- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Oyyy maşallah sana minnakselam teyzoşlar bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda, geçen ay suyuma biraz fazla demişti bebekte 1 hafta öndeydi ama bu ay her şey yoluna girmiş suyuma çok iyi dedi bebekte haftasıyla uyumlu ama bacak boyu uzun dedi normalde bugün 28+1 im ölçümde 29+0 çıkıyordayı ve teyzelerine çekmiş bu konuda onun dışında benimde tüp bebek doğum için ne düşünüyorsunuz dedim normalde tüp Bebek anneleri riske atmaz sezaryen isterler ama normal doğuran 5 6 hastam da oldu dedi, artık bakacağız duruma göre her şey yolundaysa bende normal istiyorum , bunun için ne yapmalıyım birşey öneriyor musunuz diye sordum şu an bir şey yapma 34 ten sonra pilates, pelvik taban egzersizlerine vs başlarsın dedi, ımm onun dışında CLEXANE ı doğuma kadar kullanacağım ha bu arada hep unutuyordum bu sefer boyunu sordum 36 37 cm dedi yaklaşık bu bebişimizin fotosu zor gösterdi yüzünü babası da ona benzemiyor diye üzgün
Hayırlı olsun yeni yerinizEvet cok şükür aydındayım suan ev taşınıyor ben oturuyorum
Nede güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzum darısı bizlere inşallah benimde cuma kontrolum var insan her gidişinde heyecanlanıyorselam teyzoşlar bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda, geçen ay suyuma biraz fazla demişti bebekte 1 hafta öndeydi ama bu ay her şey yoluna girmiş suyuma çok iyi dedi bebekte haftasıyla uyumlu ama bacak boyu uzun dedi normalde bugün 28+1 im ölçümde 29+0 çıkıyordayı ve teyzelerine çekmiş bu konuda onun dışında benimde tüp bebek doğum için ne düşünüyorsunuz dedim normalde tüp Bebek anneleri riske atmaz sezaryen isterler ama normal doğuran 5 6 hastam da oldu dedi, artık bakacağız duruma göre her şey yolundaysa bende normal istiyorum , bunun için ne yapmalıyım birşey öneriyor musunuz diye sordum şu an bir şey yapma 34 ten sonra pilates, pelvik taban egzersizlerine vs başlarsın dedi, ımm onun dışında CLEXANE ı doğuma kadar kullanacağım ha bu arada hep unutuyordum bu sefer boyunu sordum 36 37 cm dedi yaklaşık bu bebişimizin fotosu zor gösterdi yüzünü babası da ona benzemiyor diye üzgün
inşallah öyle olur, çokt diretmiyorum normal doğum diye ama olursa ne ala, bi hastam var çok diretti normal doğum diye çok zor da olsa doğurdu dedi ben böyle yapmam ya , sonuçta Allah korusun ters giden şeylerde olabilir doğum anındaOyyy maşallah sana minnakselvi boylu olacak desene
Benim de tüp bebek, henüz doktorumla doğum şeklini konuşmadık ama her şey yolunda ilerlerse ben de normal istiyorum..
Benim yasak kuzum yaklaşık 7 aydır el değmemiş goncayım eşimle kanka oldukKızlar hamile olduğu halde ilişkisi normal olan var mı
Yani hamile değilken nasılsa şimdide öyle diyen .
Bu sorun bı tek bende değildir umarım
Hope3535 diğerleri çıktı mı peki doktorun nasıl yorumladı.. sağlık Ocağında kan beklediği için de yanıltıcı sonuçlar gelebiliyor
Rahim ağzı uzunluğuna alttan .mı bakıyor yoksa ultrason ile karındanmıha bir de fiziki yapım normal doğuma müsaitmiş ve her geldiğinde rahim ağzı uzunluğuna bakıyorum gayet iyi erken doğum riski falan yok dedi ( bunu eşim sordu risk var mı diye )
evet ya hepimiz hep güzel haberler alalım inşallahNede güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzum darısı bizlere inşallah benimde cuma kontrolum var insan her gidişinde heyecanlanıyor
hiç alttan bakmadı hep karından baktı dr um , uzunluğu gayet iyi dediRahim ağzı uzunluğuna alttan .mı bakıyor yoksa ultrason ile karındanmı
Benim dr muayenede bu konudan hiç bahsetmiyor normal demekki aksi bir durum olsa söylerdi sanırımhiç alttan bakmadı hep karından baktı dr um , uzunluğu gayet iyi dedi
evet bencede, bizde hiç konuşmadık eşim pimpirikli o gelince her şeyi soruyorBenim dr muayenede bu konudan hiç bahsetmiyor normal demekki aksi bir durum olsa söylerdi sanırım
karnın alt bölgesinden bakıyor sanırım. hafif bastırdı bende gayet iyi dedi.Rahim ağzı uzunluğuna alttan .mı bakıyor yoksa ultrason ile karındanmı
Ben dr’uma soruyorum buna rutin kontrolda bakmıyoruz diyor ya , böyle bir saçmalık olamaz yani çıldırıcamha bir de fiziki yapım normal doğuma müsaitmiş ve her geldiğinde rahim ağzı uzunluğuna bakıyorum gayet iyi erken doğum riski falan yok dedi ( bunu eşim sordu risk var mı diye )
Bizim ilişkimiz yok canım bebek doğana kadarKızlar hamile olduğu halde ilişkisi normal olan var mı
Yani hamile değilken nasılsa şimdide öyle diyen .
Bu sorun bı tek bende değildir umarım
BendeeeHah ben de aşırı sıcaklayanlardanım daha şimdiden.. Temmuz Ağustosta halimiz ne olacak bakalım.. otururken bi anda ter boşalıyor hararet yapıyorum resmensaç diplerim hep ıslak
Maşallah canımselam teyzoşlar bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda, geçen ay suyuma biraz fazla demişti bebekte 1 hafta öndeydi ama bu ay her şey yoluna girmiş suyuma çok iyi dedi bebekte haftasıyla uyumlu ama bacak boyu uzun dedi normalde bugün 28+1 im ölçümde 29+0 çıkıyordayı ve teyzelerine çekmiş bu konuda onun dışında benimde tüp bebek doğum için ne düşünüyorsunuz dedim normalde tüp Bebek anneleri riske atmaz sezaryen isterler ama normal doğuran 5 6 hastam da oldu dedi, artık bakacağız duruma göre her şey yolundaysa bende normal istiyorum , bunun için ne yapmalıyım birşey öneriyor musunuz diye sordum şu an bir şey yapma 34 ten sonra pilates, pelvik taban egzersizlerine vs başlarsın dedi, ımm onun dışında CLEXANE ı doğuma kadar kullanacağım ha bu arada hep unutuyordum bu sefer boyunu sordum 36 37 cm dedi yaklaşık bu bebişimizin fotosu zor gösterdi yüzünü babası da ona benzemiyor diye üzgün
Allah Allah bana her geldiğinde bakıyorum dediBen dr’uma soruyorum buna rutin kontrolda bakmıyoruz diyor ya , böyle bir saçmalık olamaz yani çıldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?