hayırlısı olsun canımMaşallah canımbenim kız göstermedi yüzünü ya baya baktık ama eli yüzündendi hep sadece yarı yüzünü kulağını gördük ben sezaryen olucam ya hatta Dr şivem eğer herşey normalse 38 +4 de falan çıkarsın
Yokk ben de ne normale ne sezeryan a diretmem bebe nasıl gelmek istiyorsa sağlıkla gelsininşallah öyle olur, çokt diretmiyorum normal doğum diye ama olursa ne ala, bi hastam var çok diretti normal doğum diye çok zor da olsa doğurdu dedi ben böyle yapmam ya , sonuçta Allah korusun ters giden şeylerde olabilir doğum anında
Diğerleri çıkınca az çok belli olur canımSadece açken verdiğim çıktı ya diğerleri çıkmadıaçken verdiğimde 70-105 referans 63 çıktı yükseklik istenmiyo ama düşüklük bişey yaratıyomu hepsi çıksın sorcam bakalım
Vajinal daha net belli oluyor ama doktorum karından bakıyor risk görse vajinal bakardı emin olmak için sanırım. Dün ortalama 40-45 mm dedi doktorumRahim ağzı uzunluğuna alttan .mı bakıyor yoksa ultrason ile karındanmı
Kasılmam yok canım evet bebek büyüyünce oluyomusDr’a söyledin mi ? Ben internette baktım da bebek büyüyünce oluyormuş , ama iğne batmayla beraber kasılma yoksa tehlikeli değilmiş ama sen yinede bilgilendir , ama bendede çok az oluyor ama oluyor
Kaç kilo geldi peki bebisselam teyzoşlar bizim bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda, geçen ay suyuma biraz fazla demişti bebekte 1 hafta öndeydi ama bu ay her şey yoluna girmiş suyuma çok iyi dedi bebekte haftasıyla uyumlu ama bacak boyu uzun dedi normalde bugün 28+1 im ölçümde 29+0 çıkıyordayı ve teyzelerine çekmiş bu konuda onun dışında benimde tüp bebek doğum için ne düşünüyorsunuz dedim normalde tüp Bebek anneleri riske atmaz sezaryen isterler ama normal doğuran 5 6 hastam da oldu dedi, artık bakacağız duruma göre her şey yolundaysa bende normal istiyorum , bunun için ne yapmalıyım birşey öneriyor musunuz diye sordum şu an bir şey yapma 34 ten sonra pilates, pelvik taban egzersizlerine vs başlarsın dedi, ımm onun dışında CLEXANE ı doğuma kadar kullanacağım ha bu arada hep unutuyordum bu sefer boyunu sordum 36 37 cm dedi yaklaşık bu bebişimizin fotosu zor gösterdi yüzünü babası da ona benzemiyor diye üzgün
Bana hiç bakmıyor ya bende çok merak ediyorum sadece suyuna falan bakıyor o kadarAllah Allah bana her geldiğinde bakıyorum dedi
Diğerleri çıkınca az çok belli olur canım
Çok iyi benim 20 haftada 35 mm , şimdi soruyorum rutin muayenede bakmıyoruz diyor ya hiç anlamıyorum ki , eğer kısaysa ona göre önlem alırım bariVajinal daha net belli oluyor ama doktorum karından bakıyor risk görse vajinal bakardı emin olmak için sanırım. Dün ortalama 40-45 mm dedi doktorum
Evt canımCinsel ilişki mi
Evt çok heyecanli
Yorumun beni güldürdüBenim yasak kuzum yaklaşık 7 aydır el değmemiş goncayım eşimle kanka olduk
Doktor mu yasakladıBizim ilişkimiz yok canım bebek doğana kadar
Annemde diyorki anladın mı şimdi menopozun haliniHah ben de aşırı sıcaklayanlardanım daha şimdiden.. Temmuz Ağustosta halimiz ne olacak bakalım.. otururken bi anda ter boşalıyor hararet yapıyorum resmensaç diplerim hep ıslak
Ahahah günü de belirlemiş bir de sana sorsamıydı acaba:)Gunaydin anneler. Ben doktor değiştirme asamalarindayim. Bu gittiğim doktor sezeryan yapariz dedi zaten direkt . 18 ağustosta diye tarih bile verdi.
Evet canım sonra yapa bilirsiniz dedi ama ben yapmadım bi sağlıklı doğsun sonra bakarız dedimDoktor mu yasakladı
Bana değil de bebisime sorsa iyi olurduAhahah günü de belirlemiş bir de sana sorsamıydı acaba:)
Ay benim doktorum bebek bilir biz karışamayız dediBana değil de bebisime sorsa iyi olurdubir de tabii bebek erken gelmek isterse daha da erken aliriz diyor
Alttan bakiyor canim. Benim plasentam asagida erken dogumRahim ağzı uzunluğuna alttan .mı bakıyor yoksa ultrason ile karındanmı
1162 gr 38 cmKaç kilo geldi peki bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?