ortasına bu kadar yakınacaksa doğurmasaymış o zaman ağzı olan konuşuyor canım bize herkesin her dediğini duymamak duysak da anlamamak düşüyor ama bunuda böyle bir dönemde yapmak gerçekten çok zor. Keşke empatili olabilseler, göz korkutmak yerine destek olmayı becerebilseler. Ama nerde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…