- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Fiyatı ne kadar bunun kuzumBen bu yataktan aldim, kalitesini begendim. Bebeklerim de sever ins. Reflü yatagini sart görüyorum
Benimde o civarda görünüyor sezeryanlıyım iki hafta öne çekti hayırlısı ile ilk anne olanlardan biz olucaz sanırımGunaydin anneler. Ben doktor değiştirme asamalarindayim. Bu gittiğim doktor sezeryan yapariz dedi zaten direkt . 18 ağustosta diye tarih bile verdi.
Benimde bir haftadır çatı ağrısı var sanki bağlar geriliyor rahatsız edici bir his sanırım rahim bebek büyüdüğü için Ağrı yapıyor oturunca bişey yok yürüyünce ayakta olunca bazen oturunca bile ağrıyorKızlar Benımde yaklaşık bı haftadır vajınamda böyle agrı mı desem nasıl tarıf etsem batma tarZında bısey oluyor ozellıkle hareket edınce gece saga sola dönerken oluyor bebekler baskı mı yapıyo acaba buyudukce ıkız bu arada
Olabilir canım bende doktorum burda yapılacak dedi diyecegim artıkBendende yaptırmam gerektiğini söylediler hastanede iki hafta önce verdim diyince o sonuçları alıp not ettiler tmm bidaha kan vermene gerek yok dediler sende böyle yap istersen
Dr’a söyledin mi ? Ben internette baktım da bebek büyüyünce oluyormuş , ama iğne batmayla beraber kasılma yoksa tehlikeli değilmiş ama sen yinede bilgilendir , ama bendede çok az oluyor ama oluyorYok gazla falan alakalı degıl benım degısık bı agrı buyudukce sanırım olmaya başladı hareket edınce ayağa kalkarken falan oluyo
henüz anlamıyorum ama yapınca anlarım inş. :) Bu gece bakıcam unutmazsamRica ederim bana Hemsire okulundaki ebe uzanırken bile yapabilirsin demişti o şekilde yapabilirsin yanı sen de . Ama tuvaletin olmasın kaçırırsın demişti ne alaka falan demiştim ama artık hak veriyorum
Evet bebeğe bi tehlike yaratmıyorsa sıkıntı olmaz arkadaşlarım var 25 kilo almışlardı , benim bebeğin eşi kalın o yüzden kilo almam sakıncalı ola bilirmişGeceden ne yemiştim hatırlamıyorum canım yaama 8 saat açlığım vardı yani. Bakalım günlük ölçümlerde belli eder kendini zaten. Bu arada ben de 25+0 dayım şu an 12 kg almışım endokrinolog bu kilo fazla dedi bana da
ah benimki de öyle sorma ya hiç terlemem ben normalde ama gece ter içinde uyanıyorum resmen. Bir de annem çorapsız gezme çocuk gazlı olur diye korkutup duruyor. Ne çorabı ben dozsuz gezecem nerdeyseGünaydın kuzum İstanbul bugün yağışlı görünüyor bakalım bugün belki serinleriz bende kaç gündür yanıyorum inan evim güney cephe heryer güneş alıyor yanıyorum şimdiden
İstanbul sıcaksa sen Kıbrıs’ı düşün nasılah benimki de öyle sorma ya hiç terlemem ben normalde ama gece ter içinde uyanıyorum resmen. Bir de annem çorapsız gezme çocuk gazlı olur diye korkutup duruyor. Ne çorabı ben dozsuz gezecem nerdeyseAma bugün serin gibi şükür :)
Valla oraları hiç düşünemiyorum zaten ama İstanbulun nemi de az değildirİstanbul sıcaksa sen Kıbrıs’ı düşün nasılcehennemdeyim , klima açıncada bacaklarım falan ağrıyor ya
Evet doğru İstanbul’unda nemi çok fena ya , burası hem nem hem sıcakValla oraları hiç düşünemiyorum zaten ama İstanbulun nemi de az değildirYaşamayan bilmez :) Öyle bir nem oluyor ki bazen. Ama bi antalya bi kıbrıs değildir herhalde :)
270-290 arasi bi seydi sanirimFiyatı ne kadar bunun kuzum
Evet cok şükür aydındayım suan ev taşınıyor ben oturuyorumYaaa hayırlı olsun kuzum çok sevindimkavuşuyor musunuz eşinle yani aydın a gittin o zman,
YaaBenimde o civarda görünüyor sezeryanlıyım iki hafta öne çekti hayırlısı ile ilk anne olanlardan biz olucaz sanırım
Antalya'dan karşı kıyıya selamlarİstanbul sıcaksa sen Kıbrıs’ı düşün nasılcehennemdeyim , klima açıncada bacaklarım falan ağrıyor ya
ha bir de fiziki yapım normal doğuma müsaitmiş ve her geldiğinde rahim ağzı uzunluğuna bakıyorum gayet iyi erken doğum riski falan yok dedi ( bunu eşim sordu risk var mı diye )selam teyzoşlar bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda, geçen ay suyuma biraz fazla demişti bebekte 1 hafta öndeydi ama bu ay her şey yoluna girmiş suyuma çok iyi dedi bebekte haftasıyla uyumlu ama bacak boyu uzun dedi normalde bugün 28+1 im ölçümde 29+0 çıkıyordayı ve teyzelerine çekmiş bu konuda onun dışında benimde tüp bebek doğum için ne düşünüyorsunuz dedim normalde tüp Bebek anneleri riske atmaz sezaryen isterler ama normal doğuran 5 6 hastam da oldu dedi, artık bakacağız duruma göre her şey yolundaysa bende normal istiyorum , bunun için ne yapmalıyım birşey öneriyor musunuz diye sordum şu an bir şey yapma 34 ten sonra pilates, pelvik taban egzersizlerine vs başlarsın dedi, ımm onun dışında CLEXANE ı doğuma kadar kullanacağım ha bu arada hep unutuyordum bu sefer boyunu sordum 36 37 cm dedi yaklaşık bu bebişimizin fotosu zor gösterdi yüzünü babası da ona benzemiyor diye üzgün
Hah ben de aşırı sıcaklayanlardanım daha şimdiden.. Temmuz Ağustosta halimiz ne olacak bakalım.. otururken bi anda ter boşalıyor hararet yapıyorum resmenah benimki de öyle sorma ya hiç terlemem ben normalde ama gece ter içinde uyanıyorum resmen. Bir de annem çorapsız gezme çocuk gazlı olur diye korkutup duruyor. Ne çorabı ben dozsuz gezecem nerdeyseAma bugün serin gibi şükür :)
Cinsel ilişki miKızlar hamile olduğu halde ilişkisi normal olan var mı
Yani hamile değilken nasılsa şimdide öyle diyen .
Bu sorun bı tek bende değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?