2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oyyy maşallah sana minnak selvi boylu olacak desene
Benim de tüp bebek, henüz doktorumla doğum şeklini konuşmadık ama her şey yolunda ilerlerse ben de normal istiyorum..

Hope3535 diğerleri çıktı mı peki doktorun nasıl yorumladı.. sağlık Ocağında kan beklediği için de yanıltıcı sonuçlar gelebiliyor

Nede güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzum darısı bizlere inşallah benimde cuma kontrolum var insan her gidişinde heyecanlanıyor

Oyyy maşallah sana minnak selvi boylu olacak desene
Benim de tüp bebek, henüz doktorumla doğum şeklini konuşmadık ama her şey yolunda ilerlerse ben de normal istiyorum..
inşallah öyle olur, çokt diretmiyorum normal doğum diye ama olursa ne ala, bi hastam var çok diretti normal doğum diye çok zor da olsa doğurdu dedi ben böyle yapmam ya , sonuçta Allah korusun ters giden şeylerde olabilir doğum anında

Sadece açken verdiğim çıktı ya diğerleri çıkmadı açken verdiğimde 70-105 referans 63 çıktı yükseklik istenmiyo ama düşüklük bişey yaratıyomu hepsi çıksın sorcam bakalım
Hope3535 diğerleri çıktı mı peki doktorun nasıl yorumladı.. sağlık Ocağında kan beklediği için de yanıltıcı sonuçlar gelebiliyor

ha bir de fiziki yapım normal doğuma müsaitmiş ve her geldiğinde rahim ağzı uzunluğuna bakıyorum gayet iyi erken doğum riski falan yok dedi ( bunu eşim sordu risk var mı diye )
Rahim ağzı uzunluğuna alttan .mı bakıyor yoksa ultrason ile karındanmı

Nede güzel haberlerle gelmişsin maşallah kuzum darısı bizlere inşallah benimde cuma kontrolum var insan her gidişinde heyecanlanıyor
evet ya hepimiz hep güzel haberler alalım inşallah bende 1 ay sonra gittim ayy nasıl heyecanlıyım sanki yeni kalp atışını dinleyecekmişim gibi

ha bir de fiziki yapım normal doğuma müsaitmiş ve her geldiğinde rahim ağzı uzunluğuna bakıyorum gayet iyi erken doğum riski falan yok dedi ( bunu eşim sordu risk var mı diye )
Ben dr’uma soruyorum buna rutin kontrolda bakmıyoruz diyor ya , böyle bir saçmalık olamaz yani çıldırıcam

Maşallah canım benim kız göstermedi yüzünü ya baya baktık ama eli yüzündendi hep sadece yarı yüzünü kulağını gördük ben sezaryen olucam ya hatta Dr şivem eğer herşey normalse 38 +4 de falan çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…