2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gunaydin anneler. Ben doktor değiştirme asamalarindayim. Bu gittiğim doktor sezeryan yapariz dedi zaten direkt . 18 ağustosta diye tarih bile verdi.
Benimde o civarda görünüyor sezeryanlıyım iki hafta öne çekti hayırlısı ile ilk anne olanlardan biz olucaz sanırım

Benimde bir haftadır çatı ağrısı var sanki bağlar geriliyor rahatsız edici bir his sanırım rahim bebek büyüdüğü için Ağrı yapıyor oturunca bişey yok yürüyünce ayakta olunca bazen oturunca bile ağrıyor

Yok gazla falan alakalı degıl benım degısık bı agrı buyudukce sanırım olmaya başladı hareket edınce ayağa kalkarken falan oluyo
Dr’a söyledin mi ? Ben internette baktım da bebek büyüyünce oluyormuş , ama iğne batmayla beraber kasılma yoksa tehlikeli değilmiş ama sen yinede bilgilendir , ama bendede çok az oluyor ama oluyor

Rica ederim bana Hemsire okulundaki ebe uzanırken bile yapabilirsin demişti o şekilde yapabilirsin yanı sen de . Ama tuvaletin olmasın kaçırırsın demişti ne alaka falan demiştim ama artık hak veriyorum
henüz anlamıyorum ama yapınca anlarım inş. :) Bu gece bakıcam unutmazsam

Evet bebeğe bi tehlike yaratmıyorsa sıkıntı olmaz arkadaşlarım var 25 kilo almışlardı , benim bebeğin eşi kalın o yüzden kilo almam sakıncalı ola bilirmiş

Günaydın kuzum İstanbul bugün yağışlı görünüyor bakalım bugün belki serinleriz bende kaç gündür yanıyorum inan evim güney cephe heryer güneş alıyor yanıyorum şimdiden
ah benimki de öyle sorma ya hiç terlemem ben normalde ama gece ter içinde uyanıyorum resmen. Bir de annem çorapsız gezme çocuk gazlı olur diye korkutup duruyor. Ne çorabı ben dozsuz gezecem nerdeyse Ama bugün serin gibi şükür :)

İstanbul sıcaksa sen Kıbrıs’ı düşün nasıl cehennemdeyim , klima açıncada bacaklarım falan ağrıyor ya

İstanbul sıcaksa sen Kıbrıs’ı düşün nasıl cehennemdeyim , klima açıncada bacaklarım falan ağrıyor ya
Valla oraları hiç düşünemiyorum zaten ama İstanbulun nemi de az değildir Yaşamayan bilmez :) Öyle bir nem oluyor ki bazen. Ama bi antalya bi kıbrıs değildir herhalde :)

Valla oraları hiç düşünemiyorum zaten ama İstanbulun nemi de az değildir Yaşamayan bilmez :) Öyle bir nem oluyor ki bazen. Ama bi antalya bi kıbrıs değildir herhalde :)
Evet doğru İstanbul’unda nemi çok fena ya , burası hem nem hem sıcak bide biz hamileyiz diye extra sıcak oluyor heralde

selam teyzoşlar bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda, geçen ay suyuma biraz fazla demişti bebekte 1 hafta öndeydi ama bu ay her şey yoluna girmiş suyuma çok iyi dedi bebekte haftasıyla uyumlu ama bacak boyu uzun dedi normalde bugün 28+1 im ölçümde 29+0 çıkıyor dayı ve teyzelerine çekmiş bu konuda onun dışında benimde tüp bebek doğum için ne düşünüyorsunuz dedim normalde tüp Bebek anneleri riske atmaz sezaryen isterler ama normal doğuran 5 6 hastam da oldu dedi, artık bakacağız duruma göre her şey yolundaysa bende normal istiyorum , bunun için ne yapmalıyım birşey öneriyor musunuz diye sordum şu an bir şey yapma 34 ten sonra pilates, pelvik taban egzersizlerine vs başlarsın dedi, ımm onun dışında CLEXANE ı doğuma kadar kullanacağım ha bu arada hep unutuyordum bu sefer boyunu sordum 36 37 cm dedi yaklaşık bu bebişimizin fotosu zor gösterdi yüzünü babası da ona benzemiyor diye üzgün

Eklentiler

• IMG-20230620-WA0024.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 64
ha bir de fiziki yapım normal doğuma müsaitmiş ve her geldiğinde rahim ağzı uzunluğuna bakıyorum gayet iyi erken doğum riski falan yok dedi ( bunu eşim sordu risk var mı diye )

Hah ben de aşırı sıcaklayanlardanım daha şimdiden.. Temmuz Ağustosta halimiz ne olacak bakalım.. otururken bi anda ter boşalıyor hararet yapıyorum resmen saç diplerim hep ıslak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…